Kristen szendén néz a promoképeken, de a való életben elég nagy szájjal áldották meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristen Stewart nem is olyan szende
2010. március 24. 15:58
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Az egyetlen dolog, amire ezután kíváncsi lennék ebből a filmről és nem mutatják meg?
Egyébként meg nincs ebben semmi különös, a nagy többséggel ugyanez elég gyakran előfordul.
Egy jó pont Kristennek.
Egyébként meg nincs ebben semmi különös, a nagy többséggel ugyanez elég gyakran előfordul.
2010. március 24. 16:14
|
|
Pucpucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.11. Hozzászólás: 462 Csatolások: 52 Azonosító: 73857 offline
|
Én nem vagyok oda Kristen-ért, bár az Alkonyatot szeretem.
De az a véleményem, hogy ilyen feszített tempóban és folyamatos munkában, amiben ők voltak ez nem meglepő. Én is szoktam káromkodni, pedig engem nem hajtanak ennyire.
De az a véleményem, hogy ilyen feszített tempóban és folyamatos munkában, amiben ők voltak ez nem meglepő. Én is szoktam káromkodni, pedig engem nem hajtanak ennyire.
2010. március 24. 16:29
Én se beszélek éppen Ady módra, erről miért nem írnak cikket? XD
2010. március 24. 16:32
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Hát én se vagyok egy leányálom, nincs abban semmi ha valaki elkáromkodja magát ha nem sikerül valami. Bárkivel előfordul. Azért a bakikra kíváncsi lettem volna.
2010. március 24. 17:01
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Most olvastam még egy helyen ezt a dolgot, és hogy csak úgy tehették volna be a bakifilmet, hogy felnőtteknek szóljon, de akkor egész dvd-re ki kellett volna tenni a 18-as karikát... pfff... ez de gáz. Most komolyan sok tini választékosabban tud káromkodni mint a felnőttek... akkor meg miért is nem kerülhetett rá? Nem értem.
2010. március 25. 17:54
|
nicybabyyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.06. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 89365 offline
|
Remélem azért kiszivárognak a bakik. Amúgy meg - már bocsánat -, de Kristen Stewart úgy beszél, ahogy akar. Ne más mondja meg neki, hogy mit csináljon...
Egyébként igazad van, Pucpuc. Ilyen stressz kihozza az emberből a legrosszabbat.
Egyébként igazad van, Pucpuc. Ilyen stressz kihozza az emberből a legrosszabbat.
2010. március 26. 16:28
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
szerintem nincs benne semmi különös, hogy káromkodnak, csak ezt nem értem, hogyha az egész csapat tette (taylort kivéve) akkor miért kristen van kiemelve?
2010. április 03. 02:03
|
|
vampiregirl7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 124058 offline
|
Nem értem miért para ha káromkodik...azt mindenki szokott...max nem nyílvánosság előtt!=) És hát...jaja stressz...=D
Sztem Taylor se egy "jófiú"
lehetetlen hogy nem káromkodik soha...cska épp nem a forgatáson...de Kristen felnőtt nő...azt csinál amit akar!=)
Sztem Taylor se egy "jófiú"
2010. április 03. 14:32
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Jajj, mert ki nem káromkodik? Mondjuk nem tudom pontosan hogy miket mondott, de hallottam már 5 éves gyereket is elég szépen beszélni (mondjuk olyanok is a szülei.)Mindenki káromkodik, csak vannak akik tudják, hogy mikor nem szabad, ő meg gondolom olyan hogy ezzel nem nagyon foglalkozik.
2010. április 11. 12:58
|
pinkminimouseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 124803 offline
|
Lindsay019.!
Szerintem azért lett kiemelve, mert a filmben egy kedves és visszahúzódó lányt játszott, és a káromkodás nem hiszem, hogy Bella műfaja.
De amúgy ma már tényleg szinte "emberi dolognak" számít a káromkodás...
Szerintem azért lett kiemelve, mert a filmben egy kedves és visszahúzódó lányt játszott, és a káromkodás nem hiszem, hogy Bella műfaja.
2010. május 22. 15:06
|
|
csőrike413új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 124834 offline
|
höhöh xD
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: