Figyelem vámpírfiúk! Vegyetek példát, mit fogtok ajándékozni a szerelmeteknek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt a Twilight eljegyzési gyűrű!
2010. április 28. 22:01
|
|
gossipsistersúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 124950 offline
|
2010. április 28. 22:15
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
szép-szép, de eljegyzésem még mostanába nem lesz, úgyhogy nem igazán 'vágyom rá' xD amúgy én nem látok benne semmi különöset...szerintem simán lehet ilyet kapni ékszerboltba o.O
2010. április 28. 23:30
|
|
Bárányos lány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.26. Hozzászólás: 596 Csatolások: 873 Azonosító: 37752 offline
|
engem sem nyűgözött le különösebben, dehát ízlések és pofonok
2010. április 29. 07:28
|
|
macskusz95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 334 Csatolások: 86 Azonosító: 124293 offline
|
Hát azért szebb is lehetne!
2010. április 29. 08:32
Megvan a véleményem azokról, akik ilyeneket vesznek. Az eljegyzés 2 emberről szól, nem egy ilyen *CENSORED*-ről, mint a Twilight.
2010. április 29. 10:36
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
Jézusom.....! Egyébként érdekes ez a kinti eljegyzési herce húrca is.Mert kint a lányok,annak családja, és főleg a kotnyeles mindig nagyon okos "eszet mindig osztani tudó" barátnők a gyűrű mérete és milyensége alapján döntik el mennyire szereted a lányt, és mennyire gondolod komolyan a leány kérést. Én ezt speciel,gusztustalannak,visszataszítónak,é "bunkóságnak" tartok. Ne, hogy már egy szaros kő mérete mutassa már meg, hogy kit mennyire szeretek, és mennyire komolyak a szándékaim...arról nem is beszélve,hogy kint eljegyzési gyűrű nincs kő nélkül.Ez is mekkora f*****g.Ha valakivel le akarom élni az életem,és megkérem a kezét akkor teljesen mindegy, hogy mit húzok az ujjára mert ez csak a szándékom jelképe, és jelzés az illető hölgy iránt, hogy mik a terveim vele.Erre célra teljesen megteszi egy szép formás arany gyűrű is.Nem értem ezt a köves baromságot ezeknél a hülye amcsiknál.....Az tuti ha valakinek az ujjára gyűrűt fogok húzni, az sima arany gyűrű lesz...
2010. április 29. 10:43
Idézet (Hiro @ 2010.04.29. 10:36)
Jézusom.....! Egyébként érdekes ez a kinti eljegyzési herce húrca is.Mert kint a lányok,annak családja, és főleg a kotnyeles mindig nagyon okos "eszet mindig osztani tudó" barátnők a gyűrű mérete és milyensége alapján döntik el mennyire szereted a lányt, és mennyire gondolod komolyan a leány kérést. Én ezt speciel,gusztustalannak,visszataszítónak,é "bunkóságnak" tartok. Ne, hogy már egy szaros kő mérete mutassa már meg, hogy kit mennyire szeretek, és mennyire komolyak a szándékaim...arról nem is beszélve,hogy kint eljegyzési gyűrű nincs kő nélkül.Ez is mekkora f*****g.Ha valakivel le akarom élni az életem,és megkérem a kezét akkor teljesen mindegy, hogy mit húzok az ujjára mert ez csak a szándékom jelképe, és jelzés az illető hölgy iránt, hogy mik a terveim vele.Erre célra teljesen megteszi egy szép formás arany gyűrű is.Nem értem ezt a köves baromságot ezeknél a hülye amcsiknál.....Az tuti ha valakinek az ujjára gyűrűt fogok húzni, az sima arany gyűrű lesz...
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: