Pavlik Tünde - Benkõ Promoshoot
2010. január 29. 15:39
|
|
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline
|
"...mertuodez... ez olyan szimbolikus szerintem... amikor mondjuk elmégy SZichológushoz is mit rajzoltatnak le veled? Fát! ...a fát azt azér rajzoltaSSák le veled..."
Ezt nem tudtam megállni...
2010. január 29. 15:45
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(ventura @ 2010. January 29. - 15:39)
"...mertuodez... ez olyan szimbolikus szerintem... amikor mondjuk elmégy SZichológushoz is mit rajzoltatnak le veled? Fát! ...a fát azt azér rajzoltaSSák le veled..."
2010. február 02. 17:46
Idézet(bajer @ 2010. February 2. - 17:42)
Mekkora ragya van a fején :|
szerintem az már nem sokat számít
2010. február 02. 18:26
Ne õrítsetek már meg, eddig zombifóbiás voltam, mostmár tündefóbiás vagyok....
2010. február 02. 19:04
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Idézet(prézli @ 2010. February 2. - 19:05)
A név kötelez. Újabb Kiszel Tünde hazánkban? Edittel karöltve ^^ Apropó, róla nincs kép? 
wááá csak editrõl neeeee
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Összeházasodott Taylor Swift és Travis Kelce! Ez a híres színész adta össze őket!
Összeházasodott Taylor Swift és Travis Kelce! Ez a híres színész adta össze őket!
Megvolt a nagy lagzi!
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: