Emma Watson - Burberry Spring/Summer 2010 Ad Campaign
2010. január 06. 00:58
|
|
zoli007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.03. Hozzászólás: 2937 Csatolások: 26887 Azonosító: 24048 offline
|
8 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy,
TYÜTYI2006,
brylyn1979,
Queen666,
lalalalisa,
alexahemingway,
JisooKim,
nightfever
2010. január 06. 22:25
|
|
Jozephúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.17. Hozzászólás: 90 Csatolások: 4 Azonosító: 17913 offline
|
Ez a nyálas homo a divat mostanság a férfiak körében?
Az utolsó kép olyan, mintha a fiúszerepben levõ leszbi partnerét ölelgetné. Hánynom kell...
Tök jó képek Emmáról, és gyakorlatilag használhatatlanok...
Borzalom, én inkább maradok lepukkant proli. Többre tartom magam ennél!
Az utolsó kép olyan, mintha a fiúszerepben levõ leszbi partnerét ölelgetné. Hánynom kell...
Tök jó képek Emmáról, és gyakorlatilag használhatatlanok...
Borzalom, én inkább maradok lepukkant proli. Többre tartom magam ennél!
2010. január 07. 14:12
Idézet(Jozeph @ 2010. January 6. - 22:25)
Ez a nyálas homo a divat mostanság a férfiak körében?
Az utolsó képen pont a testvérével van.
2010. január 07. 19:50
|
|
Jozephúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.17. Hozzászólás: 90 Csatolások: 4 Azonosító: 17913 offline
|
Idézet(.KT. @ 2010. January 7. - 14:12)
Az utolsó képen pont a testvérével van.
Igen, épp most olvastam, hogy az öccse... Háááát... Akkor tõle (mármint Emmától) személyesen bocsánatot kérek, ha összefutok vele, de a véleményem a stílusról marad!
Amúgy szerintetek tényleg durva retus miatt nem látszik a jobb lába, vagy egyszerûen a srác lába mögött van? Ezt is most olvastam egy helyen...
2010. január 12. 21:32
ha ismernétek a fiúkat nem mondanátok ezeket...a srác(akivel a második képen van) egy angol rock együttes énekese és egyátalán nem homi!!..az más kérdés miért kapják a pénzt, és az biztos hogy ha én a burberry kampányában szerepelhetnék képes lennék akármilyen hülye képet vágni..
2010. január 12. 21:38
|
|
Jozephúj tag |
|
Idézet(virdzsi93 @ 2010. January 12. - 21:32)
ha ismernétek a fiúkat nem mondanátok ezeket...a srác(akivel a második képen van) egy angol rock együttes énekese és egyátalán nem homi!!..az más kérdés miért kapják a pénzt, és az biztos hogy ha én a burberry kampányában szerepelhetnék képes lennék akármilyen hülye képet vágni.. 
Valószínûleg teljesen igazad van!
De itt pont az a lényeg, hogy a kép mit sugall. Nekem sajnos ezt.
2010. január 14. 14:59
Idézet(Jozeph @ 2010. January 12. - 21:38)
Valószínûleg teljesen igazad van!
Szerintem a képen a ruhák a fonotosak de azért bemásolom mit mondott Christopher Bailey a Burberry igazgatója: "..eklektikus kampányt álmodtunk dögös fiatal lányokkal és a fiúkkal."
Szerintem összejött
2010. január 14. 23:51
|
|
Jozephúj tag |
|
Idézet(virdzsi93 @ 2010. January 14. - 14:59)
Szerintem a képen a ruhák a fonotosak de azért bemásolom mit mondott Christopher Bailey a Burberry igazgatója: "..eklektikus kampányt álmodtunk dögös fiatal lányokkal és a fiúkkal."
Szerintem összejött

Szerintem összejött
A Burburry igazgatójának az számít, hogy holnap is zsebre tegye a maga milliócskáját. És hogy ezért milyen kamu dumával hülyíti a népet, azt maximálisan lesz.rja. Meg a népet is...
Itt a dögösség talán egy kicsit Emmából árad, sajnos a fiúkból csak a nyápicság, a divatvagányság, de ha csúnyán nézel rám, akkor felvágom az ereimet, mert én egy meg nem értett zseni vagyok életérzés.
Félek a nyugdíjtól, mert ezeknek kell majd eltartania engem.
2010. március 31. 14:41
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Nagyon jó képek! Nagyon köszi
2010. május 02. 13:01
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Még 2, ami NINCS fennt...
2010. szeptember 26. 12:46
azt hiszem, ezek is ide jönnek
2011. április 12. 21:58
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
mennyivel jobban állt neki a hosszú haj...
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.