Ke$sha tiszteletét fejezte ki Britney iránt és bocsánatot kért Justintól is. Az énekesnő egy rövid interjúban tisztázta a róla kialakult képet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ke$ha bocsánatot kért
2010. március 22. 19:01
Lol... most meg hazudik...
még hogy Justin Bieber tehetséges HAHA. Majd talán ha már mutált a hangja jó lesz, így nem bírom hallgatni sajna.
2010. március 22. 19:04
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (Regina @ 2010.03.22. 19:01)
Lol... most meg hazudik...
még hogy Justin Bieber tehetséges HAHA. Majd talán ha már mutált a hangja jó lesz, így nem bírom hallgatni sajna. 
Annyi hangja van, mint Britninek, mondjuk ez nem nagy művészet...
2010. március 22. 19:23
Már nem azért, de Justinnak a kislábujjában több tehetség van, mint Ke$hában. És úgy néz ki, mint egy rossz transzvesztita (komolyan a Grammy-n fel sem ismertem, olyan borzasztóan nézett ki). És egy dolog, hogy Britney playbackel, jó persze ő élőben énekel, de hogy? Hamis az egész. Ennél azért Britney is többet tud. Tehát befoghatja, mert egy nagy nulla a csaj!
2010. március 22. 19:23
Idézet (Freeze @ 2010.03.22. 19:02)
Ott a cikkben. 
Nem a bocsánatkérésre gondoltam, hanem amit nyilatkozott róla amiért most mentegetőznie kell.
2010. március 22. 20:44
De akkor ne kényszerítenék rá,hogy most hirtelen megváltoztassa a véleményét...
2010. március 22. 20:54
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
ja, szerintem ez így elég egyértelmű a nagyközönségnek, hogy csak az imidzsén akar javítani.. amúgy azt, hogy mit mondott justinnak azt én sem tudom.. valaki tudja? xD írja meg légyszi
am amikor a tv-ben hallottam justint, azt hittem, hogy lány O.O
2010. március 22. 20:58
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet (QueenB @ 2010.03.22. 19:23)
Nem a bocsánatkérésre gondoltam, hanem amit nyilatkozott róla amiért most mentegetőznie kell. 
“He’s such a tiny little baby! I would’ve loved to push him around onstage in a carriage.”
2010. március 23. 06:37
|
|
Pucpucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.11. Hozzászólás: 462 Csatolások: 52 Azonosító: 73857 offline
|
A Britney-s dolog még okés, hogy régi dal meg nem ő írta meg izé.
De ez a Justin-os dolog nekem nem teljesen stimmel. Azt se tom miről van itt szó. De mondjuk tökmindegy mert ez a gyerek nem tehetséges csak felkapták.
De ez a Justin-os dolog nekem nem teljesen stimmel. Azt se tom miről van itt szó. De mondjuk tökmindegy mert ez a gyerek nem tehetséges csak felkapták.
2010. március 23. 12:20
Idézet (Freeze @ 2010.03.22. 20:58)
“He’s such a tiny little baby! I would’ve loved to push him around onstage in a carriage.”
Köszönöm
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: