Együtt szerepel majd az Uptown Saturday Night Live remakejében Denzel Washington és Will Smith. – olvasható az Empire cikkében.



Az 1974-ben elkészült eredeti változatban Bill Crosby és Sidney Poitier játsszák a fõbb szerepeket. A történet két barátról szól, akik elveszítik a telitalálatos lottószelvényüket, majd gyorsan a milliókat érõ papírdarab keresésére sietnek. A kis esti kaland persze jó néhány humoros szituációt eredményez. A komédiát rendezõként is jegyzõ Poitier és jó barátja Crosby mellett, Harry Belafonte és Richard Pryor felejthetetlen alakítása miatt is érdemes megnéznie az Uptown Saturday Night Live-ot mindenkinek.

Will Smith még 2002-ben vásárolta meg a jogokat, s Denzel Washington mellett Eddie Murphy és Martin Lawrence is feltûnik majd az újragondolt moziban.

Arról, hogy az elsõ színes bõrû Oscar-díjas, Sidney Poitier mit szól a remakehez, egyelõre nincs hír, de valószínûleg nem bánja fiatal kollégája lelkesedését, ugyanis Will Smith és Poitier évek óta közösen segítik az UNESCO munkáját, mialatt szoros barátság szövõdött köztük, sõt Smith többször is példaképének nevezte a Barack Obama által augusztusban kitüntetett színmûvészt.