Kristen szendén néz a promoképeken, de a való életben elég nagy szájjal áldották meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristen Stewart nem is olyan szende
2010. március 24. 15:58
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Az egyetlen dolog, amire ezután kíváncsi lennék ebből a filmről és nem mutatják meg?
Egyébként meg nincs ebben semmi különös, a nagy többséggel ugyanez elég gyakran előfordul. Egy jó pont Kristennek.
Egyébként meg nincs ebben semmi különös, a nagy többséggel ugyanez elég gyakran előfordul. Egy jó pont Kristennek.
2010. március 24. 16:14
Pucpucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.11. Hozzászólás: 462 Csatolások: 52 Azonosító: 73857 offline |
Én nem vagyok oda Kristen-ért, bár az Alkonyatot szeretem.
De az a véleményem, hogy ilyen feszített tempóban és folyamatos munkában, amiben ők voltak ez nem meglepő. Én is szoktam káromkodni, pedig engem nem hajtanak ennyire.
De az a véleményem, hogy ilyen feszített tempóban és folyamatos munkában, amiben ők voltak ez nem meglepő. Én is szoktam káromkodni, pedig engem nem hajtanak ennyire.
2010. március 24. 16:29
Én se beszélek éppen Ady módra, erről miért nem írnak cikket? XD
2010. március 24. 16:32
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline |
Hát én se vagyok egy leányálom, nincs abban semmi ha valaki elkáromkodja magát ha nem sikerül valami. Bárkivel előfordul. Azért a bakikra kíváncsi lettem volna.
2010. március 24. 17:01
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Most olvastam még egy helyen ezt a dolgot, és hogy csak úgy tehették volna be a bakifilmet, hogy felnőtteknek szóljon, de akkor egész dvd-re ki kellett volna tenni a 18-as karikát... pfff... ez de gáz. Most komolyan sok tini választékosabban tud káromkodni mint a felnőttek... akkor meg miért is nem kerülhetett rá? Nem értem.
2010. március 25. 17:54
nicybabyyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.06. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 89365 offline |
Remélem azért kiszivárognak a bakik. Amúgy meg - már bocsánat -, de Kristen Stewart úgy beszél, ahogy akar. Ne más mondja meg neki, hogy mit csináljon...
Egyébként igazad van, Pucpuc. Ilyen stressz kihozza az emberből a legrosszabbat.
Egyébként igazad van, Pucpuc. Ilyen stressz kihozza az emberből a legrosszabbat.
2010. március 26. 16:28
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
szerintem nincs benne semmi különös, hogy káromkodnak, csak ezt nem értem, hogyha az egész csapat tette (taylort kivéve) akkor miért kristen van kiemelve?
2010. április 03. 02:03
vampiregirl7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 124058 offline |
Nem értem miért para ha káromkodik...azt mindenki szokott...max nem nyílvánosság előtt!=) És hát...jaja stressz...=D
Sztem Taylor se egy "jófiú" lehetetlen hogy nem káromkodik soha...cska épp nem a forgatáson...de Kristen felnőtt nő...azt csinál amit akar!=)
Sztem Taylor se egy "jófiú" lehetetlen hogy nem káromkodik soha...cska épp nem a forgatáson...de Kristen felnőtt nő...azt csinál amit akar!=)
2010. április 03. 14:32
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline |
Jajj, mert ki nem káromkodik? Mondjuk nem tudom pontosan hogy miket mondott, de hallottam már 5 éves gyereket is elég szépen beszélni (mondjuk olyanok is a szülei.)Mindenki káromkodik, csak vannak akik tudják, hogy mikor nem szabad, ő meg gondolom olyan hogy ezzel nem nagyon foglalkozik.
2010. április 11. 12:58
pinkminimouseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 124803 offline |
Lindsay019.!
Szerintem azért lett kiemelve, mert a filmben egy kedves és visszahúzódó lányt játszott, és a káromkodás nem hiszem, hogy Bella műfaja. De amúgy ma már tényleg szinte "emberi dolognak" számít a káromkodás...
Szerintem azért lett kiemelve, mert a filmben egy kedves és visszahúzódó lányt játszott, és a káromkodás nem hiszem, hogy Bella műfaja. De amúgy ma már tényleg szinte "emberi dolognak" számít a káromkodás...
2010. május 22. 15:06
csőrike413új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 124834 offline |
höhöh xD
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.