Na mindegy, azért megnézem a filmet
Az Alkonyat sztárja lehet Conan
2010. január 22. 21:08
Nekem mindegy lett volna, hogy Kellan vagy Jared játssza, csak ne ez a noname :| Így tuti nem nézem meg...
2010. január 23. 15:50
Idézet(Necros @ 2010. January 23. - 01:12)
Azért ez erõs...
Igen? Azért mert szerepelt a stargate atlantis-ban vagy miafene, és te ismered, azért az átlagembernek noname. Így imdb-vel együtt is nálam továbbra is noname, ennyi....
2010. január 23. 17:08
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(Cynthia @ 2010. January 23. - 15:50)
Igen? Azért mert szerepelt a stargate atlantis-ban vagy miafene, és te ismered, azért az átlagembernek noname. Így imdb-vel együtt is nálam továbbra is noname, ennyi.... 
Az én szememben meg Kellan Lutz inkább a "noname", ha így nézem.
2010. január 23. 21:15
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet(Necros @ 2010. January 23. - 17:08)
Az én szememben meg Kellan Lutz inkább a "noname", ha így nézem.
Láttam a Stick It-ben, az Alkonyatból már nem is igazán emlékszek rá, másból meg semennyire.

Több filmben és sorozatban szerepelt, csak nálunk nem adták le. Szerepelt már horrorfilmben (tribe: forgotten ones) vagy a prom night-ban (szalagavató), aztán ott van még az accepted (felvéve), ghost of goldfield, the comeback, generation kill (háborús film), deep winter. Ezek többségét nem nagyon lehet látni. Szerepelt már több CSI sorozatban (az mondjuk csak pár perces szerepek voltak
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: