Rajzolgatós fórumozók topikja
2011. december 21. 15:37
kettő új a Jack Sparrow A/2 méret (vízfesték) a Tim Burton A/3 (porkréta)
11 felhasználónak tetszik:
csilagoseg,
tya04,
Heetella,
Kyra99,
Bogszics,
patrícia4,
sárgacserebogár,
gonzales7,
zöldbogár,
Hannahmile,
MadHatter
2011. december 22. 02:16
életem első rajza zöldfülű vagyok és félek a kritikáktól, de azért ne kíméljetek
2011. december 30. 13:07
Dianne Bandit:
Tudod, imádom nézni a rajzaid...rengeteget fejlődsz és már most nagyon ügyes vagy! Csak így tovább
Tudod, imádom nézni a rajzaid...rengeteget fejlődsz és már most nagyon ügyes vagy! Csak így tovább
2011. december 30. 13:30
Idézet (Heetella @ 2011.12.30. 13:07)
Dianne Bandit:
Köszi szépen mára is készültem valamivel
2011. december 31. 00:48
ahogy ígértem,Johnny
2011. december 31. 05:09
2012. január 01. 22:32
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline |
Idézet (Dianne Bandit @ 2012.01.01. 03:31)
ejj de inaktív ez a topik
én tudnék mit felrakni ide, csak nekem van saját topikom!!
egyébként tényleg nagyon szépen és ügyesen rajzolsz!!! én teljesen leblokkolva néztem a rajzaidat, h ez tényleg rajz??? és tényleg az!! az árnyékodba se érek a sajátjaimmal!!! csak így tovább!!!
2012. január 01. 22:59
Idézet (Blackheart.com @ 2012.01.01. 22:32)
én tudnék mit felrakni ide, csak nekem van saját topikom!!
egyébként tényleg nagyon szépen és ügyesen rajzolsz!!! én teljesen leblokkolva néztem a rajzaidat, h ez tényleg rajz??? és tényleg az!! az árnyékodba se érek a sajátjaimmal!!! csak így tovább!!!
Tudom,szoktam is nézegetni a topikodat
Szerintem nagyon szépek és hidd el rajzolni mindenki tud.
Én is csak ceruzát fogok a kezembe nem varázspálcát
1 felhasználónak tetszik:
Blackheart.com
2012. január 01. 23:10
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline |
Idézet (Dianne Bandit @ 2012.01.01. 22:59)
Tudom,szoktam is nézegetni a topikodat
jó, azt máris gondoltam, h nem varázspálcával rajzolsz!!! csak annyira hihetetlen a korodhoz képest!!
de azért remélem, h találsz majd vmilyen sulit ahol el tudsz helyezkedni!!
ok, én elhiszem, h rajzolni mindenki tud... de ennyire, mint te!! azért ez durva, amit te művelsz!! egyszerűen hihetetlen ahogy rajzolsz!!! de csak így tovább csajszi!!!
2012. január 01. 23:49
Idézet (Blackheart.com @ 2012.01.01. 23:10)
jó, azt máris gondoltam, h nem varázspálcával rajzolsz!!! csak annyira hihetetlen a korodhoz képest!!
ok, én elhiszem, h rajzolni mindenki tud... de ennyire, mint te!! azért ez durva, amit te művelsz!! egyszerűen hihetetlen ahogy rajzolsz!!! de csak így tovább csajszi!!!
baromira igyekszem hogy felvegyenek a művészetibe,de van egy srác előkészítőn olyanokat készít hogy valami hihetetlen
Mindenesetre ennyi jót keveset hallok magamról És te se hagyd abba,RAJZOLJ!!
Blackheart.com
2012. január 02. 01:53
Idézet (Dianne Bandit @ 2012.01.01. 23:49)
baromira igyekszem hogy felvegyenek a művészetibe,de van egy srác előkészítőn olyanokat készít hogy valami hihetetlen
huhh... én álmodni sem mernék a művészeti sulikról!!! mivel engem oda tutira nem vennének fel!! hisz ahhoz nekem nincs meg a tehetségem!!
van ennél hihetetlenebb rajz, mint a tied??? akkor ott már télleg gubi van!!!
hát nagyon nem szándékozom abba hagyni a rajzolást!! mert egyszerűen imádok rajzolni!!! igaz, a jövőmbe sztem semmire nem fogom használni, de azért jó hobbinak!!!
amúgy a sógornőm ajánlgat nekem vmi művészeti sulinak az igazgatóját, h próbáljam meg nála, hátha tud vmit kezdeni velem... (mivel az igazgatónő a sógornőm volt tanárnője... ) de még nem tudom, h megmerjem-e próbálni, mivel én kispados vagyok én hozzád képest!!! de még ki tudja, h mit hoz a jövő!!
2012. január 02. 10:06
Mindketten nagyon ügyesek vagytok. Egyébként meg nem kell tökéletes rajzokat csinálni, mindenkinek van saját stílusa. Ez tetszik a rajzotokba Amúgy igaz fel kéne kicsit lendíteni a topikot ) Hoztam én is egy rajzot, apának készült karácsonyra. A3-as méret :'D
2012. január 02. 12:12
Idézet (Heetella @ 2012.01.02. 10:06)
Mindketten nagyon ügyesek vagytok. Egyébként meg nem kell tökéletes rajzokat csinálni, mindenkinek van saját stílusa. Ez tetszik a rajzotokba Amúgy igaz fel kéne kicsit lendíteni a topikot ) Hoztam én is egy rajzot, apának készült karácsonyra. A3-as méret :'D
nagyon király lett
én egy hondát rajzoltam egy kedves rokon szülinapjára
Heetella
2012. január 02. 14:43
Idézet (Dianne Bandit @ 2012.01.02. 12:12)
nagyon király lett
Mikre nem vagyunk képesek rokonokért
Csináltam egy blogot a rajzaimnak, így majd könnyebben át fogom tudni tekinteni. megihlettetek Mondjuk most még csak a régebbiek vannak rajta. http://rajzaim96.blog.hu/
2012. január 02. 17:42
Idézet (Heetella @ 2012.01.02. 14:43)
Mikre nem vagyunk képesek rokonokért
Csináltam egy blogot a rajzaimnak, így majd könnyebben át fogom tudni tekinteni. megihlettetek Mondjuk most még csak a régebbiek vannak rajta. http://rajzaim96.blog.hu/
az állatok nagyon jól mennek,esküszöm
2012. január 02. 20:32
bezzeg a fényképek a fórumozókról mindig elöl van Csak én utálom magamat fényképezni?Vagy a fórumozóknak tényleg nincs jobb dolguk mint magukat fotózni éjjel-nappal?
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.