Három alkalommal volt már elvonón kokain és alkohol függõsége miatt a Lindsay, de eddig nem sikerült leszoknia.
Elõször ismerte el Lindsay Lohan, hogy szenvedélye majdnem az életébe került. A híresség évek óta próbál megszabadulni kokain, alkohol és nyugtató függõségétõl, most viszont úgy néz ki, ez sikerülni is fog neki.
A színésznõ három éve került nehéz helyzetbe, amikor a zenei, színészi karrierjének gyors sikerét nem sikerült feldolgoznia, és a kokainban látta a megoldást gondjaira. Lindsay az utolsó pillanatban kapott észbe, amikor fürdõszobájában összeesett, és arra eszmélt, hogy zuhog a fejére a víz. "Hirtelen nem tudtam, hol vagyok, nagyon megijedtem, akár meg is halhattam volna." – mondta a színésznõ.
Lindsay Lohan majdnem meghalt
2010. február 24. 11:14
|
|
Niki89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.04. Hozzászólás: 68 Csatolások: 30 Azonosító: 59926 offline
|
...most viszont úgy néz ki, ez sikerülni is fog neki...
biztos vagyok benne hogy lesz még elvonon,
még csak 23éves de minimum egy tizesel öregebnek tünik.
ez párnapos kép róla:
My Webpage
ez párnapos kép róla:
My Webpage
2010. február 24. 11:16
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(Niki89 @ 2010. February 24. - 11:14)
...most viszont úgy néz ki, ez sikerülni is fog neki...
ez párnapos kép róla:
My Webpage
ez párnapos kép róla:
My Webpage
Ezen még nem is olyan vészes. Ok, hogy idõsebbnek tûnik, de ez manapság szinte minden fiatal hollywoodi színésznõrõl elmondható. A sok smink, az éjszakai élet stb. nem tesz jót a szervezetnek...
Egyébkétn azzal egyet kell értenem, hogy Lindsay nem úszta meg az elvonókat, és vár még rá néhány, hacsak valami csoda folytán nem kap végre TELJESEN észbe!
2010. február 24. 11:48
Bírom az ilyet. Kínjában már nem tud mit kezdeni a pénzével.
2010. február 24. 13:40
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet(Dirthy @ 2010. February 24. - 11:48)
Bírom az ilyet. Kínjában már nem tud mit kezdeni a pénzével.
Kábé. Nikinek igaza van, mert tuti, hogy lesz még elvonón! (Végén Britney-t is túlszárnyalja, vagy már meg is tette. Nem csodálkoznék, ha leborotválná a fejét.) Viszont véleményem szerint nem tûnik idõsebbnek koránál. Lehet, hogy csak én látom így.
2010. február 24. 17:50
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 1222 Csatolások: 690 Azonosító: 47755 offline
|
Idézet
eddig nem sikerült leszoknia.
Vajon miért?
Idézet
A híresség évek óta próbál megszabadulni kokain, alkohol és nyugtató függõségétõl, most viszont úgy néz ki, ez sikerülni is fog neki.
Na persze, arra én befizetnék
2010. február 24. 18:59
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Ha nem járt volna mindig partizni, bulizni, most nem itt tartana. Pedig szépen indult a karrierje, de most csak a botrányairól lehet csak hallani. Elõbb-utóbb meg az sem fog senkit érdekelni. Szomorú
2010. február 24. 19:02
Lehet partizni meg bulizni kokó meg súlyos mennyiségû pia nélkül is, csak ezek szerint õ nem tudta/ja, hol a határ...
2010. február 24. 21:04
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Érdekesnek tartom, hogy Britney-t akkor, amikor leborotválta a fejét meg hasonlók, mindenki utálta, most meg mindenki szereti.
De hát ilyen a világ, ilyenek az emberek...
1 felhasználónak tetszik:
bajer
2010. február 26. 19:14
|
|
Niki89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.04. Hozzászólás: 68 Csatolások: 30 Azonosító: 59926 offline
|
Idézet(Lindsay019 @ 2010. February 24. - 21:04)
Érdekesnek tartom, hogy Britney-t akkor, amikor leborotválta a fejét meg hasonlók, mindenki utálta, most meg mindenki szereti.
azt nem mondanám hogy mindenki utálta inkább mindenki féltete hogy nehogy más vagy saját magára veszélyesre forduljon a dolog.
Lindsay is ha legközelebb több bogyot veszbe...vagy vagdosa magát, honan tudjuk mikor tesz magában vissza nem fordítható dolgot.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.