Jóban Rosszban (2005-)
2012. április 14. 18:37
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
Imádoom! Lehet, hogy nem a legigényesebb magyar sorozat, de akkor is, este ez kapcsolja legjobban ki az agyat.
- A Bodolai család szerencsétlenkedése.
- Pongrácz kusza szerelmi szálak
- Kardos mint nőcsábász
- Vera és Viktor csakúgy önmagukban
- A Bodolai család szerencsétlenkedése.
- Pongrácz kusza szerelmi szálak
- Kardos mint nőcsábász
- Vera és Viktor csakúgy önmagukban
2012. május 19. 18:37
|
|
Mosolygósvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.29. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 172214 offline
|
Szerintem most már jobb mint a Barátok közt.Én sokat nevetek a sorozaton.Bodolaiék mindent visznek.Bár hogy Tamás atyja még a túlvilágról is visszajönne..
2012. augusztus 26. 20:54
|
|
Andee McDannovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 159 Csatolások: 138 Azonosító: 180561 offline
|
Én annak örülök nagyon, hogy Tamás atya (Száraz Dénes) visszatér a sorozatba.
2012. augusztus 27. 11:18
Idézet (Andee McDanno @ 2012.08.26. 20:54)
Én annak örülök nagyon, hogy Tamás atya (Száraz Dénes) visszatér a sorozatba.

én annak egyáltalán nem , mert már falra mászok Betti nyavalygástól
de konrád szerelmes lesz
2012. augusztus 28. 09:26
|
|
Selena.ʟιшз Шнιʟз Шз 'яз уσυи ɢ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 1149 Csatolások: 233 Azonosító: 184606 offline
|
Facen olvastam,hogy új főcím lesz..Zsófi énekeli elvileg,a háttérszereplőkkel..itt gondolom (Magdira,Karibá'ra) de szerintem ez egy nagy átverés.:$
2012. augusztus 30. 11:14
Idézet (Selena. @ 2012.08.28. 09:26)
Facen olvastam,hogy új főcím lesz..Zsófi énekeli elvileg,a háttérszereplőkkel..itt gondolom (Magdira,Karibá'ra) de szerintem ez egy nagy átverés.:$
hát zsófi inkább ne énekeljen benne..akkor inkább maradjon ez ami van
2012. augusztus 30. 14:05
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Áron most kajak meghalt???
Anyám, má nem igaz hogy a normális, szerethető embereket mindig kiírják
És most olvastam Konrádról is vmit, szerintem ő is meghal, bár konkrétan nem írta le csak célzott rá...de ha ő is meghal én nem nézem
2012. augusztus 30. 15:02
Idézet (Ria1997 @ 2012.08.30. 14:05)
Áron most kajak meghalt???
Anyám, má nem igaz hogy a normális, szerethető embereket mindig kiírják
És most olvastam Konrádról is vmit, szerintem ő is meghal, bár konkrétan nem írta le csak célzott rá...de ha ő is meghal én nem nézem 
áron ér minden nap szorítottam hogy ne hogy kiírják , bár elég egyértelmű volt, mivel az előzeteseket mindig olvastam/olvasom és hát eléggé érezhető volt
ki is akadtam rendesen
most meg agárdi is...tuti nem éli túl, eddig 4en haltak meg a 11-ből nem, v hát lehet h többen már nem tudom, de 11 embert írnak ki nem?
konrád kiírása meg végzetes lenne, persze tamás-t vissza rakják őt meg kiírják?
és ugye bandi nem lett fertőzött? bár őt nem írják ki az tuti
2012. augusztus 30. 15:59
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Hát énis reménykedtem hogy nem írják ki, nem értem miért kellett ezt..Na igen, Agárdi..én őt is nagyon birom, de szerintem nem hal meg..bár kitudja már, ez a Grande olyan kiszámíthatatlan dög :@ Bandi csak megjátszotta hogy elkapta, azért hogy bemehessen a kórházba Emilhez
Egyébként én annak nagyon örülök hogy Tamás visszajön, ez a minimum... Csak az a baj hogy kitudja h jön vissza :/
Egyébként én annak nagyon örülök hogy Tamás visszajön, ez a minimum... Csak az a baj hogy kitudja h jön vissza :/
2012. augusztus 30. 19:58
Idézet (Selena. @ 2012.08.28. 09:26)
Zsófi énekelhetné a főcímdalt Dénessel,mert mindkettőnek gyönyörű hangjuk van
2012. október 12. 18:19
Imádom a Jóban-rosszbant!
Azon kevés sorozatok közé tartozik, amelyben nem lehet előre tudni, hogy mi fog történni! Sokkal jobb, mint a többi sorozat.
Azon kevés sorozatok közé tartozik, amelyben nem lehet előre tudni, hogy mi fog történni! Sokkal jobb, mint a többi sorozat.
2012. október 15. 22:59
|
|
olivia15új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 08.08.26. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 70092 offline
|
Idézet (Ria1997 @ 2012.08.30. 15:59)
Hát énis reménykedtem hogy nem írják ki, nem értem miért kellett ezt..Na igen, Agárdi..én őt is nagyon birom, de szerintem nem hal meg..bár kitudja már, ez a Grande olyan kiszámíthatatlan dög :@ Bandi csak megjátszotta hogy elkapta, azért hogy bemehessen a kórházba Emilhez
van egy előzetes a tv2 oldalán amiben már benne van...nekem először úgy jött le,hogy szellem lesz,de már ötletem sincs
2012. október 16. 18:35
|
|
Ria1997dollophead |
|
Idézet (olivia15 @ 2012.10.15. 22:59)
van egy előzetes a tv2 oldalán amiben már benne van...nekem először úgy jött le,hogy szellem lesz,de már ötletem sincs

Énis láttam, Betty kérdezte mit akar tőle, ő meg azt válaszolta: beszélgetni..
Ezt egyszerűen nem tudom mire vélni, hiszen akkor szellemként tér vissza..de Dénes meg azt mondta h ő többet nem hagyja ott a sorozatot, szellem meg nem lehet az idők végezetéig xD
Más: Még azt is megfigyeltem h Betty és Gábor..no comment, nem elég Kardos ? :/
Mindenesetre kíváncsian várom november 2-át, de talán csalódás lesz a vége..Grandét ismerve
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.

0 felhasználónak tetszik: