Ez teljesen baromság, attól, hogy ő nem tudja tartani a száját, és minden intim titkát kifecsegi a rajongóknak, még más Twitterezhet!
Miley a Twitter ellen kampányol
2010. április 11. 10:29
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
hát miley már tényleg nem volt elég noormális a twitteren!amikor megláttam h kiírta azt h hány pattanása van...jaj...de attól h ő ilyen dilis,még a többi sztár nem olyan!jólvan h sokan kicsit többet vannak fent a kelleténél,mint Demi lovato és Joe Jonas(durva xD)de a többi sztár még nem twitter mániás!pff...
2010. május 29. 08:11
|
|
numberonefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 630 Csatolások: 178 Azonosító: 127836 offline
|
Ha a családja twitterezik, akkor a családja ellen is kampányol??
:D Jó csak vicc.... de akkoris egy kicsit túlzás
2010. május 31. 16:00
|
|
xxNikixx*Nikita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.30. Hozzászólás: 3275 Csatolások: 7279 Azonosító: 33464 offline
|
Pedig régen még hogy szerette a twittert....most már mást csinál helyette...
Jah egyébként meg simán elképzelem róla, hogy van twittere csak senki sem tudja, hogy ő az...
Jah egyébként meg simán elképzelem róla, hogy van twittere csak senki sem tudja, hogy ő az...
2010. június 13. 16:43
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Akinek van twittere, az sztem vállalja is h bárki láthassa, amit ír.
Miley törölte magát, az meg már nem az ő dolga h más mit csinál!
Miley törölte magát, az meg már nem az ő dolga h más mit csinál!
2010. július 18. 14:04
|
|
conciszandivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 153 Csatolások: 4 Azonosító: 129100 offline
|
mennyen a fenébe.....és am nem a twitter táal ki sokat hanem azok a hírességek tálalnak ki sokat akik oda írnak...ennyi szerintetek nem?
2010. július 18. 14:08
|
|
conciszandivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 153 Csatolások: 4 Azonosító: 129100 offline
|
nekm is van twitterem és ha ugy akarám h életem minden percéről és minden hülyeségröl akarnám h tudjanak akk egyszerüen leírnám...de mivel ezt te magad döntöd el ezért nem írom.....
2010. augusztus 12. 23:10
nembírom annyira Mileyt..de azért nemis utálom..de szerintem igaza van abban, hogy nincs ott az embernek magánélete, bár seholsincs.. mert az egy olyan hely lenne, vagy én azthallottam, hogy annak az a lényegem, hogy amit éppen gondol az ember, vagy éppen valamit megakar osztani azt ott megtudja, de a sztároknál már ez is kiszivárog..sajnos :S
2010. augusztus 12. 23:14
Igazából Miley annyira Twitter-függő lett...Most komolyan!Nem kell mindig írogatni a Twitterre. Jó,ő híres...De akkor is.
2010. augusztus 12. 23:22
én nem fogok leállni és remélem senki se a hírességek közül. ők döntöttek úgy h írnak oda és ennek a rajongók örülnek de ha nem akar írni nem ír ennyi! ne vonjon bele másokat nekem hiányoznának !
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: