Sok a pletyka Hollywoodban, így őt sem kerülik el. Talán a farkasfiú mégis a többi fiút szereti.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Lautner meleg?
2010. április 17. 12:48
Nem hinném hogy csakmert ott volt ennek a pasinak a party-ján máris meleg..ez is csak azt bizonyítja hogy a média mindent kiszinez...majd akkor hiszem el ha ő maga jelenti ki,addig nem.
2010. április 17. 12:54
Én úgy gondolom, hogy lassan Hollywoodban már csak az számít híresnek, akiről fűt-fát összehordanak és elterjesztik róla, hogy a saját neméhez vonzódik xD
2010. április 17. 13:16
![]() |
eszti_riccvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.01. Hozzászólás: 138 Csatolások: 616 Azonosító: 88852 ![]() |
ajj istenem... azért jelent meg mert ugy volt kedve...:S most ezen nem tudom miért kell fennakadni... egyeltlán nem jelenti azt h meleg vagy akármi.. áhhh...:S:@
2010. április 17. 13:19
![]() |
.Fan.ni.^^butterscotch. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 938 Azonosító: 90885 ![]() |
kétlem h meleg lenne!!
2010. április 17. 13:30
![]() |
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36117 Csatolások: 1853088 Azonosító: 6038 ![]() |
Idézet (kittusca @ 2010.04.17. 13:07)
sztem sem meleg,bár engem az sem érdekelne ha az lenne.ettől még sem rosszabb színész,sem rosszabb ember nem lenne,és a rajongói is ugyanúgy szeretnék.
mint színészről és mint emberről nem tudok nyilatkozni, de ha azt vesszük figyelembe, hogy a rajongói nagyrészt 14 év körül vannak, akik leginkább a külső alapján választanak kedvencet, akkor igenis sokat elveszíthet

2010. április 17. 13:41
![]() |
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 ![]() |
Ehh...elment egy buliba...amit egy meleg szervezett. Tényleg logikus, hogy ettől máris meleggé válik. Ajj istenem emberek...-.-' ne legyünk már ilyen hülyék...
Kapcsolódó sztárok

Ezúttal Hailey Bieber rajongói szidták Selena Gomezt egy videó miatt
Ezúttal Hailey Bieber rajongói szidták Selena Gomezt egy videó miatt
Bieber rajongói kiakadtak.

Bella Hadid nem mert pózolni a Met-gála vörös szőnyegén
Bella Hadid nem mert pózolni a Met-gála vörös szőnyegén
Túlságosan izgult a modell.

Aggódnak a rajongók Heather Matarazzóért, a Neveletlen hercegnő sztárjáért
Aggódnak a rajongók Heather Matarazzóért, a Neveletlen hercegnő sztárjáért
Ijesztő posztokat rakott ki.

Hilary Duff csaknem mindenét megmutatta a Women's Health magazinban
Hilary Duff csaknem mindenét megmutatta a Women's Health magazinban
Merész fotósorozat készült róla.

Nem bírták egymás nélkül: ezek a sztárpárok röviddel a szakítás után újra összejöttek
Nem bírták egymás nélkül: ezek a sztárpárok röviddel a szakítás után újra összejöttek
Nem bírták egymás nélkül.

BAFTA TV Awards 2022: így jelentek meg a hírességek
BAFTA TV Awards 2022: így jelentek meg a hírességek
Így ragyogtak a sztárok.

Megházasodott Ariana Grande testvére, Frankie!
Megházasodott Ariana Grande testvére, Frankie!
Kimondta a boldogító igent.