Robertnak, mint minden más fiatalnak is van példaképe. Szerinte a világ legjobb színésze Johnny Depp.
A teljes cikkhez kattints ide!
Johnny Deppet Pattinson is csodálja
2010. március 26. 14:48
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline |
Hát azt én se csodálom, én is imádom a munkásságát és őt magát is (L)
2010. március 26. 15:33
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Johnny fantasztikus színész. Ez egyértelmű. Úgy látom van egy kis ízlése Mr. Pattinson-nak. A tingli-tangli tinisztárságot meg kinőheti, ha jó filmekben szerepel, és ügyes lesz.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. március 26. 17:06
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline |
egyet értek dijja-val (nem igaz, hogy minden cikkhez azt kell írnom hogy egyet értek xy-al vagy yx-el xD mindig leírjátok a véleményemet )
na de lényeg az, hogy Johnny tényleg fantasztikus, mind színészként, mind emberként
na de lényeg az, hogy Johnny tényleg fantasztikus, mind színészként, mind emberként
2010. március 26. 17:46
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
hát igen, Johnnyt ki nem csodálja?
2010. március 26. 18:42
Nem csodálkozok hogy ő a példaképe,tényleg remek színész,én is nagyon szeretem.
2010. április 01. 21:40
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline |
Love Johnny! Én nem szeretem Robert Pattinsont, mert szerintem túl nagy felhajtást csinálnak körülötte, de azért örülök neki, hogy Johnny-t választotta példaképnek!
2010. április 03. 09:16
Egyet értek veled Natyangel! Teljesen igazad van!!!
2010. április 05. 23:43
Zsaklinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.24. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 67145 offline |
Szerintem is Robert-ből már sok egy kicsit...Már a csapból is ő folyik és ha azt vesszük nem sok mindent tett le még eddig az asztalra a Twilight-on kívül.Jó semmi bajom nincs vele és a Twilight is tetszett,de én annyira nem bírom.Viszont Johnny ő egy rendkívüli színész és nagyon tehetséges is,remek filmjei vannak és mindig kiváló alakításai
2010. április 20. 18:05
krisztina9933új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 125365 offline |
Hát Robertnek van is mit fejlődni még Depp-hez képest..
én szerencsére nem estem bele ebbe a vámpírőrületbe ami mostanában megy...
nem szeretem a twilighot mert igazából az a gond h nem álltak meg egy résznél...
próbáltak megint egy akkora nagy sikersorozatot összehozni mint pl a Harry Potter...
de nem jött össze.
elég lett volna csak az első rész... és akkor megmaradt volna egy jó kis "párszor megnézhető" filmnek
én szerencsére nem estem bele ebbe a vámpírőrületbe ami mostanában megy...
nem szeretem a twilighot mert igazából az a gond h nem álltak meg egy résznél...
próbáltak megint egy akkora nagy sikersorozatot összehozni mint pl a Harry Potter...
de nem jött össze.
elég lett volna csak az első rész... és akkor megmaradt volna egy jó kis "párszor megnézhető" filmnek
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.