Starity

Tiger Woods neje 300 millió dollárt kapott karácsonyra

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. január 05. 02:15 #1
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
A világ leggazdagabb sportolójának neje úgy érzi, férje tálcán kínálta fel neki vagyonának felét azzal, hogy megcsalta. Erin Nordegren karácsonyi ajándéknak tekinti a válás esetén neki járó 300 millió dolláros vagyonrészt, és nemes bosszúként még a gyerekeket is eltiltotta az apjuktól. Persze ezt csak a National Enquirer tudja ilyen biztosan, mások szerint nem is válnak.


A svéd bikinimodell és bébiszitter, Elin Nordegren, Tiger Woods (legalább) tizenötszörösen megcsalt neje emlékezetes karácsonyi ajándéknak tekinti golfbajnok férjétõl, Tiger Woodstól azt a 300 millió dollárt (közel 56 milliárd forintot), ami a válás után jár majd neki – állítja a fantáziájáról ismert National Enquirer pletykalap. Barátai szerint ugyanis Nordegren a két ünnep közt a „mit kaptál karácsonyra?” érdeklõdésre boldogan vágta rá: „300 millió dollárt, nagyon köszi!”, és azt is elújságolta, milyen édes a bosszú, amit hûtlen férjén áll az eredeti és nemes „eltiltom a gyerekeitõl” módszert alkalmazva.

A lapnak nyilatkozó Közeli Barát megnevezésû források szerint Nordegren – aki a történtek óta nem a családi otthonban lakik – nem engedte, hogy Woods karácsony napján találkozzon a gyerekeivel, sõt arra utasította õt és anyósát, hogy postán küldjék el a nekik szánt ajándékaikat. A golfbajnok anyja, Kutida Woods korábban kijelentette, csalódott ugyan fiában, de kiáll mellette, magára haragítva ezzel menyét, aki zokon vette, hogy "Tida ezzel Tiger pártját fogta vele szemben. Úgyhogy áll a balhé kettejük közt" - informálta a lapot minden részletre kiterjedõen a Közeli Ismerõs.

Ugyancsak tõle tudható, hogy Woods közel egy hónapja nem látta már 2 éves lányát, Samet, és 10 hónapos fiát, Charlie-t, mivel megcsalt neje minden kapcsolatot megszakított vele, a gyerekeket pedig férje idegállapotára való hivatkozással tartja vissza. „Elin szerint Tiger mentálisan még nem szedte össze magát eléggé ahhoz, hogy találkozhasson a srácokkal” – állítja az Enquirer szerint az ismerõs, aki azt is tudja, hogy Nordegren már teljesen leírta Woodsot: „Száz százalékosan eldöntötte már, hogy Tigerrel mindennek vége. Amikor a 300 millió dolláros ’karácsonyi ajándékáról’ beszélt, teljesen nyilvánvaló volt, hogy túlvan ezen az egészen, és már a továbblépést tervezi. Még mindig érez valamit Tiger iránt, hisz õ a gyerekei apja, de ezután már csak annyi közösséget vállal vele, hogy [Woods] gondoskodhat róla, hogy a gyerekek és õ kényelmes, minden igényüket kielégítõ otthonban élhessenek”.

A svéd születésû nej – talán már az új életre készülve – a minden igényt kielégítõ otthon céljára már vásárolt is egy helyes kis szigetet hazájában. Az ünnepeket mindenesetre egy meg nem nevezett kaliforniai síparadicsomban töltötte, majd továbbrepült Franciaországba, ahol szintén a sípályákon próbált felkészülni a jövõre, amelyben 300 millióból kell valahogy kijönnie.

Woods eközben már egy hónapja nem mutatkozott a nyilvánosság elõtt: a hírek szerint azért, mert a szexbotrány miatt kirobbant családi veszekedés során neje elõször azt a mobiltelefont vágta az arcába, melyben az elsõként megnevezett szeretõtõl, Rachel Ulchiteltõl talált egyértelmû sms-eket, majd golfütõvel üldözte végig a házon. E harcias kiállás következtében a lapértesülések szerint Woods olyan arcsérüléseket szenvedett, melyek miatt plasztikai mûtétekre volt szüksége, mert neje dühe jópár fogába és egy törött járomcsontjába került.

Nordegren – aki házassága elõtt bikinimodellként és bébiszitterként dolgozott – a jelek szerint tehát biztosra veszi, hogy 30. születésnapjára megkereste élete elsõ 300 millióját, és ehhez csak az kellett, hogy ügyesen menjen férjhez, majd – tuti ászpárként – még szüljön két gyereket is. Meg persze egy kis szerencse, hogy mindezt egy szexfüggõ multimilliomosnak tegye. Ennek köszönhetõ, hogy az õt 15 – az Enquirer szerint 18 – nõvel megcsaló férje, a világ legjobban fizetett/legtöbbet keresõ sportolójaként számontartott Tiger Woods 600 millió dollárra becsült vagyonának akár felét is viheti egy válóper során, és a jelek szerint biztosnak látszik a dolgában.

Woods és csapata ugyanakkor állítólag mindent elkövetnek, hogy Nordegren ne akarjon válni: egyrészt, mert ez megadná a kegyelemdöfést a túl sok lyukra játszó golfsztár imidzsének, másrészt meg persze az is lehet, hogy Woods tényleg megbánta a dolgot. Mind a tizenötöt (vagy tizennyolcat), bár ha a tizenvalahány lánnyal orgiázós hétvégi partikat is hozzávesszük, akkor már számolni sem érdemes.

Megítélését tekintve Woods mindenesetre már elég rosszul áll, a bevételei tisztes részét adó szponzorok ugyanis elvárják, hogy a pénzükért a sportteljesítmény mellett tisztes családapa-imidzset is kapjanak, amibe nem fér bele egy étteremre való pincérnõ végigdugása. A Tag Heuer óramárka már egy ideje „szünetelteti” a reklámjaikat, „míg Woodsnak nem sikerül rendeznie a magánéletét”, korábban már a Gillette és a Gatorade is háttérbe tolta. Legfrissebb vesztesége az AT&T telekommuniációs óriásvállalat, akik Woods gyerekeket segítõ jótékonysági alapítványát, a Tiger Woods Foundationt finanszírozták, de most bejelentették, 2010-ben inkább mást segítenének. Az imidzs-rendberakás jegyében Woods úgy döntött, egy évre szünetelteti sportolói pályafutását, hogy családjára koncentrálhasson, vezeklésképp pedig vállalta a rehabot szexfüggõsége kezelésére.
2010. január 05. 19:48 #2
Sxsyew
Sxsyew
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.08.27.
Hozzászólás: 252
Csatolások: 1819
Azonosító: 37890
Offline offline
Hát ez van ha a milliomos férfiak nem tudják a gatyában tartani. A nõnek meg csak boldog karácsonyt tudok kívánni.
2010. január 06. 01:05 #3
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic
 
StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.10.07.
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Offline offline
Idézet(Bessie @ 2010. January 5. - 02:15)
az õt 15 – az Enquirer szerint 18 – nõvel megcsaló férje

ohmy.gif
Akkor minek van felesége? dry.gif
Idézet(Bessie @ 2010. January 5. - 02:15)
csak annyi közösséget vállal vele, hogy [Woods] gondoskodhat róla, hogy a gyerekek és õ kényelmes, minden igényüket kielégítõ otthonban élhessenek”.

Ja, bocs. rolleyes.gif laugh.gif
Idézet(Bessie @ 2010. January 5. - 02:15)
Nordegren – aki házassága elõtt bikinimodellként és bébiszitterként dolgozott – a jelek szerint tehát biztosra veszi, hogy 30. születésnapjára megkereste élete elsõ 300 millióját, és ehhez csak az kellett, hogy ügyesen menjen férjhez, majd – tuti ászpárként – még szüljön két gyereket is. Meg persze egy kis szerencse, hogy mindezt egy szexfüggõ multimilliomosnak tegye.

Õ csinálja jól biggrin.gif

Kellemes szórakozást kívánok neki a pénz elköltéséhez biggrin.gif
2010. január 06. 01:24 #4
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Jó lenne egy ilyen férj _nevet.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!