Megvan a 4.Twlight film rendezője!
2010. május 01. 11:45
Én már nagyon kíváncsi vagyok a negyedik részre de a harmadik is csak júliusban lesz a mozikban.
2010. május 01. 13:05
|
|
Pixieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 126116 offline
|
A szerencsés nyertes nem más, mint Bill Condon, aki leginkább arról híres, hogy ő rendezte a nagy sikerű Dreamgirlst, na meg arról, hogy Oscar-díjat kapott egyik filmjének forgatókönyvéért. A férfi elmondta, hogy nagyon izgatott legújabb megbízása miatt, és reméli, hogy egy különleges filmélményét nyújt majd a rajongók számára. A Twilight-saga írónője, Stephenie Meyer is nagyon boldog Condon miatt
2010. május 01. 18:42
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
szerintem szar lesz, mint a többi, egyik sem tudja normálisan vászonra vinni úgy, hogy tök alap dolgok ki ne maradnának belőle... persze meg fogom nézni, hiszen remélhetőleg majd a könyvet is olvasni fogom, csak nem értem, hogy hogyan lehet ilyen filmeket csinálni? amúgy félreértés ne essék: nincs bajom a filmekkel, a színészek tök jók meg imádom, de ha a könyv mellé teszem a filmet, akkor szar. ha nem olvastad, azt hiszem talán jó, de néhol (najó, elég sok helyen) érthetetlen lehet... mellesleg inkább arra leszek kiváncsi, hogy a harmadik milyen.. ha kihagyják rosalie történetét, akkor vérengzés lesz xD
2010. május 03. 13:59
|
|
Erzsike15(L)Robsten (L) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 3823 Azonosító: 97814 offline
|
Nem lehet tökéletesen és mindent beletenni a filmbe akkor több órás lenne!!Azért is furcsa annak aki olvasta a könyvet és utána megnézi a filmet ,mert észreveszi ,hogy egy két dolog kimaradt belőle!!!Ha mindent belesűrítenének 1 és fél órába annak se lenne túl sok értelme szerintem ha meg 3órásra csinálnák akkor meg nem biztos hogy lenne olyan aki végigülné!!!Szerintem semmi baj sincs az első két résszel és a harmadik,negyedik is biztosan nagyon jó lesz!!!!
2010. május 04. 18:50
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Persze, el is kellene sztem olvasni, hiszen nem lehet max két órába visszaadni egy kb 500 oldalas regényt. Én még nem láttam a filmet, csak az eclipse előzetesét, és non tetszett...
Sztem non zsír lesz. Alig várom.
2010. május 09. 09:55
|
|
glitterbabyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 132 Csatolások: 1 Azonosító: 126485 offline
|
Nem tudom ki az a Bill Condon,de remélem jól megrendezi a filmet.
2010. május 12. 18:18
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Én is csak remélni tudom, de hát ez pasi!!! 
Egy hapsi nem 100, hogy Edward és Bella szerelmére helyezi majd a hangsúlyt! :'(
Egy hapsi nem 100, hogy Edward és Bella szerelmére helyezi majd a hangsúlyt! :'(
2014. szeptember 21. 00:17
|
Starlover5000visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 448 Csatolások: 2 Azonosító: 227002 offline
|
nagyon várom már.smileeee.gif
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.

0 felhasználónak tetszik: