Starity

Sons of Anarchy / Kemény motorosok (2008-2014)

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 13. 22:24 #101
Josh_
Josh_
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2374
Csatolások: 4774
Azonosító: 21288
Idézet (Bessie @ 2012.09.13. 20:50)
Nagyon kedves vagy, de csak miattam nem kell magadban tartanod a mondanivalókat. biggrin.gif Egyébként is perpillanat már csak 7 részt kell megnéznem. Legkésőbb holnapután megnézem az 5x01-et is. w00t.gif Remélem. rohog.gif

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy még a feliratra is várok. Biztos, ami biztos, még valami teljesen mást értenék a szerény angol tudásommal, mint ami történik. biggrin.gif Az eszem tudta, de a szívem nem bírta ki, hogy ne nézzek bele. biggrin.gif

Ha valaki erre téved és ezek a képek megvannak HQ-ban, ne legyen rest feltenni. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. szeptember 14. 02:45 #102
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (Josh_ @ 2012.09.13. 22:24)
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy még a feliratra is várok. Biztos, ami biztos, még valami teljesen mást értenék a szerény angol tudásommal, mint ami történik.  biggrin.gif Az eszem tudta, de a szívem nem bírta ki, hogy ne nézzek bele.  biggrin.gif 
Ha valaki erre téved és ezek a képek megvannak HQ-ban, ne legyen rest feltenni.  meghajolo.gif

Már van felirat. biggrin.gif Már csak 4 rész és végre láthatom én is. Amilyen jó kritikákat olvastam róla, már tűkön ülök. rohog.gif
2012. szeptember 14. 15:00 #103
Josh_
Josh_
Idézet (Bessie @ 2012.09.14. 02:45)
Már van felirat. biggrin.gif Már csak 4 rész és végre láthatom én is. Amilyen jó kritikákat olvastam róla, már tűkön ülök. rohog.gif

Letöltöttem, nem volt felirat, amilyen a formám fél óra múlva kirakták. biggrin.gif
Bevárunk, addig emésztem a látottakat, akad bőven fordulat. Zseniális és imádom. Kicsit a hatása alatt vagyok, már hiányzott. biggrin.gif

A bevezetőből néhány sort bemásolok, amolyan kedvcsinálónak.
Nincs ami a történesekre utalna, pusztán szép gondolatok.

150 km/h-nál történik valami.A kipufogó zaja minden mást elnyom, a blokk rezgése eggyé válik a szívritmussal.Nem látsz mást, csak ami előtted van, és hirtelen nem is az úton vagy, hanem benne... a részévé válsz. Forgalom, táj, zsaruk...felborulnak, akár valami díszlet, ahogy elhaladsz mellettük. Néha meg is feledkezem mindről. Ezért szeretem a hosszú utakat. Minden gond, minden zaj eltűnik. Semmivel nem kell foglalkozni, csak azzal, ami előtted van.

Talán ezt kell ma megtanulnom...belekapaszkodni ezekbe az egyszerű pillanatokba... jobban értékelni őket. Nem sok maradt belőlük. Szembesülsz majd fájdalommal, szenvedéssel, nehéz döntésekkel, de nem hagyhatod, hogy ezek kiöljék az örömöt az életedből. Meg kell találnod, ami neked való, és afelé haladni.

Van egy régi mondás: Ami nem öl meg, az erősebbé tesz. Én ebben nem hiszek. Szerintem ami megpróbál megölni, az dühössé és szomorúvá tesz. Erőt a jó dolgokból meríthetsz a családból, a barátokból, a kemény munka öröméből. Ezek segítenek az utadon, ezekbe kapaszkodhatsz, ha padlón vagy."
2012. szeptember 15. 12:04 #104
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Josh_ @ 2012.09.14. 15:00)
Letöltöttem, nem volt felirat, amilyen a formám fél óra múlva kirakták.  biggrin.gif 
Bevárunk, addig emésztem a látottakat, akad bőven fordulat. Zseniális és imádom. Kicsit a hatása alatt vagyok, már hiányzott.  biggrin.gif   
A bevezetőből néhány sort bemásolok, amolyan kedvcsinálónak.
Nincs ami a történesekre utalna, pusztán szép gondolatok. 
150 km/h-nál történik valami.A kipufogó zaja minden mást elnyom, a blokk rezgése eggyé válik a szívritmussal.Nem látsz mást, csak ami előtted van, és hirtelen nem is az úton vagy, hanem benne... a részévé válsz. Forgalom, táj, zsaruk...felborulnak, akár valami díszlet, ahogy elhaladsz mellettük. Néha meg is feledkezem mindről. Ezért szeretem a hosszú utakat. Minden gond, minden zaj eltűnik. Semmivel nem kell foglalkozni, csak azzal, ami előtted van. 
Talán ezt kell ma megtanulnom...belekapaszkodni ezekbe az egyszerű pillanatokba... jobban értékelni őket. Nem sok maradt belőlük. Szembesülsz majd fájdalommal, szenvedéssel, nehéz döntésekkel, de nem hagyhatod, hogy ezek kiöljék az örömöt az életedből. Meg kell találnod, ami neked való, és afelé haladni.
Van egy régi mondás: Ami nem öl meg, az erősebbé tesz. Én ebben nem hiszek. Szerintem ami megpróbál megölni, az dühössé és szomorúvá tesz. Erőt a jó dolgokból meríthetsz a családból, a barátokból, a kemény munka öröméből. Ezek segítenek az utadon, ezekbe kapaszkodhatsz, ha padlón vagy."

Josh, ne csináld ezt velem. rohog.gif Elég kemény volt a 4-ik évad vége, még mindig hatása alatt vagyok. Erre ilyen idézettel jössz nekem. wub2.gif
Sutter kicsinál idegileg. Hogy tud ilyen jó sorozatot csinálni? meghajolo.gif Évek óta 1 sorozat szerepel nálam a no.1 helyen, de a SoA most felcsúszott oda. rohog.gif
2012. szeptember 16. 16:56 #105
Josh_
Josh_
Idézet (Bessie @ 2012.09.15. 12:04)
Josh, ne csináld ezt velem. rohog.gif Elég kemény volt a 4-ik évad vége, még mindig hatása alatt vagyok. Erre ilyen idézettel jössz nekem. wub2.gif 
Sutter kicsinál idegileg. Hogy tud ilyen jó sorozatot csinálni? meghajolo.gif Évek óta 1 sorozat szerepel nálam a no.1 helyen, de a SoA most felcsúszott oda. rohog.gif

Ilyen hatással rám az X-akták volt még általános iskolás koromban. biggrin.gif No meg Chuck, persze ott sokat nyomott a latba Yvonne kisasszony felbukkanása. Bár illik hozzátenni, hogy nem vagyok egy nagy sorozat guru, szóval biztos akad hasonlóan zseniális sorozat (amiről nem is tudok, hogy létezik), ennek ellenére bátorkodom a legjobbnak tartani.

Olvasom, hogy vannak akik kritizálják, hogy az első két évad jobb volt, ellaposodik stb. , nálam pont most ért az elvakultság fázisába és szenvedés, hogy várni kell az újabb részekre. Igaz én is változtatnék 1-2 dolgon, pl. Katey Sagal életkorából egy 30 évet lekapnék. smokin.gif Tarától néha a frász kerülget, 4 évad is kevés volt, hogy megbarátkozzak vele. blink.gif Illetve én Clayt kinyírtam volna pardon.gif, bár az első részben mutatott bűnbánó vallomása után mégis kell ő ide, 1-2 aljas húzás minimum várható tőle.
2012. szeptember 17. 21:10 #106
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Josh_ @ 2012.09.16. 16:56)
Ilyen hatással rám az X-akták volt még általános iskolás koromban. biggrin.gif No meg Chuck, persze ott sokat nyomott a latba Yvonne kisasszony felbukkanása. Bár illik hozzátenni, hogy nem vagyok egy nagy sorozat guru, szóval biztos akad hasonlóan zseniális sorozat (amiről nem is tudok, hogy létezik), ennek ellenére bátorkodom a  legjobbnak tartani. 
Olvasom, hogy vannak akik kritizálják, hogy az első két évad jobb volt, ellaposodik stb. , nálam pont most ért az elvakultság fázisába és szenvedés, hogy várni kell az újabb részekre. Igaz én is változtatnék 1-2 dolgon, pl. Katey Sagal életkorából egy 30 évet lekapnék. smokin.gif Tarától néha a frász kerülget, 4 évad is kevés volt, hogy megbarátkozzak vele.  blink.gif Illetve én Clayt kinyírtam volna pardon.gif, bár az első részben mutatott bűnbánó vallomása után mégis kell ő ide, 1-2 aljas húzás minimum várható tőle.

Nekem tetszett mind, de az elsőt inkább bevezetésnek tekintem. Annyiból talán jobb volt, hogy boldogabbak voltak, többet vicceltek, stb...

Épp a Junkien olvastam egy hszt, amint jót nevettem, de azt hiszem kezd igaz lenni. rohog.gif Tara lassan öregebbnek fog kinézni, mint Gemma. blush.gif Legalábbis azon az 5-ik évados promóképen tényleg úgy tűnik. Színészileg össze sem lehet hasonlítani őket. Legjobb Katey. meghajolo.gif Annyira imádom ahogy Gemmat alakítja. rohog.gif Jax után a második kedvencem.
Szóval szerintem az évadok egyre jobbak. biggrin.gif Mindig van valami meglepi. Igaz, a 4-ik évad végét én sem így képzeltem el, de betudom annak, hogy a következő évad felvezetése, egy jobb évad felé.
Clay kérdés is érdekes. Szerintem ő lesz Jax nemezise. Egy cikkben utaltak arra, hogy Sutter milyen véget képzel el Jaxnek. Van néhány tippem, de remélem egy darabig nem kell ezen gondolkodni. Clay csak legyen Clay.
1 felhasználónak tetszik: Josh_
2012. szeptember 18. 09:59 #107
Josh_
Josh_
Idézet (Bessie @ 2012.09.17. 21:10)
Épp a Junkien olvastam egy hszt, amint jót nevettem, de azt hiszem kezd igaz lenni. rohog.gif Tara lassan öregebbnek fog kinézni, mint Gemma. blush.gif

Ezzel én sem tudok vitatkozni, tényleg így van. Pedig Tara lenne hivatott "a jó nőt" képviselni, de Gemma simán kenterbe veri, még úgy is, hogy tudjuk Katey 58, Maggie 38. Nyilván ez ott van az ember fejében, de ha eltekintünk a valóságtól, meg a fránya számoktól és csak a sorozatot nézzük, Gemma a favorit.

Róla mindig az jut eszembe.., böngésztem, megláttam néhány képet a sorozatból: "hmm motorok/banda, az Amcsi motorokat is szeretem, talán egy próbát megérne". Utána se néztem, hirtelen felindulásból szedtem le az első részt. Elindul a videó, nézek Gemmára, olyan ismerős az arca. Néhány pillanat múlva esett le, hogy Peggy Bundy. biggrin.gif Én biza sokkot kaptam, de jó értelemben vett sokkot. Örülök, hogy a sorozat révén újra képbe került, olvastam, hogy énekel, saját albumokat is megjelentett blink.gif , őszintén szólva ezt a SOA felfedezéséig nem is tudtam róla.

Idézet (Bessie @ 2012.09.17. 21:10)
Clay kérdés is érdekes. Szerintem ő lesz Jax nemezise. Egy cikkben utaltak arra, hogy Sutter milyen véget képzel el Jaxnek. Van néhány tippem, de remélem egy darabig nem kell ezen gondolkodni. Clay csak legyen Clay.

Elképzelhetőnek tűnik. Bár az 5. évadon jártatva az agyam, 2 résszel előre se mernék mondani semmit, nemhogy a végkifejletet megjósolni.
Sutter biztos tartogat valami meglepetést. biggrin.gif
2012. szeptember 18. 18:09 #108
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Josh_ @ 2012.09.18. 09:59)

Elképzelhetőnek tűnik. Bár az 5. évadon jártatva az agyam, 2 résszel előre se mernék mondani semmit, nemhogy a végkifejletet megjósolni. 
Sutter biztos tartogat valami meglepetést. biggrin.gif

Ő bizony mindig. biggrin.gif De én imádom az észjárását. Viszont tudod mi nem jött még át teljesen nekem? Tara és Jax szerelme. Elméletileg oda-vissza vannak egymásért. De mégsem jön át nekem. Ez persze lehet, hogy azért van, hogy ne tűnjön szerelmi drámának, de mégis, ha Katey el akar játszani egy érzelmet, azt elhiszi az ember. unsure.gif
2012. szeptember 19. 13:13 #109
Josh_
Josh_
Idézet (Bessie @ 2012.09.18. 18:09)
Viszont tudod mi  nem jött még át teljesen nekem? Tara és Jax szerelme.

Elég speciális kapcsolat az övék. Amennyire elkötelezett Jax, annyira bizonytalannak érzem Tarát. Még úgyis, hogy már láttam a 2. részben történteket. Mindig ott lóg a levegőben, hogy egyszer elborul az agya és akár Jaxet felhasználva aljas lépésre szánja rá magát. mellow.gif

Valahol érthető a szenvedése, de ennyi idő elteltével elfogadhatta volna, ha Jax kell neki, akkor a klubbal járó életvitelt is el kell fogadnia, ahelyett, hogy állandóan vergődik ill. megpróbálja befolyásolni a dolgokat a maga manipulatív módján. Egyik vállán angyal, másikon az ördög. Kiismerhetetlen. Én nem bízom benne, persze ez legyen az én bajom. biggrin.gif
2012. szeptember 19. 19:22 #110
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Josh_ @ 2012.09.19. 13:13)
Elég speciális kapcsolat az övék.  Amennyire elkötelezett Jax,  annyira bizonytalannak érzem Tarát. Még úgyis, hogy már láttam a 2. részben történteket. Mindig ott lóg a levegőben, hogy egyszer elborul az agya és akár Jaxet felhasználva aljas lépésre szánja rá magát.  mellow.gif 
Valahol érthető a szenvedése, de ennyi idő elteltével elfogadhatta volna, ha Jax kell neki, akkor a klubbal járó  életvitelt is el kell fogadnia, ahelyett, hogy állandóan vergődik ill. megpróbálja befolyásolni a dolgokat a maga manipulatív módján. Egyik vállán angyal, másikon az ördög. Kiismerhetetlen. Én nem bízom benne, persze ez legyen az én bajom.  biggrin.gif

Na igen. Már az is, hogy egyszer elment, és csak azért jött vissza, mert az expasija zaklatta, és valahol biztos ott volt, hogy na majd Jax elintézi. Vagy amikor védenie kellett volna Abelt is. unsure.gif Rafkós egy p.csa, annyi szent. Na meg persze ott van a 4-ik évados történések. Ott is megmutatta Gemmanak, hogy nem az az ártatlan kis doktornő, amit sokan hisznek róla. rohog.gif Basszus, az lenne a legdurvább, ha kiderülne, hogy Tara egy beépített ügynök! ohmy.gif
2012. szeptember 20. 13:49 #111
Josh_
Josh_
Idézet (Bessie @ 2012.09.19. 19:22)
az lenne a legdurvább, ha kiderülne, hogy Tara egy beépített ügynök! ohmy.gif

Nem elképzelhetetlen. - Az új Stahl ügynök. biggrin.gif Az a nő, na ő hatást tudott gyakorolni az emberre, megnyugvással töltött el, amikor Opie felkente a szélvédőre. biggrin.gif Egyébként színészileg zseniális volt, ilyen szempontból sajnáltam a halálát. - Lehetetlen megjósolni mi lesz. Tara kezében van egy nagy ütőkártya, a levek ugye, amivel sarokba szoríthatja Gemmát. Én azt a pillanatot várnám, amikor a két nő egymásnak ugrik, de nem csak ilyen beszólogatás módjára, hanem kimutatva a foguk fehérjét. Hab lenne a tortán. happy.gif

Ha már Stahl, tegnap megnéztem pár videót, ez nagyon tetszett:

2012. szeptember 21. 21:42 #112
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Stahl ritka ellenszenves r*banc volt a sorozatban. rohog.gif Én sosem tudtam mit várhatok tőle a következő percekben.
Tara-Gemma ellentét biztosan fog még fokozódni. Hiába szeretnek egy személyt, mindketten másképp képzelik el a jövőjét (szegény Jax). Azért az nem volt piskóta, hogy az első részben miután elment Jax, Tara már nem is nagyon foglalkozott a gyerekekkel. Legalábbis erre utaltak, amikor kikapcsolta a babafigyelőt. unsure.gif
Nekem amúgy bejön Pope személye. Ritka nyugodt csávó benyomását kelti. Amúgy gondolom láttad az 5x03 előzetesét. wub.gif
2012. szeptember 22. 00:08 #113
Josh_
Josh_
Úgy döntöttem nem idézek, tekintettel arra, hogy mindenki eltűnt rajtunk kívül, nehezen téveszthető el, hogy kinek megy a válasz. biggrin.gif

A babafigyelős jelenet nagy volt. Különösen azt előtte zajló Tara-Gemma párbeszéd kapcsán. Ő beszél megváltozásról, piáról és drogokról, erre nesze, ül ott, füvezik és kikapcsolja a figyelőt. Bagoly mondja verébnek. rohog.gif

Pope: félelmetes. Amikor osztja a jégkrémet a gyerekeknek, mintha semmi nem történt volna. Semmi reakció, csak nyugodtan, nagy mosollyal az arcán kedveskedik a kölyköknek. Bármit kinéz belőle az ember, de nem a tettei, hanem pont ez a kimért nyugodtsága teszi félelmetessé.

Mit szólsz "társkereső" Nerohoz? Az a párbeszéd az első rész elején Gemmával. biggrin.gif Nem sokat tököltek randevúval, virággal meg mozival, hamar sikerült megismerniük egymást. _nevet.gif

Láttam az előzetest. Jó rész lesz. Igaz, ez mindegyikről elmondható, de ahogy Jax végigsétál a rabok között már nem sok jót sejtet. biggrin.gif
2012. szeptember 22. 11:11 #114
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
A pasit (Nero) láttam már más filmekben is, ott szerettem. Szerintem itt is fogom. Az első közös jelenetüket nagyon birtam. Gemma persze a tőle megszokott módon reagált. _nevet.gif De Nero nagyon nyugodt férfi benyomását kelti. (Második részt ma fogom megnézni blush.gif ) A párbeszédükön jót nevettem.

Tara nagyon csak magának akarja Jaxet. Női "eszközökkel" próbálja magához láncolni. De ott az MC és Gemma is. rohog.gif A két nő között még nagy harcok várhatóak, ebben biztos vagyok. rohog.gif Tara okos, és szerintem, azt, hogy a 4-ik évad végén odacsapdosta a kezét az asztalhoz, azt is megtervezte. A bűntudattal még közelebb kerülhet Jaxhez.

Opie-ra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz vele az évadban? Egyértelmű, hogy nem akar az apja gyilkosával egy asztalnál ülni. Amúgy szerettem azt is, mikor mondta Op Jaxnek, hogy a kalapács megváltoztatja az embert. Majd utána azt, hogy attól fél, hogy olyan lesz, mint Jax. rohog.gif

Clay meg olyan sunyi. Játssza a bűnbánót, de az asztalnál megmutatkozott a sunyisága. Bevallja a gyilkosságot, csak azt kihagyja, hogy az egész miért is volt? reklamalo.gif Így meg sajnáltatja magát? F@szfej!
Clay-Nero első találkozására nagyon kíváncsi vagyok. w00t.gif

Nekem is tetszett a jégkrémes jelenet. Azért az sem volt piskóta, mikor úgy csinálta, mintha meg akarná ölni Jaxet. Majd a saját emberét megölette. blink.gif

Tig meg elég furcsán reagált, mikor a lányát élve égették el.

A Laying pipe trailerében sok minden tetszett. Mikor mondja Jax, hogy nem biztos, hogy mindenkit életben tud tartani. Vagy a bunyók bent. Az elején pedig ha jól értettem azt mondta Pope, hogy holtan akarja látni a Sonst. unsure.gif (Mondjuk érthető is a lánya miatt.)
2012. szeptember 23. 13:36 #115
Josh_
Josh_
Vasárnapra időzítettem a választ, remélem sikerült megnézned tegnap a 2. részt. smileeee.gif

"Én jobban szeretem, ha a fém kissé patinás." Amikor visszavált a kép Gemmára, az a kéjes vigyor. _nevet.gif Meg van közöttük a kémia annyi szent. Tetszik az új szál. Van egy olyan érzésem, hogy Nero felhagy még a lányokkal és több köze lesz a klubhoz. A találkozás tényleg érdekes lesz, ha ettől nem forr fel Clay vére, akkor semmitől. Meg is van az új rivalizálási szál.

Tig is furcsa volt, de ami nekem a leginkább furcsának tűnt, amikor Jaxék kimennek és meglátják a holtesteket egy "Tig, nagyon sajnálom" kíséretében le van tudva. Ha mindez az ő gyerekével történik, nem hiszem, hogy ilyen könnyen túlléptek volna a dolgon. Nyilván Jax keze is meg van kötve + megtorlás ugye, de eléggé érzéketlen volt. Főleg a gyűrűs jelenettel a végén. Hamar elfelejtődtek a dolgok és mindenki ott repdesett a boldogságtól. blink.gif

Pope kíméletlen, jól mondta Jax, hogy így tudatja velük, ki élhet és kinek kell meghalnia. Az utalásokból biztos, hogy nem tudják megvédeni őket bent, tehát magukra lesznek utalva. Már csak az a kérdés milyen áldozatok árán jutnak ki. Ebből fakadóan kíváncsi leszek Clayre, most, hogy a fiúk nyaraláson vannak magánakcióba lép-e. Ugyanez Tara, most aztán kezébe veheti a dolgokat és megmutathatja milyen fából faragták. A Gemma-Tara jelenetben ugye Gemma utal rá, hogy távolságot kell tartania és védeni a helyét, szóval várok tőle valami meglepő húzást.

Opie visszatérésének nagyon örültem. Az egyik kedvenc karakterem. Bár nem tudom, hogy 100%-ban képes lesz-e visszailleszkedni illetve, ha tudomást szerez a még több mocsokról ami a klub körül zajlik, azt miként dolgozza fel. unsure.gif
2012. szeptember 23. 16:34 #116
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Igen, megnéztem a második részt is. Jaj, Nagyon bírtam Jax és Nero kocsikázását. _nevet.gif Lazán érdeklődnek, hogy milyen a másik vállalkozása, majd az akció után Nero közli, hogy rég volt kint. _nevet.gif Fain jelenet volt. thumbsup.gif

A Tiges jelenetnél én is arra gondoltam, amire te. Élve elégetik a lányát, erre odalöknek egy sajnálom haver, és már mennek is tovább? blink.gif Mikor Chibs családját fenyegették, akkor is próbáltak segíteni. Ezt nagyon szarul oldották ám meg. Lehet, hogy teljesen más szálon akarnak tovább futni, de akkor ne csinálták volna ezt.

Az se volt piskóta, amikor Clay úgy döntött, hogy beszél Ope-al. blink.gif Én kapásból lelőttem volna megint a helyében. Csak az apja volt, plusz a felesége is miatta halt meg. Erre Clay jön az őszinteséggel? fool.gif

Az jó lenne, ha Neronak több köze lenne a klubhoz, de az is lehet, hogy a klub fog befektetni Nero üzletébe. spiteful.gif Mindegy, a pasi nagyon szimpi.

Viszont volt egy rövid jelenet a rablókról. Az újonnan beválasztott tagok rabolták ki a többieket. És ha jól emlékszem úgy utaltak, hogy Clay parancsára. think.gif Nála voltak azok a papírok, amik a széfben voltak, nem?

Egyébként igen, Ope visszatérésének én is nagyon örültem. Lecsapott pár rendőrt csak azért, hogy a többiek közelében legyen. thumbup2.gif Nagyon várós már a kedd. De messze van még. Úgy nézném már, a fene essen bele. rohog.gif
2012. szeptember 24. 13:37 #117
Josh_
Josh_
Tig kapcsán elgondoltam, ezekben a részekben volt azért néhány megkérdőjelezhető dolog. Nem zavaró, inkább elméláztam rajta. Kurt fejébe amúgy sem látni bele, miként szándékozik alakítani a dolgokat. biggrin.gif

A legszembetűnőbb Clay. Megítélés kérdése, de elég megbocsátóan állnak hozzá. Másnak is tapad vér a kezéhez, ebben a környezetben nem is túl kirívó dolog, de mégiscsak egy gyilkos, aki eltüntetett egy családtagot. Ő meg ott jár-kel, lazán piázik és látszólag bűnbánóan eltengeti napjait a többiek között. Az még érthető is, hogy életben maradt, de a család reakciója már nem. mellow.gif

Opie, ráadásul hallgat Clayre. Én örülök, hogy visszatért, de realitás szempontjából nem tudom ez mennyire helytálló.

+ Az említett Tig ügy. Bár az én olvasatomban egy ez utalás Jax változására. Főleg, ha összeteszem Opie "a kalapács megváltoztatja az embert." mondatával. Bár az ő helyzete kissé komplikált (szövetségiek, Tara, Clay, az anyja, Pope), de sok dolgot már csak megoldandó ügyként kezel. Oké srácok ezt és ezt tegyétek, csak oldjuk meg, éljük túl. Az is igaz viszont, hogy ha az egyik kedvencemet nézzük, pl. a levelekhez köthető ügy Gemmára sem vetett túl jó fényt. Besúgás, titkok, kavarás, főellenség, akad itt minden. biggrin.gif

Nero ehhez képest most egészen felüdülés, hogy kvázi "tiszta", nincs semmilyen ügye a klubbal. A kocsis jelenet pedig hatalmas volt.
"I spent my 30s in Chino. Gave up the needle, picked up some books, saw the bigger picture. And the bigger picture was pussy. Every picture is pussy, ese." biggrin.gif _nevet.gif

A széf. Az bizonyos, hogy az új arcok vitték el. A 2. részben, amikor megszabadulnak a széftől, akkor néhány pillanatig látszik, hogy az első részben Jax által bemutatott Frankie Diamonds kezében vannak a papírok. Hogy Clay áll-e mögötte? Nem tudom. Visszanéztem azt a jelenetet, amikor Unser felhívja Clay-t a támadás miatt. Teljesen közönyösen fogadja a hírt, de arra következtetek, nem amiatt, hogy ő áll mögötte, hanem mert Unser ott volt és nehezen hiszi, hogy csak úgy véletlenül. Nem merek mondani semmit, várjuk meg a 3. részt. biggrin.gif
2012. szeptember 27. 11:56 #118
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Igen, mostanában olyan dolgok történnek, amiket régen nem hagytak volna ennyiben. Ott van pl. ami Irországban történt. Hiába volt az a pasi tagja a First 9-nak, mégis, amikor áruló lett, Clay lelökte! Jó, persze most Jax azért tűri meg Clayt hogy a családjának ne legyen bántódása, de akkor is. Szinte arcon köpik magukat. blink.gif

Neked amúgy vannak kedvenc jeleneteid? Az összes évadból. biggrin.gif
Eddig nekem 3 volt. Az első egy rövid jelenet. Amikor Irországban voltak, az ottani motoros csapat beterelte őket egy pajtába, és felrobbantotték őket. (nem ez a kedvenc jelenetem, csak ezután jön) Szóval a kedvencem az, hogy Jax fekszik a földön, éles fényben azt hiszi, hogy az apját látja, ami hirtelen átvált Clayre. biggrin.gif

A másik az, amikor az ATF begyűjtötte a SONS-t, és Jax-et árulónak hitték. (Mikor megölték Stahlt) Jött a motor és elkezdett dudálni, vagy mit. Jax ránéz Clayre, mosolyog, majd mindannyian elkezdenek röhögni. thumbsup.gif Utána meg jön a levél, amit Jax irt Gemma-nak, hogy sosem forditana hátat a klubnak, és ezzel egyidejűleg Tara elolvassa Jax apja levelét, hogy szerinte Clay és Gemma lesznek a gyilkosai. thumbsup.gif

A harmadik egyértelműen az, amikor Jaxből elnök lett. Elkezdődik a House of rising son zenéje. Mutatnak mindenkit, és közben a zene. ÁÁÁÁÁÁ. wub2.gif

