Starity

Festett bikiniben meztelenkedik az Alkonyat szexi vámpírlánya

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. január 10. 18:18 #1
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
A 22 éves Ashley Greene egy kalóriamentes üdítõital kedvéért szabadult meg a ruháitól. A tengerparton és az erdõben pózoló színésznõ csupasz bõrét csupán testfesték takarja. A színésznõ szerint csodálatos élmény volt ilyen egzotikus környezetben fotózni, ami valóban üdítõbb lehetett, mint önmagáról készíteni pucér képeket a pasijának, amik aztán a neten kötöttek ki.



Az Alkonyat-filmekben a szexi vámpírlányt, Alice Cullent alakító színésznõ a SoBe Lifewater nevû üdítõital hirdetéséhez vetkõzött meztelenre úgy, hogy ez elsõ pillantásra nem is látszik. Az ifjú színésznõ az egzotikus környezetben készült fotókon ugyanis némi festéken kívül semmi mást nem visel. A cég természetesen nem a "sex sells" jegyében jutott a pucércsajos hirdetés ötletére, hanem mert úgy gondolják, ha a hirdetett üdítõ kalóriamentes, akkor teljesen logikus, hogy az azt hirdetõ modell pedig ruhamentes legyen. Greene így csak kétfajta testfestést visel a fotókon, egy rózsaszín, pikkelyes bikinit és egy szintén pikkelyeket utánzó, sárga egyrészes dresszt. A üdítõital gyíkocska-logóját idézõ pikkelyeket Joanne Gair festette fel Greene-re. „Tizenkét óra alatt készült el a SoBe-mintázat, de nagyon megérte. Olyan élmény volt, amit sosem fogok elfelejteni" - nyilatkozta a fotózás után a színésznõ.

A színésznõnek összesen két helyszínen kellett pózolnia. „Az egyik sorozat a tengerparton készült, a másik pedig egy dzsungelszerû környezetben. Jó volt egy kicsit elszabadulni, és pár napot eltölteni egy ilyen csodálatos helyen” – nyilatkozta a színésznõ az OK! magazinnak. A fotók egyébként a Sports Illustrated híres fürdõruhás különszámában, februárban jelennek majd meg, de a SoBe természetesen nem várt ilyen soká a közzétételükkel, saját honlapjukra már feltették a pikkelyes vámpírlány fotóit.

A 22 éves színésznõ persze festett bikini nélkül se sok újat tudna mutatni a nagyközönség számára, ugyanis pár hónappal ezelõtt már mindenét megcsodálhatták azon a kiszivárgott fotókon, amiket Greene magáncélból, saját kezûleg készített. Bár az ilyen képeknél soha sem biztos, hogy valóban a megnevezett híresség szerepel-e a fotókon, ehhez Greene esetében nem sok kétség fûzõdik. A képen meztelenül pózoló színésznõ ügyvédei ugyanis egy hivatalos közleményben fenyítették be a fotókat közzétevõ oldalakat, ezzel egyúttal elismerve a képek eredeti voltát. Valamivel kevesebbet mutatott meg Greene a Maxim számára készült fotósorozaton, de azért némi kárpótlást jelentett azok számára, akik túl késõn kapcsoltak, és a privát képeknek már csak a hûlt helyét találták.
2010. január 10. 19:36 #2
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic
 
StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.10.07.
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Offline offline
Nagyon jól sikerült a képsorozat. thumbsup.gif
2010. január 10. 19:39 #3
Sxsyew
Sxsyew
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.08.27.
Hozzászólás: 252
Csatolások: 1819
Azonosító: 37890
Offline offline
Megnéztem a képeket és nagyon jók thumbsup.gif .
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!