Miley Cyrus heading to a recording studio in Burbank with her sister Noah
Miley Cyrus heading to a recording studio in Burbank with her sister
2010. január 30. 23:50
2010. január 31. 10:49
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline |
Idézet(Necros @ 2010. January 31. - 05:34)
Más képeken pórázzal is látható a kutya. De miért zavar az téged, hogy máskor meg a kezében viszi?
Nem arról van szó, hogy annyira zavar...Csak hát már nem olyan kicsi ez a kutya, és nem a legkényelmesebb nekik, amikor így hurcolják õket...
2010. január 31. 10:59
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
Idézet(Necros @ 2010. January 31. - 06:34)
Más képeken pórázzal is látható a kutya. De miért zavar az téged, hogy máskor meg a kezében viszi?
mondjuk azért,mert ez a kutya nem egy öleb és ahogy pl. azzal ahogy ezeken a képeken viszi csak azt fogja elérni,hogy megfososodik,mert a fenekét nem tartja?de amúgy tényleg semmi gond nincs ezzel,csak aki egy kicsit is ért a kutyákhoz és nem kiegészítõként hordja õket az tudja ezt
de lehet,hogy Miley-nak még nem szóltak,hogy ez a kutyus a saját lábain is tud rendesen menni...
1 felhasználónak tetszik:
Fruzsi26
2010. január 31. 12:33
Kiegészítés
2010. január 31. 12:40
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Idézet(Jessy @ 2010. January 31. - 10:59)
mondjuk azért,mert ez a kutya nem egy öleb és ahogy pl. azzal ahogy ezeken a képeken viszi csak azt fogja elérni,hogy megfososodik,mert a fenekét nem tartja?de amúgy tényleg semmi gond nincs ezzel,csak aki egy kicsit is ért a kutyákhoz és nem kiegészítõként hordja õket az tudja ezt
de lehet,hogy Miley-nak még nem szóltak,hogy ez a kutyus a saját lábain is tud rendesen menni...
Az elsõ mondatot nem olvastad el?
2010. január 31. 16:29
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
Idézet(Necros @ 2010. January 31. - 13:40)
Az elsõ mondatot nem olvastad el?
de,képzeld elolvastam,sõt még láttam is azokat a képeket amin pórázon viszi
csakhogy egy alkalom a tízbõl nem jelent túl sokat,de biztos nem könnyû megérteni,hogy egy fiatal kutyusnál nagyon kell vigyázni az ilyesmire,könnyen megtörténhet a baj és akár bele is pusztulhat,ezért kéne erre figyelni nagyon
amikor vki vesz egy kutyát akkor az az elsõ a tenyésztõnek,hogy megmutatja hogy kell fogni
ez nem egy ilyen "belekötökmertnemszimpatikusacsaj" dolog,hanem tény,semmilyen kutyát nem szabad így felemelni és vinni!de hát gondolom mivel Miley ilyen hatalmas sztár neki ezt is lehet,õ mindent tökéletesen csinál
2010. január 31. 16:50
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline |
Édes Istenem, semmi baja nem lesz a kutyának attól, ha kb. 1 percig a kezében viszi Miley, mert gondolom a stúdióban már nem fogta a kezében, miközben dalokat énekelt....
Miközben mások szándékosan kínoznak állatokat, kikötik, meg éheztetik õket...azt hiszem ennek a kutyának iszonyú jó dolga van és valószínû, hogy Miley is ért hozzájuk, ha már van eleve 6 vagy nem tudom én mennyi kutyája, plusz pár egyéb állata...
Miközben mások szándékosan kínoznak állatokat, kikötik, meg éheztetik õket...azt hiszem ennek a kutyának iszonyú jó dolga van és valószínû, hogy Miley is ért hozzájuk, ha már van eleve 6 vagy nem tudom én mennyi kutyája, plusz pár egyéb állata...
2010. január 31. 17:00
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet(bartek @ 2010. January 31. - 12:45)
Noah tud ám öltözködni
kockás csíkossal meg szivecskés zoknival
kockás csíkossal meg szivecskés zoknival
Az biztos De legalább most a korához megfelelõen néz ki...
2010. január 31. 19:59
glamourous77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.07. Hozzászólás: 34 Csatolások: 15 Azonosító: 89471 offline |
lehet,hogy csak én nem értem,de miért kell egy kutyát studióba vinni?
2010. január 31. 20:14
linus04OTH & Glee ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.18. Hozzászólás: 1545 Csatolások: 1294 Azonosító: 74401 offline |
Idézet(Kata159 @ 2010. January 31. - 16:50)
Édes Istenem, semmi baja nem lesz a kutyának attól, ha kb. 1 percig a kezében viszi Miley, mert gondolom a stúdióban már nem fogta a kezében, miközben dalokat énekelt....
Jessy nem is azt mondta hogy Miley állatkínzó, csak felhívta a figyelmet egy fontos dologra! Baja lehet tõle a kutyusnak, tudom mert anyum állatorvos. Tény hogy 1 perctõl nem lesz baja de sokszor 1 perctõl már LEHET! A kulcsszó: a lehet.
Nem értem miért ugrotok ennyire neki, ez egy fórum ahol mindenki kifejtheti a véleményét!
Noah tényleg nem tud öltözködni,de most legalább a korának megfelelõen néz ki.
CandUs
2010. január 31. 23:55
agnes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 662 Csatolások: 481 Azonosító: 58638 offline |
én meg azt nem értem, hogy ha ennyire süt a nap és rövidnadrágban van M , akkor minek kötött sapka a fejére? a napszúrás ellen mondjuk kalappal védekeznek, de semmikép kötött sapival, ...........vagy mi??? tán ez megint egy új divatirányzat????!
2010. február 01. 01:34
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline |
Idézet(Jessy @ 2010. January 31. - 16:29)
de,képzeld elolvastam,sõt még láttam is azokat a képeket amin pórázon viszi
csakhogy egy alkalom a tízbõl nem jelent túl sokat,de biztos nem könnyû megérteni,hogy egy fiatal kutyusnál nagyon kell vigyázni az ilyesmire,könnyen megtörténhet a baj és akár bele is pusztulhat,ezért kéne erre figyelni nagyon
amikor vki vesz egy kutyát akkor az az elsõ a tenyésztõnek,hogy megmutatja hogy kell fogni
ez nem egy ilyen "belekötökmertnemszimpatikusacsaj" dolog,hanem tény,semmilyen kutyát nem szabad így felemelni és vinni!de hát gondolom mivel Miley ilyen hatalmas sztár neki ezt is lehet,õ mindent tökéletesen csinál
Tehát statisztikát vezetsz arról, hogy hány órát van Miley kezében a kutya és ebbõl sikerült levonnod azt a következtetést, hogy halálra kínozza, mert Te - és senki más - értesz a kutyákhoz. Ha mégsem, akkor kár ebben az arrogáns stílusban védened az igazad, csak azért mert sok száz képen (ami összesen nem sok perc) kezében van egy kutya. Persze lehet, hogy valóban baja lesz a kutyusnak, amit sajnálnék, mert aranyos jószág, de akkor sem kell ez a stílus. Ha ennyire zavar, akkor írj neki twitteren, májszpészen, küldj neki levelet, tölts fel jutubra egy "Hogyan nem bánunk kutyákkal" vidit és meg van oldva. Vagy nem kell ennyire apokaliptikusan sarkosan fogalmazni.
Köszi a képeket
2010. február 01. 14:32
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline |
Ez az utolsó hozzászólásom ide, ígérem, és aztán befogom... Ha nem is arról beszélünk mondjuk, hogy ettõl a kutyusnak baja lehet, vagy bármi más..., akkor csak gondoljatok bele abba, hogy titeket cipel úgy valaki. Akár csak egy percig is...
Na peace
Na peace
CandUs
2010. február 03. 14:37
Jessy♥F1♥ addict |
Idézet(nozso13 @ 2010. February 1. - 02:34)
Tehát statisztikát vezetsz arról, hogy hány órát van Miley kezében a kutya és ebbõl sikerült levonnod azt a következtetést, hogy halálra kínozza, mert Te - és senki más - értesz a kutyákhoz. Ha mégsem, akkor kár ebben az arrogáns stílusban védened az igazad, csak azért mert sok száz képen (ami összesen nem sok perc) kezében van egy kutya. Persze lehet, hogy valóban baja lesz a kutyusnak, amit sajnálnék, mert aranyos jószág, de akkor sem kell ez a stílus. Ha ennyire zavar, akkor írj neki twitteren, májszpészen, küldj neki levelet, tölts fel jutubra egy "Hogyan nem bánunk kutyákkal" vidit és meg van oldva. Vagy nem kell ennyire apokaliptikusan sarkosan fogalmazni.
Köszi a képeket
Köszi a képeket
ó,már megint kinyilatkoztattál
nyilván az olvasással gondjaid vannak,sehol nem írtam,hogy halálra kínozza,csak azt,hogy ez nem tesz jót a kutyának és igen,nyilván te többet értesz a kutyákhoz,mint én,mert te mindig megmondod a frankót,más témákban is,azt már észrevettem
jó neked,hogy te mindenben ennyire jó vagy
na,nekem ennyi volt ez a téma
ON:
hát igen,a húga mindig elég egyénien szokott öltözni
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.