Nézted a harmadik részt? biggrin.gif
2012. szeptember 27. 12:39 #119
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Én még nem néztem meg a 3-ik részt, de olyan spoilerbe futottam, hogy sokkot kaptam, és azóta is csak azt tudom mondani, hogy ne, ne, ne, ne, ne! ooo.gif Erre nagyon nem számítottam. Sutter mit tettél? ohmy.gif

Miután megnézted nyugodtan elolvashatod ezt és ezt. ohmy.gif
2012. szeptember 28. 13:08 #120
Josh_
Josh_
Idézet (Bessie @ 2012.09.27. 11:56)
Nézted a harmadik részt? biggrin.gif

Megnéztem. Ráadásul délután. Tönkretette az egész napom. Az utolsó pillanat előtt, mert tudod, hogy az utolsó lesz, megállítottam a videót, nem akartam látni. Utána pedig arra gondoltam, Kurt Sutter utállak, amiért ilyen rohadék vagy. aggressive.gif Jöttem fórumra, írtam hozzászólást, kb. 10x javítottam át káromkodás miatt blush.gif, de végül nem küldtem el. Azóta sikerült lenyugodnom, de most, hogy írok róla is előttem van az arca és tekintete, mielőtt meghal. Szörnyű. Nem sokat finomkodtak.

Minden haragom ellenére, Kurt zseniális. Olvastam kritikákat Clay életben maradása után, melyekben arra utaltak, hogy Sutter is beleesett abba a hibába, ne meri meghúzni azt a lépést, hogy az egyik fő karaktert kiiktatja. Elképzelem milyen vigyorral olvasta a fanyalgókat. Ő tudta, olyat fogunk kapni pár rész múlva, amit nem felejtünk egyhamar. Ez a rész brutálisan erős volt. És csak a 3. rész. Szavakat is alig találni rá. huh.gif Ha megnézted még beszélhetünk róla, ez nagyon az a rész, van miről.

Kedvenc jelenet. Hűha, jóformán minden részben van 1-2 olyan utalás, párbeszéd, amit visszanézek. biggrin.gif Ha nagyon kedvenc, akkor: 2. évad 12. rész, amikor a fiúk elindulnak, hogy lerendezzék a dolgot Westonnal. Már nem állná meg a helyét az a jelenet, de akkor még kifejezte, hogy mit jelent az összetartozás, maga a család.

A másik egyértelműen az első évad 6. része. Ebben két kedvenc is van ill. három.

1. Gemma gördeszkás jelenete, ezt egyszerűen nem hagyhatom ki. biggrin.gif
2. A lecsukásából adódó vita Clayel:
Clay: Mi a francot csináltál?!
Gemma: Ugyanazt, amit te: elkaptam egy nevadai qrvát!
Clay: Mintha nem lenne így is elég problémám! Pont most kellett ezt csinálnod?
Gemma: Gondolhattál volna erre, mielőtt a farkadat egy pompomlányba dugtad!
Clay: Nem én mondtam neki, hogy jöjjön ide!
Gemma: De itt van!
Clay: Az nem az én hibám!
Gemma: És nem az én pin@m!
Stahl: Na ezért vagyok szingli. _nevet.gif

3. Jax ül a tetőn és olvassa John írását. "Ahogy teltek az évek, egyre inkább tudtam, hogy a kor nem tesz bölcsebbé. Az évek csak elkoptatják az embert. Nem vagyok okosabb, mint harminc évvel ezelőtt, Egyszerűen belefáradtam, hogy hazugságok között lavírozok, miközben el kell rejtenem a félelmemet."

"A harmadik egyértelműen az, amikor Jaxből elnök lett. Elkezdődik a House of rising son zenéje. Mutatnak mindenkit, és közben a zene." meghajolo.gif beer.gif

Majd elfelejtettem: a cikkekhez kapcsolódóan ezt nem hagyhatom ki, mekkora féreg Sutter. biggrin.gif
Twitter: Kurt / Ryan: hey dude, not sure if you watched tonight's episode, but... um, you don't need to come to work tomorrow. #toosoon? _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, TarjaNightwish
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!