Starity

Sons of Anarchy / Kemény motorosok (2008-2014)

12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 02. 01:18 #141
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
5x02 - Authority Vested rohog.gif wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Josh_, House Of Wax
2012. október 02. 01:21 #142
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
5x03 - Laying Pipe reklamalo.gif grrr.gif cry.gif
2012. október 02. 01:23 #143
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
5x04 - Stolen Huffy bringa.gif

2012. október 02. 01:28 #144
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (szavy @ 2012.10.01. 23:00)
Én leszek a díszvendég a szobrom avatásán, mindenki engem fog éltetni, illetlenség lenne az én nyakamba varrni a költségeket.  reklamalo.gif És nem limuzinnal fogok menni, hanem chopperral, aminek a bérleti díját szintén ti álljátok.  biggrin.gif

Miféle buli lenne, ha nem mi hozatnánk? Ha szeretnéd megengedjük, hogy a Sons of Anarchy elnöke Jax hozzon a buliba! biggrin.gif Utánatok az egész SAMCRO jön, dudálva természetesen! rohog.gif Na? Vagy más belépőt tervezel? w00t.gif
2012. október 02. 01:53 #145
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36078
Csatolások: 1849807
Azonosító: 6038
Idézet (Bessie @ 2012.10.02. 01:28)
Miféle buli lenne, ha nem mi hozatnánk? Ha szeretnéd megengedjük, hogy a Sons of Anarchy elnöke Jax hozzon a buliba! biggrin.gif Utánatok az egész SAMCRO jön, dudálva természetesen! rohog.gif Na? Vagy más belépőt tervezel? w00t.gif

Hát nekem ez az ajánlat őszintén szólva semmit nem mondd, de ha ezzel még menőbb leszek, akkor bevonulhatok így is. biggrin.gif Plussz egy főt vihetek? _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. október 02. 02:16 #146
Josh_
Josh_
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2374
Csatolások: 4774
Azonosító: 21288
Idézet (szavy @ 2012.10.02. 01:53)
Plussz egy főt vihetek?  _nevet.gif

Attól függ melyik pasidat szándékozol elhozni. biggrin.gif
Ha nem tudsz választani és mindegyik jön, akkor műanyagtányérokat kell venni, mert nincs annyi porcelán. biggrin.gif _nevet.gif

Ebben az időpontban már szét vagyok csúszva, el is felejtettem: köszi a képeket és videót Bessie. beer.gif
2012. október 02. 02:33 #147
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (szavy @ 2012.10.02. 01:53)
Hát nekem ez az ajánlat őszintén szólva semmit nem mondd, de ha ezzel még menőbb leszek, akkor bevonulhatok így is.  biggrin.gif  Plussz egy főt vihetek?  _nevet.gif

Jax a sori főszereplője, legalábbis köré épül az egész. A fenti cuccokon is őket látod. wub.gif De neked kölcsönadom egy kicsit. rohog.gif

Nagy hepajt csinálunk, már előre látom. spiteful.gif Na de lépek aludni, mert reggel még össze kell magam vakarni valahogy. rohog.gif
2012. október 21. 12:22 #148
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Egy jó ideje nem voltam itt, úgyhogy leírnék néhány gondolatot:

a 4-ik rész, melyben Opiet búcsúztatták elég pocsékra sikeredett. Nem tetszett, ahogy búcsúztatták bevallom. Ettől többet vártam volna Suttertől, de mindegy. pardon.gif
Tegnap megnéztem a Small worldöt is. Na ez már sokkal jobban tetszett. Először is Jax nagyon nem önmaga. Nem tudom, hogy ez hova fog vezetni, majd kiderül. Minden esetre azért ott volt az a jelenet, mikor a hógömbbel ölte meg a rendőrt. meghajolo.gif
Clay: tudtam, hogy sunyiskodni fog, és valahogy sejtettem, hogy ő áll a rablások mögött, így akarja megosztani az M.C.-t, hogy ezáltal visszaszerezze elnöki helyét.
Gemmanak rendesen beolvastak, de remélem ez nem fog változtatni a stílusán. Legalábbis nem mindenen. Tara elég érdekes személyiség számomra. Kezd ő is kiismerhetetlen lenni. Ahhoz képest, hogy ő kérte Jaxet a teljes őszinteségre, most mindketten szépen titkolóznak egymás előtt. rohog.gif
Tiget és Chibset még mindig imádom. Főleg Chibs kiejtését. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Josh_
2012. október 24. 00:40 #149
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 18119
Azonosító: 33038
Na sikerült magam behozni végre.
Nem tudom nekem valahogy vegyes ez az évad. Kezd annyira felgyűrni a sz@r nem tudom hogy másznak ki belőle. Azon imádkozok, hogy ne valami nagyon banális megoldással zárják le.
Egyébként nem tudom, de engem valahogy nem hatott meg Opie halála. Amikor megjelent, hogy őt is vigyék be valahogy sejtettem, hogy lesz vele valami.
Clay pedig engem egyre jobban idegesít, kinyírhatnák már végre. Mármint értem én hogy kell oda egy szarkeverő, de szerintem nélküle is van elég.
Gemma pedig gyengül. Minden értelembe. Az egyik kedvencem volt, de mostmár egyre gyengébb a karaktere. Meg olyan megmozdulásai vannak, nem értem. Kezd kicsúszni a kezéből minden.
Tara pedig egyre jobban tetszik. Pedig nem kedveltem sose és mindig Gemma párti voltam, de ebben az évadban, messze érdekesebb. Nem tudom például ez az Ottós húzása miért volt vagy mit akar.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Josh_
2012. október 26. 03:15 #150
Josh_
Josh_
Egy picit el voltam maradva, csak most tudok érdemben hozzászólni a 6. és 7. részt megnézve. Már megint hová fajultak a dolgok? omg.gif Megnéztem a 7. részt rögtön meg is bántam. Kínszenvedés így sorozatot nézni, hogy nem indíthatja az ember a következő részt. glare.gif

Clay a mocskos állatja. Valószínűleg nem fogják kiírni egyhamar, de ha mégis megtörténik, remélem kínkeserves halála lesz, mert azt érdemli. tucherch.gif Annak én személy szerint örülök, hogy hamar fény derült a támadások elkövetőire, nem tologatták még vagy 2 részen át, így nagyon hamar besűrűsödnek az események. Bár egyébként sem unalmas az évad. smokin.gif

Gemma: "Kezd kicsúszni a kezéből minden" - így igaz. Elment a maradék esze is. Én valahol megértem. Ennyi sz@rt elviselni, ennyi éven át - vártam, hogy meggyengül majd, azt hiszem eljött az idő. A 7. rész vége durva, félek a 8-tól. Még a biztonsági övet is beköti, erre.. unknw.gif(Remélem, hogy nem húz semmi váratlant Sutter vele kapcsolatban.)

Pope milyen jó fej lett hirtelenjében. Tanácsokat osztogat, segít, haverkodik, ha nem ismernénk az előéletét még egészen jószívűnek is gondolhatná az ember. rohog.gif

Jax. Amennyire meggyengült Gemma, pont annyira erősödött meg ő(legalábbis látszólag). Minden remény benne van jelenleg, ha ő nem oldja meg ezt a sok sz@rt, nehezen tudom elképzelni, hogy más alkalmas lenne rá. Taráról nem merek nyilatkozni. Vele kapcsolatban kivárok. biggrin.gif
2012. október 26. 23:04 #151
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Josh_ @ 2012.10.26. 03:15)
Egy picit el voltam maradva, csak most tudok érdemben hozzászólni  a 6. és 7. részt megnézve. Már megint hová fajultak a dolgok? omg.gif  Megnéztem a 7. részt rögtön meg is bántam. Kínszenvedés így sorozatot nézni, hogy nem indíthatja az ember a következő részt.  glare.gif 
Clay a mocskos állatja. Valószínűleg nem fogják kiírni egyhamar, de ha mégis megtörténik, remélem kínkeserves halála lesz, mert azt érdemli. tucherch.gif  Annak én személy szerint örülök, hogy hamar fény derült a támadások elkövetőire, nem tologatták még vagy 2 részen át, így nagyon hamar besűrűsödnek az események.  Bár egyébként sem unalmas az évad.  smokin.gif 
Gemma:  "Kezd kicsúszni a kezéből minden" - így igaz. Elment a maradék esze is. Én valahol megértem. Ennyi sz@rt elviselni, ennyi éven át - vártam, hogy meggyengül majd, azt hiszem eljött az idő. A 7. rész vége durva, félek a 8-tól. Még a biztonsági övet is beköti, erre.. unknw.gif(Remélem, hogy nem húz semmi váratlant Sutter vele kapcsolatban.)
Pope milyen jó fej lett hirtelenjében. Tanácsokat osztogat, segít, haverkodik, ha nem ismernénk az előéletét még egészen jószívűnek is gondolhatná az ember.  rohog.gif 
Jax. Amennyire meggyengült Gemma, pont annyira erősödött meg ő(legalábbis látszólag). Minden remény benne van jelenleg, ha ő nem oldja meg ezt a sok sz@rt, nehezen tudom elképzelni, hogy más alkalmas lenne rá. Taráról nem merek nyilatkozni. Vele kapcsolatban kivárok.  biggrin.gif

Még a 7-ik részt nem volt időm megnézni, de már kaptam egy kis előzetes a hozzászólásodból. biggrin.gif

Szerintem sem fogják Clayt egyhamar kinyirni. Ő lesz Jax nagy ellenfele. Habár a kettejük dolgát hogy fogják még tovább húzni, fogalmam sincs, de bizom Sutter nagyon sunyi fantáziájában. rohog.gif

Én Gemma-t még mindig imádom, habár árnyéka önmagának. Azért néha megmutatkozik az énje. biggrin.gif

Pope jófejségét tényleg hagyjuk. rohog.gif Emlékszem még arra, hogy milyen könnyen osztogatja a Niners vezetőjének a posztját. rohog.gif

Tara sokat változott. Szerintem vele kapcsolatban még lesznek meglepetések. De azon sem csodálkoznék, ha végén olyasmi ember válna belőle, mint Gemma.
1 felhasználónak tetszik: Josh_
2012. október 27. 00:27 #152
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Idézet (Josh_ @ 2012.10.26. 03:15)
Egy picit el voltam maradva, csak most tudok érdemben hozzászólni  a 6. és 7. részt megnézve. Már megint hová fajultak a dolgok? omg.gif  Megnéztem a 7. részt rögtön meg is bántam. Kínszenvedés így sorozatot nézni, hogy nem indíthatja az ember a következő részt.  glare.gif 
Clay a mocskos állatja. Valószínűleg nem fogják kiírni egyhamar, de ha mégis megtörténik, remélem kínkeserves halála lesz, mert azt érdemli. tucherch.gif  Annak én személy szerint örülök, hogy hamar fény derült a támadások elkövetőire, nem tologatták még vagy 2 részen át, így nagyon hamar besűrűsödnek az események.  Bár egyébként sem unalmas az évad.  smokin.gif 
Gemma:  "Kezd kicsúszni a kezéből minden" - így igaz. Elment a maradék esze is. Én valahol megértem. Ennyi sz@rt elviselni, ennyi éven át - vártam, hogy meggyengül majd, azt hiszem eljött az idő. A 7. rész vége durva, félek a 8-tól. Még a biztonsági övet is beköti, erre.. unknw.gif(Remélem, hogy nem húz semmi váratlant Sutter vele kapcsolatban.)
Pope milyen jó fej lett hirtelenjében. Tanácsokat osztogat, segít, haverkodik, ha nem ismernénk az előéletét még egészen jószívűnek is gondolhatná az ember.  rohog.gif 
Jax. Amennyire meggyengült Gemma, pont annyira erősödött meg ő(legalábbis látszólag). Minden remény benne van jelenleg, ha ő nem oldja meg ezt a sok sz@rt, nehezen tudom elképzelni, hogy más alkalmas lenne rá. Taráról nem merek nyilatkozni. Vele kapcsolatban kivárok.  biggrin.gif

Abban én is biztos vagyok, hogy Clay még marad. Sajnos.
Szerintem Gemma is marad még. Azért az nagy érvágás lenne ha kiírná, tudom, hogy Sutter nem az a fajta aki tesz a rajongókra meg úgy bármire, de úgy vettem észre hogy Gemma elég nagy "közönség kedvenc". Meg már csak nem rakja ki az asszonyt. biggrin.gif Nekem valami olyasmi jutott eszembe amikor az évadkezdést néztem, hogy szerintem Gemmát vagy Tara vagy Jax fogja megölni. Nem tudom mért, de ezt érzem, de szerintem még nem most. Aztán ki tudja.
Nekem Jax meg, nem is tudom, kicsit túl játsza ezt a főnökösdit nálam.
Viszont amit én nagyon sajnálok, hogy Clay belekeverte Juice-t a balhéba. Nálam ő a kedvenc valamiért. Most nem tudom lehet én hallottam rosszul, de nem ő volt a másik maszkos a végén a kocsiba? Amikor mondta, hogy "shit" tisztára mintha ő lett volna.
Viszont Nero behozatala jó döntés volt, tetszik a karakter, csak szerintem ez egy 1 évados szereplés szóval előbb utóbb szerintem tőle is meg fogunk válni.

(Ja és csak úgy mellékesen Katey Sagalnak többet kéne énekelnie a sorozatban. Mintha azt nyilatkozta volna egyszer hogy minden évadban egy részben ő énekel. De szerintem nagyon kemény hangja van és baromira megy a sorozat hangulatához.)
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Josh_
2012. október 27. 20:07 #153
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Idézet (Gabor28 @ 2012.10.27. 00:27)
Abban én is biztos vagyok, hogy Clay még marad. Sajnos.
Szerintem Gemma is marad még. Azért az nagy érvágás lenne ha kiírná, tudom, hogy Sutter nem az a fajta aki tesz a rajongókra meg úgy bármire, de úgy vettem észre hogy Gemma elég nagy "közönség kedvenc". Meg már csak nem rakja ki az asszonyt. biggrin.gif  Nekem valami olyasmi jutott eszembe amikor az évadkezdést néztem, hogy szerintem Gemmát vagy Tara vagy Jax fogja megölni. Nem tudom mért, de ezt érzem, de szerintem még nem most. Aztán ki tudja.
Nekem Jax meg, nem is tudom, kicsit túl játsza ezt a főnökösdit nálam.
Viszont amit én nagyon sajnálok, hogy Clay belekeverte Juice-t a balhéba. Nálam ő a kedvenc valamiért. Most nem tudom lehet én hallottam rosszul, de nem ő volt a másik maszkos a végén a kocsiba? Amikor mondta, hogy "shit" tisztára mintha ő lett volna. 
Viszont Nero behozatala jó döntés volt, tetszik a karakter, csak szerintem ez egy 1 évados szereplés szóval előbb utóbb szerintem tőle is meg fogunk válni.
(Ja és csak úgy mellékesen Katey Sagalnak többet kéne énekelnie a sorozatban. Mintha azt nyilatkozta volna egyszer hogy minden évadban egy részben ő énekel. De szerintem nagyon kemény hangja van és baromira megy a sorozat hangulatához.)

Ja most bevillant valami. Ugye Juice kicsit "kapcsolatba" van a seriffel, talán pont ő lesz az aki lebuktatja Clay-t?
Oké lehet mostmár túlkombinálom az egészet rohog.gif
2012. október 27. 23:29 #154
Josh_
Josh_
"Tara sokat változott. Szerintem vele kapcsolatban még lesznek meglepetések. De azon sem csodálkoznék, ha végén olyasmi ember válna belőle, mint Gemma." - Ezt én is vártam/várnám főleg a 4. évad záró jelenete után. Egyértelműnek tűnt, hogy nagyon leegyszerűsítve neki kvázi az a dolga átvegye Gemmától a "mama" szerepet. Aztán nem így lett. Vártam mi fog történni (nyírjon ki valakit bánom is én, csak csapjon oda.) Erre semmi, lavírozott tovább a családon belül. Azt most is tartom, hogy nem a legnagyobb kedvenc, de Jax után nála érzem még, hogy na végre! elindult valami változás.

"Ja most bevillant valami. Ugye Juice kicsit "kapcsolatba" van a seriffel, talán pont ő lesz az aki lebuktatja Clay-t?" - Nem kombinálod túl, nekem is megfordult a fejemben ez a verzió. A 7. részben érezni, hogy benne van a levegőben, hogy Clay ellen fordul. Amikor rákérdez, hogy mi történt a nomádokkal, látszik, hogy nem hisz Clay-nek. Megingott a bizalma annyi szent.
2012. november 03. 17:56 #155
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Megnéztem a 8. részt. Egyből az jutott eszembe, hogy tud még gyűlni a szar? és a válasz valószínűleg igen.
A Juice-Clay-Seriff témába teljesen félre siklottam. (mindig ez van amúgy biggrin.gif ). Viszont van egy olyan érzésem, hogy ezt már nem fogja megúszni Juice.
Az pedig, hogy Jax Gemma-t használja fel, hogy kiszedje Clayből a dolgokat... hát nem tudom így első körbe nekem annyira klisének tűnik, de bízok Sutterbe hogy kirukkol valami jóval. De egyelőre nagyon vegyes...
Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy mindenki, hogy leszarja Chibs-et? Elvitte "túsznak" fegyver nélkül, nem jelentkezik meg semmi, de senkinek nem jut eszébe, hogy el kéne kezdeni keresni vagy valami?

Ja és az tűnt fel, hogy elvileg Charming egy kisváros nem? Ahhoz képest van 4 klán vagy klub vagy nem tudom, meg már annyi helyen volt üldözés... biggrin.gif

Szerk: ja és még annyit, hogy ebben a részben egyértelműen Gemma fölé kerekedett Tara minden téren. Én szomorú vagyok, mert ugye Gemma, de ez érezhető volt hogy be fog következni, és azt hiszem a story szempontjából is így a jobb.
2012. november 28. 23:10 #156
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Na mi a véleményetek így 2 résszel a vége előtt? (én csak a 11.-ig láttam)
Milyen végkifejletre számítotok? smileeee.gif
2013. február 08. 02:46 #157
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
Season 5 PromoShoot
éppekhogy hq, de gondoltam a semminél jobb
Katey Sagal
3 felhasználónak tetszik: Bessie, Josh_, House Of Wax
2013. február 08. 15:14 #158
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Gabor28 @ 2013.02.08. 02:46)
Season 5 PromoShoot
éppekhogy hq, de gondoltam a semminél jobb
Katey Sagal

Jó az. rohog.gif Egyébként még ki sem beszéltük az évadot. laugh.gif Pedig lenne mit. rohog.gif
2013. augusztus 04. 09:35 #159
- törölt felhasználó -    
meghajolo.gif
2013. szeptember 10. 23:46 #160
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