Egy brit felmérés végeredménye szerint a nõk 24 százaléka szerint Beyoncé, míg a férfiak 20 százaléka szerint Megan Fox a legdögösebb híresség, írja a Telegraph.
Jordant azaz Katie Price-t a legkevésbé vonzónak, Victoria Beckhamet a legrosszabb alakkal megáldott hírességnek szavazták meg.
A felmérés végeredménye szerint mindkét nem szavazói úgy találták, hogy Beyoncé feneke a legformásabb, és Keira Knightley arca a legszebb, míg Jennifer Aniston hajával aratott kiemelkedõ sikereket.
Beyoncé és Megan Fox a legdögösebb
2010. február 24. 14:41
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Most nem azért, de már több helyen kihozták Victoria Beckham-et, mint legrosszabb alakú nõt, de én ezt nem értem. Szerintem teljesen jól néz ki. Mitõl lenne neki rossz alakja? Vagy mitõl lenne õ csúnya? Komolyan nem értem...
2010. február 25. 11:23
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Én soha nem értettem, mit szeretnek annyira Beyoncé-ban.
Szépnek éppen szép, de nálam egy 100-as toplistára sem férne fel, és énekesnõként is túlértékelt szerintem egy csöppet.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: