A brit hipermarketlánc 2011-tõl mozifimek gyártásával egészítené ki tevékenységét.
A Tesco hétvégi sajtótájékoztatóján nemcsak a többmillió fontos beruházás beindításáról, hanem a várható filmtermésrõl szó esett. Úgy tûnik, hogy a hipermarket Jackie Collins, Phillip Pullman és Dick Francis bestsellerírók könyveiben bízik: elsõ filmjük a Paris Connections lesz, ami Jackie Collins jegyez íróként, és õ maga írta a forgatókönyvet is. A fõszepben Anthony Delont láthatjuk majd.
A filmet Párizsban forgatják február elején, krimi lesz, amiben egy újságíró meggyilkolt modellcsajok után nyomoz lelkesen.
Az elsõ filmhez hasonlóan a többivel is az a terve a Tescónak, hogy egy nagyon limitált mozibemutató után az alkotások DVD-n jelenjenek meg, a melyeket csak és kizárólag az áruházlánc üzleteiben lehet megvásárolni. Ileen Maisel, a Tesco stúdiójával szorosan együttmûködõ Amber Entertainment elnöke szerint a modell mûködni fog, mivel az írók, akiknek mûveit adaptációra kiválasztották, a munkafolyamat minden fázisában részt vesznek, és sajátjukként kezelik a filmeket is.
Az sem lebecsülendõ, hogy a Tesco által említett szerzõk könyveit eleve árusítják a hipermarketekben, ahol az eladásokat minden bizonnyal megdobja a könyvekbõl forgatott filmeket tartalmazó DVD-k megjelenése a polcokon.
index.hu
Jönnek a Tesco-gazdaságos mozifilmek
2010. január 27. 15:18
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet(Horgi @ 2010. January 27. - 15:07)
[b]
Az sem lebecsülendõ, hogy a Tesco által említett szerzõk könyveit eleve árusítják a hipermarketekben,
Az sem lebecsülendõ, hogy a Tesco által említett szerzõk könyveit eleve árusítják a hipermarketekben,
Azokra a fantasztikus, puhakötésû ,magasan kvalifikált, igényes szerzõk mûveire gondol?
Jee
2010. január 27. 17:34
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
A fent említett szerzõktõl egy könyvet sem olvastam. Igazából nem is érdekelnek. Jobban örültem volna ha Leslie L. Lawrence könyveibõl készülnének filmek
2010. január 27. 17:47
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(Bessie @ 2010. January 27. - 17:34)
A fent említett szerzõktõl egy könyvet sem olvastam. Igazából nem is érdekelnek. Jobban örültem volna ha Leslie L. Lawrence könyveibõl készülnének filmek 
Azokat én is megnézném.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: