Selena Gomez Budapesten van
2010. április 27. 21:08
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
A sztárok debrcenbe is jöhetnének.
2010. április 28. 21:19
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2010.04.25. 01:48)
Jesszus, mi ez a sok hitetlekedő?
Ma voltam egy esküvőn, ahol egész értékesnek tűnő információkat szerezhettem meg erről (bár lehet, hogy az általam nyújtottak jobban csigázták a többieket...).
A lényeg, hogy már kerestek statisztákat a filmhez, ami elvileg május 7-8 körül lesz forgatva. A jelenet, amihez kérték újonnali ismerősömet az, hogy valami herceg lovas pólózik, és ilyen kisasszonyt kell alakítania.
Tehát, mivel Selena azt írta, hogy lovagolni tanul, és hogy itt van, a fent leírtak ezt megerősítik. Ennyi.
Ma voltam egy esküvőn, ahol egész értékesnek tűnő információkat szerezhettem meg erről (bár lehet, hogy az általam nyújtottak jobban csigázták a többieket...).
A lényeg, hogy már kerestek statisztákat a filmhez, ami elvileg május 7-8 körül lesz forgatva. A jelenet, amihez kérték újonnali ismerősömet az, hogy valami herceg lovas pólózik, és ilyen kisasszonyt kell alakítania.
Tehát, mivel Selena azt írta, hogy lovagolni tanul, és hogy itt van, a fent leírtak ezt megerősítik. Ennyi.
És azt nem tudja még az ismerősöd, hogy merre fognak forgatni?
2010. április 28. 21:59
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Csak az egyik lovas pólós jelenetet említette, szerintem vagy a Kincsem park jöhet szóba, vagy valahol a város szélén, de nagyobb eséllyel indul a Kincsem Park.
Fú, remélem be tud juttatni, bár ennyire azért még nem ismerjük egymást. Majd megkérdezem a közös "rokont" (nekem sógorom, neki gyerekkori barátja).
Kapcsolódó sztárok
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.

0 felhasználónak tetszik: