Mi leszel,ha nagy leszel?
2010. szeptember 23. 14:56
|
|
RetroGirl13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 435 Csatolások: 17 Azonosító: 129097 offline
|
Rendőr! :$
2010. október 28. 20:46
Idézet (prézli @ 2010.09.12. 16:50)
Miért nem a barátnője?
hát csak úgy
2010. október 28. 20:49
ja kifelejtettem a bérgyilkost és a bankrablót!!
2010. október 28. 20:53
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
én : Színésznő, divattervező, recepciós (szerintem valószínű hogy ez leszek) ,
de minden héten más akarok lenni
vagyis még kitudja!!
de minden héten más akarok lenni
|
|
Dóríthá |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 734 Csatolások: 22 Azonosító: 130234 offline
|
több lehetőség is felmerült: fotós, lakberendező/belsőépítész, és mivel kereskedelem-marketingot tanulok talán evvel is el tudok helyezkedni valahol a nagyvilágban, ha az első kettő nem jönne össze.
kiskoromban pedig hercegnő akartam lenni
kiskoromban pedig hercegnő akartam lenni
Idézet (Candies @ 2010.10.25. 18:32)
Foghíjas a Mónikában 
na a következőkön nagyon gondolkodok: BÉRGYILKOS VAGY BETÖRŐ de sztem az első ja vagy GYUJTOGATÓ
1 felhasználónak tetszik:
ivonn a demi fan
2010. október 28. 21:29
|
|
alexavagyokyou know you love me ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 1181 Csatolások: 457 Azonosító: 107598 offline
|
Nagyon sokáig gondolkodtam rajta, de most már szinte biztos vagyok benne, hogy újságíró szeretnék lenni, bár addig még elég sok időm van... :)
2010. október 29. 17:09
|
|
agivagyokgossip girl maniac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.27. Hozzászólás: 1581 Csatolások: 705 Azonosító: 108674 offline
|
Hát,nincs olyan nap mikor ne gondolkoznék el ezen..
sokminden felmerült már bennem: újságíró/riporter ; fotós ; pszichológus ; ügyvéd ; vagy valamiféle nyelvvel kapcsolatos munka..
-
ha valakit érdekel:
Szeretnék segíteni az embereken,de biztos vagyok benne,hogy egy műtőben roszul lennék,szóval orvos kizárva,nővér meg semmiképpensem...Pszichológia maradt,ami szimpatikus.
Mikor kicsi voltam újságíró szerettem volna lenni,mert egyszerűen imádtam fogalmazást írni ; ez az elmúlt 2 évben ez újra előjött nálam,szóval az is nagyon-nagyon tetszik.
Utóbbi időben nagy divat lett a fotózás -azonban nem emiatt.. . ez iránt is elkezdtem érdeklődni..
A 'jogászkodás' pedig csak szimplán tetszik..
bocsi a sokrizsáért : D
sokminden felmerült már bennem: újságíró/riporter ; fotós ; pszichológus ; ügyvéd ; vagy valamiféle nyelvvel kapcsolatos munka..
-
ha valakit érdekel:
Szeretnék segíteni az embereken,de biztos vagyok benne,hogy egy műtőben roszul lennék,szóval orvos kizárva,nővér meg semmiképpensem...Pszichológia maradt,ami szimpatikus.
Mikor kicsi voltam újságíró szerettem volna lenni,mert egyszerűen imádtam fogalmazást írni ; ez az elmúlt 2 évben ez újra előjött nálam,szóval az is nagyon-nagyon tetszik.
Utóbbi időben nagy divat lett a fotózás -azonban nem emiatt.. . ez iránt is elkezdtem érdeklődni..
A 'jogászkodás' pedig csak szimplán tetszik..
bocsi a sokrizsáért : D
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2010. november 03. 10:05
Idézet (anne @ 2010.10.31. 22:03)
lakberendező 
szint úgy.
Jashic!
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
Ma volt a második rész premierje.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.