Starity

Újra szerelmes a magára hagyott színésznõ

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. január 08. 00:44 #1
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Hiába gyönyörû még mindig, Liv Tylernek közel két évébe tellett, mire újra randizni kezdett, miután férje otthagyta gyerekestül.



Nehezen tudott volna rosszabbul férjet választani magának Liv Tyler. Royston Langdon ugyanis azért hagyta el 2008 közepén, mert a színésznõ négy év alatt sem tudott lefogyni a szülés után. Liv azonban nem adta fel, fiával visszaköltözött álmai városába, edzeni kezdett, és egy ideje jobb formában van, mint bármikor. Sõt, szerelem is rátalált kollegája, Charlie Hunnam személyében. A páros egyelõre még próbálja titkolni a románcát, de ezt elég nehéz úgy kivitelezni, hogy mindenhova együtt mennek. Liv egyik ismerõse szerint egyre komolyabb a kapcsolat, de nem akarják, hogy a sajtófigyelem elrontson mindent. Ezért játsszák, hogy csak barátok.

A harminckét éves szépségre rá is fér a lelki támogatás mostanság, mivel apja, Steven mélyebbre süllyedt, mint eddig bármikor. Pedig az Aerosmith frontembere eddig sem élt szentként, azonban már olyan korban van, amikor a szervezete egyre nehezebben birkózik meg a drogokkal.
2010. január 08. 13:53 #2
fogyicicu
fogyicicu
 
StátuszCrusH
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.05.11.
Hozzászólás: 1203
Csatolások: 4057
Azonosító: 95666
Offline offline
ez a pasi egy idióta...Liv gyönyörû plusz 5 kilóval is vagy akár tízzel...biztos nagyon szerethette ha ezért képes volt elhagyni..ekkora baromságot...majd lesz neki sokkal jobb is biggrin.gif biggrin.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!