Simon Monjack azt tervezi, hogy beperli a Warner Bors filmgyártó céget, írja a The Daily Beast. Monjack szerint õk okolhatók Brittany Murphy haláláért, mivel két héttel a színésznõ elhunyta elõtt visszamondtak egy szerzõdést. A férfi és a színésznõ anyósa szerint ez a stressz okozta a szívrohamot, és a cégnek fizetnie kell a 32 éves Murphy halálárért.
Monjack, akirõl annyit lehetett eddig tudni, hogy egy nem túl sikeres forgatókönyvíró, elmondta, tévednek azok, akik azt állítják, hogy a pénze miatt volt Murphyvel. Elmondása szerint a felesége a kilencvenes évek végén keresett több millió dollárt, de abból már nem sok maradt, mivel olyan dolgokba fektetett be, amibe inkább nem kellett volna. Monjack azt állítja, hogy õ finanszírozott mindent, õ fizette neje összes kiadását.
„Amikor Brittany meghalt, volt 60 sohasem viselt Louis Vuitton darabja. A kutyának is Louis Vuittonja volt. Ezt mind én álltam. Külön tartottuk a pénzünk. Amikor elvittem Brittany-t vásárolni, én fizettem mindent” – nyilatkozta a hitelkártyacsalásért körözött férfi, aki elmondta a több millió dollár értékû ház is az övé.
Brittany Murphy férje beperelné a Warner Brost, amiért megölték nejét
2010. január 29. 20:39
Nagyon faszagyerek gavallér srácnak akarja magát beállítani, de pont hogy ezeket LENYILATKOZZA, fõként a történtek után, hát... egy smucig here lehet.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.

0 felhasználónak tetszik: