Úgy tûnik, hogy Madonna anyagilag is sikeres esztendõn van túl. Ami nem csoda, hisz világkörüli turnéja ismét rekordokat döntögetett bevételek terén, az énekes-színésznõ ráadásul olyan országokban is ellátogatott, ahol még sosem járt koncertjeivel, így többek között Budapesten is vendégszerepelt a nyáron.

Bár a Kincsem Parkban adott koncertje csak egy a sok közül, de ahogy szinte mindenütt a világon, nálunk is telt ház várta a mûvésznõt. Így nem csoda, hogy 2009 neki nem a válság, hanem sokkal inkább a gyarapodás éve anyagilag. Mindezt az esztendõ vége felé megfejelte egy jelentõsebb ingatlanvásárlással is.

Madonna a New York állambeli Hamptonban vásárolt 6,6 millió euróért, azaz 1,8 milliárdnál is több forintért egy farmot. A Wild Ocean Farm-ot Calvin Klein ex-feleségétõl, Kelly-tõl vásárolta meg. A 30 holdas birtokot egyelõre „lovas tanyának” használja . Amely már korábban is ezt a funkcióját töltötte be. Sõt, további, 1,6 millió euróból szeretné tovább fejleszteni a birtokot, hogy egy igazi turistacsalogató hely váljék belõle.

Madonna továbbra is lelkes rajongója a lovaglásnak, pedig négy évvel ezelõtt kis híján maradandó sérüléseket szenvedett egy lovasbalesetben…