Szegény Pápa...
Az év 100 legkevésbé szexi férfije
2010. április 07. 19:28
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Will I Am(44) és Bear Grylls(42)??? Pedig ők jó pasik! És már nem azért, én nem szeretem Robert Pattinson-t, de azért nem érdemli meg hogy bekerüljön a 100 legkevésbé szexi pasi közé... egyeseknél vannak rosszab híres pasik is!!
2010. április 07. 19:48
A többi pasihoz képes nick és Justin a legjóképűbb pasi...höhö kisfiúúú, bár 1 évvel idősebb nélam deh még kisfiú
Azért rájuk nem mondanám h nem jóképűek...
Nem a leghelyesebbek.. deh a több a listán...huh
Azért rájuk nem mondanám h nem jóképűek...
Nem a leghelyesebbek.. deh a több a listán...huh
2010. április 07. 19:51
Juan Pablo Montoya?
Ő szerintem jó pasi! Mario Lopez? Adam Lambert se csúnya, csak ott gáz a képe. Will I Am is jó pasi. Szóval ezt nem értem...
2010. április 07. 20:13
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Hát, nem nagyon néztem, hogy ki hányadik, viszont itt a három felsorolttal egyet értek (Nick, Rob meg Justin)...bár Nickkel meg Robbal valójában semmi bajom, de semmi szexiset nem látok bennük...Justin meg csak egy kis seggdugasz... XD
2010. április 07. 20:15
|
|
DzsinusHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 118981 offline
|
ízlések és pofonok.Bár én nem igazán értek egyet az egésszel.
Rob Pattison...mmm.emléxem volt,h. őt mondták az év legszexibb pasijának.nos igen,gyorsan változnak a vélemények!
de hát ezvan.ezt kell szeretni
Rob Pattison...mmm.emléxem volt,h. őt mondták az év legszexibb pasijának.nos igen,gyorsan változnak a vélemények!
de hát ezvan.ezt kell szeretni
2010. április 07. 20:31
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
hát ez egy érdekes lista.. azért rob meg nick helye hülyeség szerintem.. a nép véleménye meg ezeknél a listáknál hol van? :/
2010. április 08. 09:10
Ez elég hülye egy lista..Szerintem Justin se néz ki rosszul,Robert se..Lil Wayne valóban nem a leghelyesebb,de őt a dalai miatt szeretem elsősorban...De hogy a pápa is bekerüljön....ez halálix D
2010. április 08. 14:03
Idézet (_ToTo_ @ 2010.04.08. 13:57)
Egy ilyen rangos listáról, hogy maradhat le Győzike és Sebeők? 
...és Benkő "uborkalógató" Dániel??
2010. április 08. 15:36
|
|
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline
|
Ezek hülyék,akik össze állították a listát.Lehet h ők maguk a csúnyák,és másoklat is beskatulyáznak.Főleg,mert mindenkiről aki a listán van,a legcikibb képet rakták be,így érthető is lenne.De Rob????Akkor is...ezek hüüüülyééék,oks nem egy világszép(Kellan a best),de akkor is überszexi,sztem!De basszus még a Pápa is rajta van,hát ez már mekkora!!XDXD
A többi jelölttel meg egyetértek amúgy(talán még Nick Jonas aki nem kellett volna a listára).
A többi jelölttel meg egyetértek amúgy(talán még Nick Jonas aki nem kellett volna a listára).
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: