Miley Cyrust felkérték arra, hogy idén ő legyen az American Idol, a legnépszerűbb amerikai tehetségkutató versenyzőinek a mentora és énektanára, amit a fiatal sztár örömmel el is vállalt. Csak az a baj, hogy a show rajongói cseppet sincsenek oda az ötletért…
Mostanában elég sokat változtattak az amerikai Megasztáron, az American Idolon, de a műsor rajongói mégis csak azon buktak ki, hogy a producerek a 17 éves Miley Cyrust kérték fel az idei évad versenyzői mellé mentornak. A show nézői nagyon nem örülnek Mileynak, ugyanis úgy gondolják, hogy a sztárnak még közel sincs elég tapasztalata egy ilyen műsorhoz, na meg nem is illik a műsorba, ugyanis az elsősorban arról szól, hogy egy átlagemberből sztárt csinálnak, míg Miley - bár ő is megdolgozott a sikerekért - mégis sokak szerint beleszületett a sztárságba. Korábban egyébként olyan énekesek voltak a versenyzők segítségére, mint Barry Manilow, Jennife Lopez vagy Gwen Stefani…
forrás: www.neon.hu
Nem kell Miley
2010. március 24. 15:51
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Miley Cyrus úgy tűnik mégsem mindenkinek a kedvence. Most egy tehetségkutatón nem kell senkinek.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
2010. március 24. 15:54
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (Winyocska @ 2010.03.24. 15:43)
míg Miley - bár ő is megdolgozott a sikerekért - mégis sokak szerint beleszületett a sztárságba.
Elmehetnek a...
Egyébként szerintem sem a legideálisabb választás. Mondjuk, szerintem megfelelő a feladatra, de tényleg egy nagyobb tapasztalatú énekes/énekesnő kellene oda inkább.
2010. március 24. 16:11
|
|
Pucpucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.11. Hozzászólás: 462 Csatolások: 52 Azonosító: 73857 offline
|
Nekem semmi bajom Miley-val.
A Hannah Monatan sorozat jó, de a film nem tetszett.
Viszont a zenéjét szeretem.
Tény, hogy az apja miatt már előnyben volt, de mint azt Necros is mondta: Bizonyította, hogy megvan benne is a tehetség.
Bár abban egyetértek, hogy nagyobb tapasztalattal rendelkező énekesnőt kellene választani.
A Hannah Monatan sorozat jó, de a film nem tetszett.
Viszont a zenéjét szeretem.
Tény, hogy az apja miatt már előnyben volt, de mint azt Necros is mondta: Bizonyította, hogy megvan benne is a tehetség.
Bár abban egyetértek, hogy nagyobb tapasztalattal rendelkező énekesnőt kellene választani.
2010. március 24. 16:22
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Már nem azért, de szerintem sehova se illik igazán. A hideg ráz ettől a csajtól...
A sok kis csíra meg ezért lohol... pff... akkor már inkább hallgatok Zámbó Jimmy-t... vagy nem tudom. Mindegy... Ahogy mondani szoktam, kinek a pap, kinek a papné... Ha ő a pap, akkor inkább a papné.
2010. március 24. 16:27
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
Idézet (kathleen @ 2010.03.24. 16:22)
..A hideg ráz ettől a csajtól...
téged is?
amúgy meg még ha ingyen adnák nekem akkor se kellene májli..
2010. március 24. 16:30
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
egyet értek a nézőkkel..
2010. március 24. 16:34
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Nekem sincs különösebb bajom Mile-val, de azért nem pont őt kellett volna erre felkérni... Sztem...
2010. március 24. 16:35
"Sokat köszönhetek a szüleimnek. Különösen anyukámnak és apukámnak." (Miley Cyrus)
Ez a múltheti Story-ban volt, ugye?
Jót röhögtem rajta.
2010. március 24. 16:37
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
Idézet (norbbika @ 2010.03.24. 16:35)
"Sokat köszönhetek a szüleimnek. Különösen anyukámnak és apukámnak." (Miley Cyrus)
Jót röhögtem rajta.

igen
2010. március 24. 16:50
Mileynak szerintem jó hangja van, láttam olyan felvételt ahol élőben énekelt, és teljesen tiszta volt, de egyetértek azzal, hogy ő még túl fiatal ehhez és van mit fejlődnie még. Tapasztaltabb énekes kell.
2010. március 24. 16:56
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Szerintem azzal a többség egyetért, hogy van hangja. Nem ez a vita témája, hanem, hogy nincs annyi tapasztalata, ami egy ilyen műsorhoz kellene. Akárhogy is nézzük, ő még egy gyerek.
Kapcsolódó sztárok
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.

1 felhasználónak tetszik: