Legjobb, legrosszabb reklámok
2010. március 20. 20:51
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Itt össze lehet gyűjteni a legjobb és legrosszabb reklámokat. Igazából csak azért indítom ezt a témát, mert az angol tételemhez kellene egy jó reklámot elemeznem, de egy jó se jut eszembe. A legrosszabb már megvan. A Vodafonos reklámot tartom a legrosszabb reklámnak, mert szerintem borzasztó idegesítő, amikor azt kell hallgatni, hogy "én szeretlek jobban, nem én még annál is jobban, akkor én 10x annyira stb..." A jó reklámhoz várom az ötleteket.
2010. március 20. 23:06
Idézet (Rap4ever8 @ 2010.03.20. 20:51)
Itt össze lehet gyűjteni a legjobb és legrosszabb reklámokat. Igazából csak azért indítom ezt a témát, mert az angol tételemhez kellene egy jó reklámot elemeznem, de egy jó se jut eszembe. A legrosszabb már megvan. A Vodafonos reklámot tartom a legrosszabb reklámnak, mert szerintem borzasztó idegesítő, amikor azt kell hallgatni, hogy "én szeretlek jobban, nem én még annál is jobban, akkor én 10x annyira stb..." A jó reklámhoz várom az ötleteket. 
Nekem pl. nagyon tetszik ez a Vodafonos reklám
De szerintem ami nagyon jó még az a Raiffaisen Bank legújabb reklámja. Vagy nagyon tetszett régebben a "papám lement kenyérért", ez nem tudom minek a reklámja volt, de ha jól rémlik akkor valami Danett pudingé.
2010. március 20. 23:40
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
nekem a kedvenceim a Heinekenes reklámok. Azokat mindig nagyon eltalálják.
de a mosóporos reklámoktól, illetve a hüvelygombástól hülyét kapok
de a mosóporos reklámoktól, illetve a hüvelygombástól hülyét kapok
1 felhasználónak tetszik:
Blanka098
2010. március 20. 23:53
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Útáltam az 'Apa kezdődik!'-es reklámot. Amikor azt meghallottam, majdnem megfejeltem a képernyőt. A maig napi irritál
És melyikek tetszenek... hm..
Az Auchan reklámjai
Amiben a macska, és a hörcsögök vannak. Igaz, a média tanárom mindig mondja: "Amiben kisbaba, kisgyerek vagy állatok vannak, azok a reklámok mindig sikeresek lesznek."
A Heinekenes reklámok nekem is bejönnek
Meg úgy a legtöbb alkoholé is
És melyikek tetszenek... hm..
A Heinekenes reklámok nekem is bejönnek
2010. március 21. 07:54
|
|
xxNikixx*Nikita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.30. Hozzászólás: 3275 Csatolások: 7279 Azonosító: 33464 offline
|
Két kedvencem van:
Djuice reklám: http://www.youtube.com/watch?v=5eCRDLRdkLM
T-online "csókolom, nagyon finom volt a kókuszgolyó"
: http://www.youtube.com/watch?v=xWqahXA9cu4
Djuice reklám: http://www.youtube.com/watch?v=5eCRDLRdkLM
T-online "csókolom, nagyon finom volt a kókuszgolyó"
2010. március 21. 13:14
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Nálam a legrosszabbak első helyén a Maxi King-es reklám áll, de szívesen kidobnám a tévém az ablakon, a Tudd meg mooooost reklámok, és a Kinder Pingui-s alatt is
A legjobban pedig ezeket a reklámokat szerettem mindig:
Sziget 2009, kiscsillagcsücsörikisgádzsi
Heineken reklám
' Ferike, fejezzed mááán' be!
Szintén Heineken reklám, az egyik kedvenc számommal
A legjobban pedig ezeket a reklámokat szerettem mindig:
Sziget 2009, kiscsillagcsücsörikisgádzsi
Heineken reklám
' Ferike, fejezzed mááán' be!
Szintén Heineken reklám, az egyik kedvenc számommal
2010. március 21. 13:20
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
Nekem most a T-mobile-os reklám tetszik,ez: http://www.youtube.com/watch?v=qAAncmx3DyY nagyon tetszik az énekes hangja,rá is kerestem,hátha megvan egészben a szám,de sajnos nincsen.Egy szlovák,Gladiátor nevű együttes száma és csak ennyi fordítottak le belőle.
