A magas vérnyomással küszködõ beteg a film egyik január eleji vetítése során rosszullétre panaszkodott, ezért kórházba szállították. Már nem tudták megmenteni.
Szélütést kapott és kórházba került az Avatar címû film miatt egy 42 éves tajvani férfi, és nem sokkal késõbb meg is halt - számolt be kedden a beteget kezelõ orvos. A magas vérnyomással küszködõ beteg a film egyik január eleji vetítése során rosszullétre panaszkodott, ezért kórházba szállították. Mire beértek az intézménybe, már eszméletlen volt.
A férfi agyában vérömlenyt fedeztek fel, orvosa szerint a tüneteket a film által kiváltott fokozott izgalmak válthatták ki. A férfi 11 nappal késõbb meghalt. Filmes blogok szerint James Cameron kasszasikerének megtekintése után többen panaszkodtak hányingerre, fejfájásra, szédülésre és zavart látásra.
index.hu
Az Avatar megölt egy nézõt Tajvanon
2010. január 19. 19:42
Nahát, én is tapasztaltam már ilyen tüneteket, de pl. a Texasi láncfûrészes vagy az Aki bújt aki nem után, nem pedig egy animációs filmtõl. Igaz, még nem láttam az Avatart, egyelõre nem is áll szándékomban megnézni, annyira nem izgatja a fantáziám, de gondolom ennyire nem lehet durva?! Vagy az?
2010. január 19. 19:56
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet(CanDee Sweet @ 2010. January 19. - 19:42)
Nahát, én is tapasztaltam már ilyen tüneteket, de pl. a Texasi láncfûrészes vagy az Aki bújt aki nem után, nem pedig egy animációs filmtõl. Igaz, még nem láttam az Avatart, egyelõre nem is áll szándékomban megnézni, annyira nem izgatja a fantáziám, de gondolom ennyire nem lehet durva?! Vagy az? 
Nem durva, nem tudom mitõl lehet vki rosszul a film kapcsán. Talán nem "bírta" a szemük és ezért lettek rosszul. De ott már más probléma is van szerintem.
2010. január 19. 19:57
Idézet(CanDee Sweet @ 2010. January 19. - 19:42)
Ugyanmár...
Én speciel már csak azért sem fogom megnézni...xD (Mármint a felhajtás miatt)
2010. január 19. 20:11
Ez most komoly?
Én mindenképpen szeretném majd megnézni, de így már nem is merem
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: