Starity

Ashley Greene az évtized legszebb nõje

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. január 03. 14:46 #1
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Egészen pontosan beválasztották az évtized 20 legszebb embere közé, legalábbis az Interview Magazin szerint. Ezen most csodálkoznunk kellene?



Ashley Greene karrierjének egyértelmûen az Alkonyat címû film adta meg a kezdõ löketet. De nem ezért gondolta úgy az Interview Magazin, hogy az általa összeállított listában van a helye. Az elmúlt két évben, mióta a Twilight-õrület megy, vagy forgat, vagy épp az épp elkészült filmet reklámozza a többiekkel. És bár minden lépését lesifotósok követik, meg rajongók ezrei veszik körbe, Ashley mindezt teljesen korrektül kezeli. Végig kedves és közvetlen maradt eddig a fanokkal, bármennyire fáradt volt, vagy bármennyire idegesítõek voltak.

Ergo nem csak színésznõként állja meg a helyét - már amennyi szerepet kapott a Twilight-sagában -, de emberileg is a celebvilágban. Persze ki tudja, mi lesz akkor, ha õt is szájon csókolja majd egy rajongó, aki épp sertésinfluenzában szenved - ahogy nemrégiben Robert Pattinsonnal történt. Mindenesetre ezzel még nem kell foglalkoznia, hiszen lesz, ami leköti az idejét. Nem elég, hogy a Twilight következõ részét forgatta az idén - ami ugye 2010 nyarán már a mozikban lesz -, de jó pár filmben kapott szerepet, szóval nem fog unatkozni. A következõ két évben olyan filmekben láthatjuk majd - az említett Eclipse-en kívül -, mint a Skateland, a Radio Free Albemuth, a Warrior és a The Apparition. Szóval lesz dolga a lánynak. Nem is baj, szívesen látnánk már más szerepben is, mint Alice.

Rob Pattinson-fanok ne aggódjatok. A 20-as listában ott van Robert is.
2010. január 03. 16:26 #2
Necros
Necros
Cara is my Mistress
 
StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.16.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Offline offline
Na, akkor mégsem "a" legszebb... Ashley-nek esetleg juthatna hely jogosan egy top20-as listán, de Robinak szerintem nem. Sõt, a vámpír lánynál is tudnék sorolni szebbeket, még úgy is, ha csak a fiatalabb korosztályból lehet válogatni.
Unalmas már, hogy sok listán és díjátadón az Alkonyat tarol, jó lenne, ha felébrednének már a kábulatból a rajongók...
2010. január 04. 22:20 #3
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Sztem Ashley a legbájosabb az twilightos csajok közül... én õt bírom a legjobban smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!