X-Faktor (2010-11)
2010. október 23. 22:39
Fanni most volt a legjobb és kiesett
de ráadásul a summer sisters ejtette ki, akik ...
még nem tértem magamhoz
nagyon sajnálom, most tényleg jó volt Fanni
a mentorok most nagyon süketek lehettek
2010. október 23. 22:41
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Megint nem azok párbajoztak akinek kellett volna. Fanni ma tetszett, bár még mindig nem szimpatikus. Jelenleg sajnálom, hogy ő esett ki. Shodeinde Dorkának kellett volna párbajoznia a Summer Sister-el és Dórinak kellett volna kiesnie. SZerintem nagyon rossz volt ahogy elénekelte a Cserháti számot.
Nikolas nagyon ott volt. A Vastag tesók tetszettek. Norbinak ez is jól állt szerintem. Veca szuper volt ahhoz képest hogy nem hallotta saját magát.
A Summer Sisters produkciója nagyon gáz volt. Én is őket küőldtem volna párbajra, de ott megmutatták hogy nagyon tudnak. Sajnálom a végeredményt mindent összevetve. Dórinak az élő műsorba egyserzűen nem jó a hangja.
Nikolas nagyon ott volt. A Vastag tesók tetszettek. Norbinak ez is jól állt szerintem. Veca szuper volt ahhoz képest hogy nem hallotta saját magát.
A Summer Sisters produkciója nagyon gáz volt. Én is őket küőldtem volna párbajra, de ott megmutatták hogy nagyon tudnak. Sajnálom a végeredményt mindent összevetve. Dórinak az élő műsorba egyserzűen nem jó a hangja.
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. október 23. 22:54
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.10.23. 22:38)
Haragszom amiért nem a Summer Sisters esett ki hanem Fanni. Fannit sem csípem de a Summer Sisters nagyon irritáló, több kellene a műsorba mint két csini pofa 
Idézet
Fanni most volt a legjobb és kiesett ohmy.gif de ráadásul a summer sisters ejtette ki, akik ... omg.gif még nem tértem magamhoz laugh.gif nagyon sajnálom, most tényleg jó volt Fanni sad.gif a mentorok most nagyon süketek lehettek dry.gif
Tény, hogy a Nyári lányok nekem sem a szívem csücskei, bár szimpatikusabbak most, mint a kezdet kezdetén. Bár némi alázatot még illene tanulniuk.
De a párbajban nem hogy lekörözték Fannit, de úgy elhúztak mellette, mint Gyalog Kakukk!
Spec. örülök Fanni távozásának. A dal még nem is lett volna rossz, de én ehhez a dalhoz valami szolidabb cuccost adtam volna rá.
Beba13
2010. október 23. 22:56
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.23. 22:54)
De a párbajban nem hogy lekörözték Fannit, de úgy elhúztak mellette, mint Gyalog Kakukk!
Igen, ezt beismerem, jók voltak a párban.
2010. október 23. 22:57
Idézet (kateblock @ 2010.10.23. 22:56)
Igen, ezt beismerem, jók voltak a párban.
Nekem ott sem tetszettek
2010. október 23. 22:58
Idézet (Candies @ 2010.10.23. 22:57)
Nekem ott sem tetszettek
nem tetszik a hangjuk, nagyon erőltetik, már kicsit sok nekem 
Nekem már nagyon sok amit művelnek.
2010. október 23. 22:59
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Candies @ 2010.10.23. 22:57)
Nekem ott sem tetszettek
nem tetszik a hangjuk, nagyon erőltetik, már kicsit sok nekem 
Mondjuk ebben van igazság.. mégis oda tudták magukat tenni. De ha továbbra is ilyen nagy lesz a pofijuk, ki fognak esni. Azért nem volt tökéletes a Sakáltanyás számuk, hiába bizonygatják, hogy milyen jók voltak.
2010. október 23. 23:00
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Szerintem Fanninak kellett volna továbbjutnia, a Nyári lányok produkciója nekem nagyon mű volt, Fanni legalább saját magát adta!
katiegirl15
2010. október 23. 23:03
|
|
|
Idézet (xxangi20xx @ 2010.10.23. 23:00)
Szerintem Fanninak kellett volna továbbjutnia, a Nyári lányok produkciója nekem nagyon mű volt, Fanni legalább saját magát adta!
Nem tudom.. lehet. De én egyetértek Falusi Mariannal, aki még a múlt héten megjegyezte, hogy kicsit visszavehetne a stílusából. A kevesebb néha több. És ez a Summer Sisterse is vonatkozik.. most szerencséjük volt, de legközelebb nem biztos, hogy kapnak még egy esélyt.
2010. október 23. 23:44
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Egyik sem
Norbi a csúcs xD
katiegirl15
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.