Péterfy Bori - Téged nem forgatása
2010. február 10. 13:05
|
|
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Sweet Dreams
2010. február 10. 14:21
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet(matessz @ 2010. February 10. - 14:18)
Nem képbõl, hanem koncertbõl. 
Érdekes, voltam már sok Bori koncerten (vagy olyanon, amin vendégmûvész volt), láttam már színházban is, de még egyszer sem láttam "drogos" állapotban. Tény, hogy teljesen átéli a zenét, de ehhez szerintem nem kell tudatmódosító...
Egyébként pedig amíg ilyen zenét csinál és így él a színházban, addig akár lõheti is magát, nem érdekel...
2010. február 10. 14:24
|
matessz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.09. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 22 Azonosító: 95461 offline
|
Idézet(nozso13 @ 2010. February 10. - 14:21)
Érdekes, voltam már sok Bori koncerten (vagy olyanon, amin vendégmûvész volt), láttam már színházban is, de még egyszer sem láttam "drogos" állapotban. Tény, hogy teljesen átéli a zenét, de ehhez szerintem nem kell tudatmódosító...
Egyébként pedig amíg ilyen zenét csinál és így él a színházban, addig akár lõheti is magát, nem érdekel...
Egyet kell értsek veled, jó a zenéje, nem gonoszkodásból mondtam.
De mikor szünetben kimegy és mikor visszajön a színpadra fehérport törölget az orráról akkor nem tudok másra gondolni.
2010. február 10. 14:28
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet(matessz @ 2010. February 10. - 14:24)
De mikor szünetben kimegy és mikor visszajön a színpadra fehérport törölget az orráról akkor nem tudok másra gondolni.
Erre nem nagyon figyeltem még, remélem a közeljövõben elkapok egy koncertet, akkor majd jól megnézem magamnak.
1 felhasználónak tetszik:
Sweet Dreams
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.