Starity

Dokumentumfilmet forgat a Sugarloaf

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. január 08. 00:17 #1
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Fél éve kíséri lépten-nyomon a Sugarloaf zenekart Vas András operatõr. A dokumentumfilm Dér Heni és Tóth Szabi napjaiba enged betekintést, a próbákba és a koncertekbe.



Az alkotás bemutatja majd, mi történik egy koncertzenekarral utazásaik során, a stúdióban vagy akár a magánéletükben. Mennyit utaznak egyik helyszínrõl a másikra, hogyan írnak dalokat, hogyan készülnek egy tévémûsorra, vagy épp egy díjátadóra. Mivel foglalkoznak a szabadidejükben, illetve hogy milyenek a civil életben.

½Olyan helyeken forgatunk, ahová a nagyközönség nem juthat be, a színfalak mögé, a stúdióba vagy éppen a próbákra. Így fordulhat elõ az is, hogy a zenekar énekesnõje, Dér Heni többször is smink nélkül szerepel½ - mondta a film készítõje.
Ez a momentum egyébként különlegessége is a felvételnek, hiszen kevesen vannak a szakmában, akik festetlen arccal is kamerák elé állnak. Ám amíg sok híresség még a közértbe sem megy le smink nélkül, addig Heni bátran vállalja arcát, és jól teszi, hiszen a fiatal énekesnõnek nincs takargatnivalója.


A dokumentumfilmet várhatóan a következõ Filmszemlén mutatják be.
2010. január 08. 00:20 #2
nozso13
nozso13
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.12.30.
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Offline offline
Minek?Kinek?Kik õk? Valami Depeche Mode? Placebo? blink.gif
Kétlem, hogy olyan hatalmas igény lenne erre, de az õ dolguk.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!