Sokkal természetesebbek.
Britney Spears megmutatta valódi testét
2010. április 15. 18:58
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Az az igazság, hogy a képek lassan másfél évesek lesznek, és nem értem, hogy miért csak most jelentek meg ilyen formában! Mondjuk, Britney szép, de sajnos a fotózás óta újra felszedett magára pár kiló felesleget, de két gyerek után le a kalappal előtte!
2010. április 15. 19:37
Azért van különbség. A retusáltak egy "tökéletes" anorexiás Barbit adnak, az eredetiek ebből a szempontból sokkal jobbak, nem arra ösztönzik az embert, hogy fogyjál még, fogyjál még.
2010. április 15. 20:28
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Egyetértek veletek.. Tényleg nagyon szép így is, én mindig is szerettem. Tény, hogy változott az alakja, főleg a szülés után. De ez átlagos, minden nő felszed azért pár kilót a szülés után (:
Még szerencse, hogy nem úgy néz ki, mint 10 éve... :]
Nem baj Brit, mi így is szeretünk =)
Még szerencse, hogy nem úgy néz ki, mint 10 éve... :]
Nem baj Brit, mi így is szeretünk =)
2010. április 15. 20:59
|
|
Emcsi♥Zachaddict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.23. Hozzászólás: 1293 Csatolások: 23 Azonosító: 47130 offline
|
Engem nagyon kiábrándítanak a retusált képek, végigszöszmötöltem magamr ajta, még a csuklóját is levékonyították. Az eredeti képek amugy is csodaszépek, izmos a combja a vádlija, erre az izmait retusálták le...nah mindegy, de amugy az eredetin el van rontva a fényviszony, egy jó megvilágítás kellett volna csak szerintem!
2010. április 15. 21:14
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Szerintem ezzel nincs semmi gond... a mai világban a fotoshop nélkül, a sztárok senkik lennének! Amúgy szerintem ahhoz képest hogy Britney 2 gyereket szült és megélte élete mélypontját, tök jól néz ki! Nem kell e miatt lenézni vagy megvetni! És legalább bevállalta, hogy megmutatja magát, retusálás nélkül!!
2010. április 15. 23:04
Soha nem értettem, miért kell agyonretusálni a képeket, becsapva ezzel mindenkit. Ha az egyenletlenségeket elsimítják, az oké, de miért nem lehet valakinek már kezdetben is vállalni az alakját?
2010. április 16. 09:37
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (kosTa @ 2010.04.15. 22:38)
remélem lesz HQ is
Parancsolj: http://starity.hu/forum/topik/107586-britney-spears-candies-promo-pictures/oldal/2/
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: