Starity

Leszakadt a szépségről a ruha!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. március 20. 13:00 #1
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic
 
StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.10.07.
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Offline offline
Katherine Heigl díjat nyert, ám színpadi köszönőbeszédét még az estélyije is unta... A hacuka pántja elszakadt, így majdnem felfedve a melleit.

A Las Vegas-i ShoWest díjátadón két váratlan dolog is történt, és mindegyiknek ugyanaz volt a főszereplője. Először azon kerekedtek el a szemek, hogy Katherine Heigl lett az év színésznője, majd pedig a köszönőbeszéde közben állt el a jelenlévők lélekzete. Persze nem a szavak voltak annyira érdekesek, hanem a ruhájának pántja, amely a nagy hálálkodás közepén egyszerűen elszakadt... De a Grace klinika sztárjának sajnos helyén volt az esze, és a keze is. Amint megérezte, hogy a mellén csúszni kezd a textilréteg, odakapott, és magát markolászva próbálta folytatni a betanult szöveget. Viszont zavarában nem nagyon tudott épkézláb gondolatot mondani, ezért a házigazda, Billy Bush odalépett, és átvette a ruhatartó szerepét.



Ha az élet kevesebb lélekjelenléttel áldja meg Katherine-t, akkor történelmi pillanatokban lehetett volna részünk. Heigl ugyanis egykori modell létére, sosem mutatta meg fedetlen bájait. Valami kis ruhát mindig magán hagyott, és a különböző magazinok busás ajánlatait is határozottan visszautasítja.

2010. március 20. 13:39 #2
Necros
Necros
Cara is my Mistress
 
StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.16.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Offline offline
Idézet (Fuller @ 2010.03.20. 13:00)
majdnem felfedve a melleit.

Innentől nem is érdekes a hír... dry.gif rohog.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok