Hamarosan véget ér az El rostro de Analía (A bosszú álarca) című telenovella a Cool Tv-n. Ám sokak örömére egy olyan műsor kerül a helyére, amely a latin-amerikaiaknál már hódított.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hozzánk is elért a telenovella
2010. április 09. 22:13
2010. április 09. 22:22
Idézet (Necros @ 2010.04.09. 22:21)
Ki néz itt ilyen, hm, szóval, ilyen műsorokat?
A mamám
2010. április 09. 22:27
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Mikor régen sűrűn jártam nagyanyámhoz, illetve mikor néhány hónapig ott kellett laknunk még általános iskolás koromban, akkor ő is mindig valami ilyesmit nézett. Volt benne valami "Tonyo" vagy ilyesmi nevű idióta, ez valahogy megmaradt belőle.
Annyi pozitívum mindenesetre akad ezekben a sorozatokban, hogy legalább 1-2 szép nő mindig akad bennük.
Annyi pozitívum mindenesetre akad ezekben a sorozatokban, hogy legalább 1-2 szép nő mindig akad bennük.
2010. április 09. 22:36
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
most miért, van aki szereti nézni ezeket a sorozatokat
mondjuk én nem szoktam, de attól még van akinek ez tetszik, nem lehetünk egyformák
mondjuk én nem szoktam, de attól még van akinek ez tetszik, nem lehetünk egyformák
2010. április 09. 22:37
Idézet (Necros @ 2010.04.09. 22:27)
Mikor régen sűrűn jártam nagyanyámhoz, illetve mikor néhány hónapig ott kellett laknunk még általános iskolás koromban, akkor ő is mindig valami ilyesmit nézett. Volt benne valami "Tonyo" vagy ilyesmi nevű idióta, ez valahogy megmaradt belőle.
Hol vannak már azok az idők, amikor még a Vad Angyal ment? Komolyan, azt még én is néztem Akkor lehettem 5-6 éves Amúgy én általában nem szoktam figyelni, hogy milyen nők vannak benne tekintve, hogy én is az vagyok Az viszont tény, hogy tényleg szoktak helyes pasik is lenni Csak ne lenne az egész története az ilyen sorozatoknak annyira kiszámítható és sablonos...
2010. április 09. 22:59
Hát nem különösebben örülök neki,ezért a bosszú állarcáért sem voltam oda,ezért miért lennék? A baj valóban az hogy az ilyen típusu sorozatok kiszámíthatóak..
2010. május 07. 14:20
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline |
Hát nem igazán kiszámíthatóak. Az újabbak legalábbis nem.. És én szeretem nézni őket, sokkal jobb, mint egy lövöldözős akciófilm. Dehát ízlések és pofonok...
Nem értem miért kell egyből lekritizálni mindent..
Nem értem miért kell egyből lekritizálni mindent..
2010. május 08. 17:08
Idézet (Necros @ 2010.04.09. 22:27)
Úh, az A homok titkai volt! Még emlékszem rá.
2010. július 01. 15:23
nikusshvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.22. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 50218 offline |
Engem pl kiskorom óta vonzaak az ilyen latin telenovellák mint a Csacska angyal volt, A bosszú álarca, Rosalinda stb. meg amik a Zone romanticán mennek. Már 1000 éve ilyeneket nézek, de ez az Ördögi kör mindent visz nameg a Bosszu álarca
2010. július 31. 20:48
Imádom ezt a sorozatot és az a jó h egyre érdekesebb dolgok történnek benne
2010. július 31. 20:54
Ahogy visszaemlékszem elég fura telenovellákat néztem:
VAD ANGYAL
CSACSKA ANGYAL
SIN VERGÜENZA:SZÉGYEN NÉLKÜL ebbe Gaby Espino játszott
BOSSZÚ ÁLARCA
ÖRDÖGI KÖR
tudom h ez a sorozat nem vág ide de én még most is szoktam nézni a DALLASt
VAD ANGYAL
CSACSKA ANGYAL
SIN VERGÜENZA:SZÉGYEN NÉLKÜL ebbe Gaby Espino játszott
BOSSZÚ ÁLARCA
ÖRDÖGI KÖR
tudom h ez a sorozat nem vág ide de én még most is szoktam nézni a DALLASt
2010. augusztus 07. 12:32
dalma003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 132732 offline |
Magyarországon a jóban rosszban emg a barátok köztön kivül smeitsem ismeri ez megy má 20 éve amióta megszületem barátokközt...mondjuk jóban rosszban nem de UNALMAS!!
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!