Idézet (Bessie @ 2012.09.27. 11:56)
Nézted a harmadik részt?
Megnéztem. Ráadásul délután. Tönkretette az egész napom. Az utolsó pillanat előtt, mert tudod, hogy az utolsó lesz, megállítottam a videót, nem akartam látni. Utána pedig arra gondoltam, Kurt Sutter utállak, amiért ilyen rohadék vagy.
Jöttem fórumra, írtam hozzászólást, kb. 10x javítottam át káromkodás miatt
, de végül nem küldtem el. Azóta sikerült lenyugodnom, de most, hogy írok róla is előttem van az arca és tekintete, mielőtt meghal. Szörnyű. Nem sokat finomkodtak.
Minden haragom ellenére, Kurt zseniális. Olvastam kritikákat Clay életben maradása után, melyekben arra utaltak, hogy Sutter is beleesett abba a hibába, ne meri meghúzni azt a lépést, hogy az egyik fő karaktert kiiktatja. Elképzelem milyen vigyorral olvasta a fanyalgókat. Ő tudta, olyat fogunk kapni pár rész múlva, amit nem felejtünk egyhamar. Ez a rész brutálisan erős volt. És csak a 3. rész. Szavakat is alig találni rá.
Ha megnézted még beszélhetünk róla, ez nagyon az a rész, van miről.
Kedvenc jelenet. Hűha, jóformán minden részben van 1-2 olyan utalás, párbeszéd, amit visszanézek.
Ha nagyon kedvenc, akkor: 2. évad 12. rész, amikor a fiúk elindulnak, hogy lerendezzék a dolgot Westonnal. Már nem állná meg a helyét az a jelenet, de akkor még kifejezte, hogy mit jelent az összetartozás, maga a család.
A másik egyértelműen az első évad 6. része. Ebben két kedvenc is van ill. három.
1. Gemma gördeszkás jelenete, ezt egyszerűen nem hagyhatom ki.
2. A lecsukásából adódó vita Clayel:
Clay: Mi a francot csináltál?!
Gemma: Ugyanazt, amit te: elkaptam egy nevadai qrvát!
Clay: Mintha nem lenne így is elég problémám! Pont most kellett ezt csinálnod?
Gemma: Gondolhattál volna erre, mielőtt a farkadat egy pompomlányba dugtad!
Clay: Nem én mondtam neki, hogy jöjjön ide!
Gemma: De itt van!
Clay: Az nem az én hibám!
Gemma: És nem az én pin@m!
Stahl: Na ezért vagyok szingli.
3. Jax ül a tetőn és olvassa John írását. "
Ahogy teltek az évek, egyre inkább tudtam, hogy a kor nem tesz bölcsebbé. Az évek csak elkoptatják az embert. Nem vagyok okosabb, mint harminc évvel ezelőtt, Egyszerűen belefáradtam, hogy hazugságok között lavírozok, miközben el kell rejtenem a félelmemet."
"A harmadik egyértelműen az, amikor Jaxből elnök lett. Elkezdődik a House of rising son zenéje. Mutatnak mindenkit, és közben a zene."
Majd elfelejtettem: a cikkekhez kapcsolódóan ezt nem hagyhatom ki, mekkora féreg Sutter.
Twitter: Kurt / Ryan:
hey dude, not sure if you watched tonight's episode, but... um, you don't need to come to work tomorrow. #toosoon?