Robertnak, mint minden más fiatalnak is van példaképe. Szerinte a világ legjobb színésze Johnny Depp.
A teljes cikkhez kattints ide!
Johnny Deppet Pattinson is csodálja
2010. március 26. 14:48
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Hát azt én se csodálom, én is imádom a munkásságát és őt magát is (L)
2010. március 26. 15:33
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Johnny fantasztikus színész. Ez egyértelmű. Úgy látom van egy kis ízlése Mr. Pattinson-nak. A tingli-tangli tinisztárságot meg kinőheti, ha jó filmekben szerepel, és ügyes lesz.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. március 26. 17:06
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
egyet értek dijja-val
(nem igaz, hogy minden cikkhez azt kell írnom hogy egyet értek xy-al vagy yx-el xD mindig leírjátok a véleményemet
)
na de lényeg az, hogy Johnny tényleg fantasztikus, mind színészként, mind emberként
na de lényeg az, hogy Johnny tényleg fantasztikus, mind színészként, mind emberként
2010. március 26. 17:46
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
hát igen, Johnnyt ki nem csodálja?
2010. március 26. 18:42
Nem csodálkozok hogy ő a példaképe,tényleg remek színész,én is nagyon szeretem.
2010. április 01. 21:40
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Love Johnny! Én nem szeretem Robert Pattinsont, mert szerintem túl nagy felhajtást csinálnak körülötte, de azért örülök neki, hogy Johnny-t választotta példaképnek!
2010. április 03. 09:16
Egyet értek veled Natyangel! Teljesen igazad van!!!
2010. április 05. 23:43
|
|
Zsaklinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.24. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 67145 offline
|
Szerintem is Robert-ből már sok egy kicsit...Már a csapból is ő folyik és ha azt vesszük nem sok mindent tett le még eddig az asztalra a Twilight-on kívül.Jó semmi bajom nincs vele és a Twilight is tetszett,de én annyira nem bírom.Viszont Johnny ő egy rendkívüli színész és nagyon tehetséges is,remek filmjei vannak és mindig kiváló alakításai
2010. április 20. 18:05
|
|
krisztina9933új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 125365 offline
|
Hát Robertnek van is mit fejlődni még Depp-hez képest..
én szerencsére nem estem bele ebbe a vámpírőrületbe ami mostanában megy...
nem szeretem a twilighot mert igazából az a gond h nem álltak meg egy résznél...
próbáltak megint egy akkora nagy sikersorozatot összehozni mint pl a Harry Potter...
de nem jött össze.
elég lett volna csak az első rész... és akkor megmaradt volna egy jó kis "párszor megnézhető" filmnek
én szerencsére nem estem bele ebbe a vámpírőrületbe ami mostanában megy...
nem szeretem a twilighot mert igazából az a gond h nem álltak meg egy résznél...
próbáltak megint egy akkora nagy sikersorozatot összehozni mint pl a Harry Potter...
de nem jött össze.
elég lett volna csak az első rész... és akkor megmaradt volna egy jó kis "párszor megnézhető" filmnek
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.