A lényeg,hogy nagyon tetszik
2010. március 21. 13:36
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
alap,hogy ez: http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY
és szégyen vagy nem,amikor anyám megkérdezte,hogy én melyiknél sikítanék nagyon elgondolkodtam,aki ismer tudja,hogy ruha mániás vagyok,de az a sok heineken...
fúú ettől a számtól a hideg ráz,annyira jó
és szégyen vagy nem,amikor anyám megkérdezte,hogy én melyiknél sikítanék nagyon elgondolkodtam,aki ismer tudja,hogy ruha mániás vagyok,de az a sok heineken...
Idézet (viraag @ 2010.03.21. 13:20)
Nekem most a T-mobile-os reklám tetszik,ez: http://www.youtube.com/watch?v=qAAncmx3DyY nagyon tetszik az énekes hangja,rá is kerestem,hátha megvan egészben a szám,de sajnos nincsen.Egy szlovák,Gladiátor nevű együttes száma és csak ennyi fordítottak le belőle.
A lényeg,hogy nagyon tetszik 
fúú ettől a számtól a hideg ráz,annyira jó
2010. március 22. 01:51
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
Idézet (prézli @ 2010.03.20. 20:55)
A legjobb Freddie Mercury (T-Home meg Online meg nem tudom mi) Tavaszi szele 
nekem meg pont attól van herótom...
nekem egyébként a Nike reklámjai tetszenek a legjobban, sajnos a magyar csatornák nem nagyon szokták őket játszani... pl. amiben táncikálnak, (Sofia Boutella), meg amit a 2010-es olimpiára csináltak.
na meg EEEEEEEEEEEZ, a legjobb!!!!
2010. március 23. 20:24
Sziget reklám valakinek rémlik?
Anya leviszem a szemetet! 1 hét múlva jövök!
Anya leviszem a szemetet! 1 hét múlva jövök!
2010. március 23. 20:40
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
A vodafone-os reklám, főleg a zenéje miatt nagyon bejön, de a leghülyébb reklámok szerintem, amikor a nőci lehadarja:
1. kép: Tönkrement a mosógép.
2. kép: 5 nap múlva tud csak kijönni a szerelő?
3. kép: Hála Istennek, hogy itt van.
Hát öcsééém... Na meg a másik. Mikor egy csapat gyerek kínlódik a bőrönddel meg ezzel-azzal, és a szöveg: A gyerekek számára a felnőttek világa olykor túl nagy és ijesztő. Szerencse, hogy van amit pont az ő méretükre találtak ki. Kinder csoki... ÚÚÚRISTEN!!!!!! melyik gyökér az, amelyik ezt kitalálta??? A gyereknek épp a csoki az szerintem, amiből a legnagyobb se ijesztőőő... wáááá
(Bocs a szövegek miatt, nem szó szerint vannak.)
Na meg a mosóporos reklámok, mikor a csajszi az új fehér ruhájában áll neki csokis süteményt sütni, aztán szidja a jó Istent, amiért csokis lett... gyökéér. meg is érdemli.
Na meg amikor a gyerekek direkt összekenik a pólót, és az anyjuk... "Ezt, hogy fogom kimosni?" Anyáád. H.lye kölök. Akkor mesztelenül jársz ezentúl! Jó játék összekenni a ruhádat???
Istenem...
1. kép: Tönkrement a mosógép.
2. kép: 5 nap múlva tud csak kijönni a szerelő?
3. kép: Hála Istennek, hogy itt van.
Hát öcsééém... Na meg a másik. Mikor egy csapat gyerek kínlódik a bőrönddel meg ezzel-azzal, és a szöveg: A gyerekek számára a felnőttek világa olykor túl nagy és ijesztő. Szerencse, hogy van amit pont az ő méretükre találtak ki. Kinder csoki... ÚÚÚRISTEN!!!!!! melyik gyökér az, amelyik ezt kitalálta??? A gyereknek épp a csoki az szerintem, amiből a legnagyobb se ijesztőőő... wáááá
(Bocs a szövegek miatt, nem szó szerint vannak.)
Na meg a mosóporos reklámok, mikor a csajszi az új fehér ruhájában áll neki csokis süteményt sütni, aztán szidja a jó Istent, amiért csokis lett... gyökéér. meg is érdemli.
Na meg amikor a gyerekek direkt összekenik a pólót, és az anyjuk... "Ezt, hogy fogom kimosni?" Anyáád. H.lye kölök. Akkor mesztelenül jársz ezentúl! Jó játék összekenni a ruhádat???
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?