Heidi Montag az a típusú reality-sztár és modell, aki bármit megtenne, hogy bizonyítsa, nem csak a méretes műdidik és a tökéletesre szabott nózi miatt írnak róla a lapok. Pedig de… filmszerepet kapott a sztár!
A teljes cikkhez kattints ide!
Heidi Montag filmszerepet kapott
2010. március 16. 13:00
az album közel 2 millió dollárba került. Totál eladása 15,000 db (epic fail).
2010. március 16. 15:28
ultimateladygvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.25. Hozzászólás: 187 Csatolások: 652 Azonosító: 121168 offline |
hát az albuma nem csoda hogy egy hatalmas bukás xD hát kíváncsi vagyok hogy milyen film lesz abból... a film alatt még kb 100szor plasztikáztatja magát . xD:S
2010. március 16. 17:49
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Miért van nekem olyan érzésem, hogy nem Adam Sanders választotta ki a szerepre...?
Nem akarom elhinni, hogy tényleg őt választotta volna :S
Nem akarom elhinni, hogy tényleg őt választotta volna :S
2010. március 16. 20:04
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet (Gajcsi @ 2010.03.16. 19:58)
Valószínű nem lesz egy Oscar-díjas alakítás, de lehet, hogy Aranymálna-Díjra jelölik. Na de ne nem leszek nagyon negatív vele... sok sikert a színészkedéshez
Áááá erre nem is gondoltam. Én azért is mondom, ha Paris kapott 5-öt, akkor ő is megérdemel legalább egyet
2010. március 17. 17:12
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline |
na bumm
Kapcsolódó sztárok
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
Nem akarták, hogy örökbefogadja őket.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.