Starity

Tabrett Bethell interjú

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. február 25. 13:20 #1
Necros
Necros
Cara is my Mistress
 
StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.16.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Offline offline
user posted image

http://thetorchonline.com/2010/02/24/inter...cara-or-is-she/

Összefoglalom itt magyarul, de aki ért angolul, olvassa el eredetiben, úgy a legjobb. smileeee.gif

Tab Syndey-ben született, az érdekes és nagyon szép nevének pedig ez a története: a szülei nem tudtak megegyezni, hogy hívják gyermeküket, édesanyja a Siobhan név mellett tette le a voksát, apjának viszont a Murray név tetszett. Nem tudtak megegyezni, ezért az apja otthagyta egy kis idõre a kórházat, beült az autójába és elkezdett céltalanul vezetni, míg meglátta a "Tabrett Street" feliratú táblát. Visszament a kórházba és ez a név már nagyon tetszett a kismamának is. A név héber eredetû, jelentése ünneplés. smileeee.gif

Nem igazán tudott arról, hogy mennyire kedvelik Cara-t a rajongók, mivel Új-Zélandon eléggé elszigetelten élnek, a munka pedig felemészti idejének nagy részét, de természetesen nagyon örül neki, hogy szeretik. smileeee.gif

Magáról nem szeret túl sokat elárulni, nagyon privát ember, a Facebookon és a twitteren sincs fent. És nem is egy számítógépguru, de lehet hogy majd a jövõben ráveszi magát a dologra. Annyit azonban elmondott, hogy májusban született, tehát Bika a csillagjegye.

Nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy ilyen jó színészekkel dolgozhat együtt és nagyon jó a hangulat a forgatáson, az egész stáb olyan, mint egy nagy család. Különösen Bridget Regannel lettek nagyon jó barátnõk, aki nagyon vicces is. Például forgatnának egy jelenetet, a rendezõ elkiáltja, magát, hogy "Action!", Bridget meg elkezd táncolni. biggrin.gif Craig és õ szoktak nagyon sokat poénkodni, ami eleinte zavarta Tabrettet, de gyorsan megszokta és már õ is élvezi.
Bridgettel kezdenek nagyon összenõni, a Kahlant játszó színésznõ egy korábbi interjújában elmondta, hogy a születésnapján azzal lepte meg Tab, hogy elvitte a Sky Tower-be, ahonnan együtt ugrottak le. Nem igazán bungee jumping volt, mert teljes védõfelszerelést viseltek, de olyan volt, mintha repültek volna.


A karakterérõl, Cara-ról: Az egybõl nyilvánvaló volt, hogy a többi karakter ellentéte, egy teljesen õszinte ember és sok humoros szövege is van. De érzése szerint a 4-5. résztõl kezdve jöttek bele igazán, akkor kezdtek el jobban építeni ezekre a tulajdonságaira. Ráadásul folyamatosan fejlõdik, változik a személyisége és sok olyan pillanat is van, mikor kicsit összezavarodik és ezt nagy élmény eljátszani.

Eredetileg úgy gondolta, egyáltalán nem hasonlít a sorozatbéli szerepéhez, de már az elejétõl fogva azt mondta neki az egyik producer, hogy jobban hasonlítanak, mint gondolná. És belegondolva úgy véli, igaza is van, mert õ, Tabrett is nagyon õszinte, sokszor azt mondják neki túlságosan is és néha már problémája is akadt emiatt. Cara-ra abszolút igaz a mondás, miszerint ami a szívén, az a száján. Ezen felül egy rendkívül komplex karakter, sok problémával. Sok olyan tulajdonsága van, amivel azonosulni tudnak a nézõk. Például nem enged igazán közel magához senkit, elzárkózik mások elõl, mert ezt tanulta, mint Mord-Sith.

Az érkezésével a többi karakter is érdekesebbé vált, mivel õk mindhárman igazi "jófiúk", Cara-nak pedig elég sötét a múltja. Ráadásul korábban mindenben nagyon egyetértettek, erre jön az új karakter, aki megkérõjelez mindent, amit tesznek és meg is van rá minden oka. Így miatta néha õk is kételkednek magukban.

Kahlan új ruhája szerinte is nagyon dögös, nagyon meg van elégedve a ruhák készítõivel, akik a sorozaton dolgoznak. A saját vörös bõrszerelése nagyon kényelmes, csak szeles, hideg idõben eléggé fázik, mivel elég szellõs a ruha, melegben viszont néha úgy érzi, majd' megfõ benne.


user posted image

A Princess címû epizódról: "Mikor elolvastam a forgatókönyvet, 25-ször fel-le ugráltam. Ez a legjobb." biggrin.gif Kahlant elrabolják és hogy ki tudják szabadítani, Cara-nak egy a személyiségével teljesen ellentétes karaktert kell eljátszania. Úgy kell viselkednie, mint egy úri hölgynek, elegánsnak kell lennie, táncolnia kell, kecsesnek és nõiesnek kell lennie, tehát igazi hercegnõnek kell látszania. És Cara hozzá van szokva, hogy mindenben amit csinál, a legjobbját nyújtsa, legyen szó harcról vagy férfiak elcsábításáról. Ezért ez egy igazán nehéz falat számára és nagyon vicces azt látni, hogy egy ilyen erõs karakter sebezhetõ is tud lenni.
Plusz Richard és Zedd is idióta kosztümökben parádéznak, nagyon humoros epizód lesz. A rendezõnek, Garth Maxwell-nek és Tabrettnek hasonló a humorérzékük, így nagyon jól együtt tudtak dolgozni.
---------------

Nagyon jó interjú lett, imádom Tabrettet. smileeee.gif Kár, hogy egyelõre nem igazán akar többet elárulni magáról vagy felmenni valamelyik online közösségi oldalra, de meg lehet érteni. A lényeg, hogy a LOTS-ben kiváló alakítást nyújt, én azon sem lepõdnék meg, ha a következõ Emmy díjátadón már õ is jelölve lenne, szerintem megérdemelné. A hétvégi részt pedig már tûkön ülve várom. biggrin.gif
2010. február 25. 14:55 #2
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Jó kis cikk, köszi Necros! meghajolo.gif
Aranyos a csaj, remélem még sok filmben feltûnik majd smileeee.gif thumbsup.gif
2010. február 25. 16:08 #3
Sxsyew
Sxsyew
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.08.27.
Hozzászólás: 252
Csatolások: 1819
Azonosító: 37890
Offline offline
Ó igen végre egy interjú. Csak egy nyúlfarknyi infó van róla a neten és ez a kis plussz már nagyon jól jött.
A pontos születésnap még mindig nincs meg, de legalább már tudjuk a hónapot.
Sejtettem hogy nem az a netezõs fajta, de remélem tényleg meggondolja majd magát.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!