Linda Hardy (Jill Bioskop), Thomas Kretschmann (Nikopol), Yann Collette (Froebe), Charlotte Rampling (Elma Turner), Frédéric Pierrot (John), Thomas M. Pollard (Horus), Derrick Brenner (Jonas)
A 23. század elején New York utcáin bolyong Jill Bioskop (Linda Hardy), a kék hajú nõ, aki kék könnyeket sír. Még nem tudja, de Horus (Thomas M. Pollard), a sólyomfejû isten átrepülte a fél univerzumot, hogy megtalálja. Horust halálra ítélték õsi egyiptomi istentársai és már csak hét nap maradt hátra az életébõl. Hét nap, hogy megtalálja Jillt a város útvesztõiben és elcsábítsa. De ehhez egy emberi testre van szüksége és választása Nikopolra (Thomas Kretschmann) esik, akit harminc éve zártak börtönbe, mert túl sokat tudott a sötét város titkairól.
Immortel - Halhatatlanok (2004)
2012. április 27. 20:48
![]() |
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4159 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 ![]() |
Elég régen, de láttam a filmet. Igazából untam.
Nem történt benne semmi sem, meg aztán voltak olyan pillanatok, amiken totál kiakadtam, meg egyáltalán nem értettem.
lehet én voltam hozzá tompa, de ...
maradjunk annyiban, hogy láttam már jobb filmet is.

Nicola Coughlan már készül a Bridgerton forró jeleneteire
Nicola Coughlan már készül a Bridgerton forró jeleneteire
Ő lesz az új évad egyik főszereplője.

Miley Cyrus Selena Gomez tiszteletére posztolt fotót
Miley Cyrus Selena Gomez tiszteletére posztolt fotót
SNL-es monológjára utalt.

Colin és Penelope szerelméről fog szólni a Bridgerton következő évada
Colin és Penelope szerelméről fog szólni a Bridgerton következő évada
Nicola Coughlan árulta el a hírt.

A tökéletes párosítás: a Netflix új romantikus vígjátékában szerepel Adam Demos és Victoria Justice
A tökéletes párosítás: a Netflix új romantikus vígjátékában szerepel Adam Demos és Victoria Justice
Közös filmben szerepel a két sztár.

Fürdőruha miatt perelik Sydney Sweeney-t
Fürdőruha miatt perelik Sydney Sweeney-t
Elégedetlenek a színésznővel.