Britney kedden a Calabasas-i Starbucks-ban járt a testõre kíséretében, amikor egy lelkes jelenlévõ rajongója aláírást szeretett volna kérni tõle, de csalódnia kellett.
Íme, a találkozás részletes leírása:
"Kint ültem ma a Starbucks-nál egy barátommal és Britney egyszer csak felbukkant. Ledöbbentem, mert egyetlen lesifotós vagy bárki más nem volt körülötte. Csak õ és Edan a testõre. Nem én vagyok a legjobb rajongója az utóbbi idõben, de szabályosan ledöbbentem és remegtem, amikor megláttam õt.
Nem futottam oda hozzá, mert nem akartam, hogy úgy reagáljon, mint amikor az egyik rajongója felfutott a színpadra, úgyhogy a helyemen maradtam és azt mondtam neki: 'Britney, én nagy rajongód vagyok és láttak a koncertjeiden, kérlek, csinálhatnánk egy képet?' Azt hittem, hogy ez nagyszerû alkalom volt. Azonban, nagy megdöbbenésemre õ csak nevetett és odament a testõréhez és Edan-nal együtt egy 'Nem kösz'-el leráztak engem.
Amikor kijött elköszöntem tõle 'Bye Britney.' Nem válaszolt semmit. Majd egy lesifotós elõtermett a semmibõl és úgy döntöttem, hogy csatlakozom hozzá és én is lefényképezem. Britney felnézett, aztán visszaindult az autójához. Végül visszaküldette a testõrével a Starbucks-ját egy kis cukorkáért még. Elõtte pedig még leejtette a földre a Marlboro cigijét elõttem és Edan kapta fel."
Britney nem adott autógrammot!
2010. február 26. 13:43
|
|
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline
|
Idézet(prézli @ 2010. February 26. - 13:39)
"Kicsit"... de azért bunkó volt vele Britney...
hát ja. van az a szép mondás, hogy aki k****nak áll, ne csodálkozzon h meg akarják b*****i. szorri
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: