Jim Wright : Dennis egyszerûen óriási! Amikor bejött a stúdióba, teljesen laza volt, nem lógtak körülöttem fontoskodó emberek. Korábban egyszer már találkoztam vele, amikor Tiger Woodsot fotóztam Las Vegas-i edzõpályán. Dennis meg éppen ott volt. Odaadtam neki azokat a fényképeket amiket róle és Tigerrõl készítettem aznap, és így szólt : Istenem! De marha jók ezek a képek! Van már valami munkája mára?
Nagyon laza volt! betettem egy kis Rock 'n Roll-t és már neki is kezdtem. Õ is imája a zenét, ezért Stones-t, egy kis Jerry Lee Lewist és Elvist halgattunk, amitõl egyre jobban felpörgött. Mindenkit eljátszott a kamerám elõtt. Itt éppen Mick Jagger-t utánozza. fantasztikus élmény volt - tökéletesen meg tudott nyílni elõttem.
Kodak ASA 400-as film, ElenChrome Pro lámpák, hátulról szórt fényel megvilágítva, zársebesség 250
Dennis Quaid - Jim Wright Photo
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: