Vampire Diaries Cast - Dolly Magazine
2010. április 13. 21:26
|
|
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline
|
hátőőőő azért azzal a sorrenddel erősen vitatkoznék!!!
első két helyen Ian és Kellan lenne, nem tudom, milyen sorrendben, hangulattól függ.
aztán jönne Alexander és Paul, meg Taylor. utána Allan, Robert, Jackson, és nálam Ryan és Mehcad zár.
némelyikükről nem a legelőnyösebb képek kerültek be XD
első két helyen Ian és Kellan lenne, nem tudom, milyen sorrendben, hangulattól függ.
aztán jönne Alexander és Paul, meg Taylor. utána Allan, Robert, Jackson, és nálam Ryan és Mehcad zár.
némelyikükről nem a legelőnyösebb képek kerültek be XD
2010. április 15. 21:18
Nekem Ryan és Alexander tetszik, meg még Ian és Paul sem rosszak. De a többi nem jön be!
2010. április 16. 10:26
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
A lista alakulása nekem sem tetszik. Az enyém:
Jackson és Ian az első helyen. Alexander rögtön utánuk, majd Paul. Kellan csak az 5. (bocs Bessie
)
Majd Robert, Ryan, Allan, Taylor és Mehcad. Ők már nem tetszenek, de azért állítottam sorrendet.
De néhányukról tényleg elég előnytelen kép van mellékelve. "Godric"-ot fel sem ismertem, csak amikor olvastam, hogy na ő mibe játszott.
Jackson és Ian az első helyen. Alexander rögtön utánuk, majd Paul. Kellan csak az 5. (bocs Bessie
Majd Robert, Ryan, Allan, Taylor és Mehcad. Ők már nem tetszenek, de azért állítottam sorrendet.
De néhányukról tényleg elég előnytelen kép van mellékelve. "Godric"-ot fel sem ismertem, csak amikor olvastam, hogy na ő mibe játszott.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.

0 felhasználónak tetszik: