Dukai Regina-Személyes fotók
2011. szeptember 01. 13:22
Jessalyn D Aubigneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.30. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 159699 offline |
Idézet (Sugarbird @ 2011.09.01. 13:18)
édesek ezek a képek
2011. szeptember 07. 13:10
" Sziasztok!! Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntéseket!!! Jó érzés, hogy ennyien gondoltok rám!! )) Hoztam nektek egy képet, amit Varga Roli (Szerelmem csapattársa) lőtt rólunk Milánóban!! Ma délután edzőmeccs lesz, amin szintén ott leszek és szurkolok!! ) "
1 felhasználónak tetszik:
xBlondie
2011. szeptember 08. 19:57
" Sziasztok!! Most érkeztem haza a Szerelmemtől, de már most alig várom, hogy menjek vissza! Nagyon szeretek ott lenni vele Bresciaban!!Hoztam nektek egy képet amit 2 napja csináltunk, amin jó kis magyaros, kolbászos, hagymás lakomán vagyunk túl!! Tegnap pedig fini rántotthúst sütöttem a "csapatnak"!! Holnap ki jön hozzám Salgótarjánba bulizni?? www.facebook.com/event.php?eid=159484707464101 ) Várok mindenkit sok szeretettel!!! "
xBlondie
2011. szeptember 12. 17:15
" Jó reggelt!! Hogy vagytok? Én ma egész nap a Szerelmemmel leszek, mert holnap már sajnos utazik vissza Bresciaba!! Este lehet elmegyünk moziba is!! Most milyen filmet nézzünk meg szerintetek?? ) Nézzétek meg a mai Blikk sportrovatát!!!Egy szuper kics cikk van rólunk: www.blikk.hu/blikk_sport/feczesinnek-golokat-er-a-szerelem-2064327 "
xBlondie
2011. szeptember 13. 13:16
" Jó reggelt!! Hogy aludtatok?? Mi végül mégsem mentünk moziba tegnap, de azért köszönöm a rengeteg filmajánlót ismét! Picit álmos vagyok még, mert éjszaka kicsit ébren maradtunk, hogy megnézzük a New England Patriots és a Miami Dolphins összecsapását!! Most viszem a Szerelmem a reptérre, aztán edzés és Music Channel! Holnap pedig a várva várt Michael Kors órabemutató!!Tudjátok ezek a kedvenc óráim, amiket mindig hordok és ezt a márkát megtaláljátok a Westend Márkás Órák Üzletében is!!Én épp megleptem a Szerelmemet egy gyönyörű fekete MK órával a sok gólért cserébe!! )) "
xBlondie
2011. szeptember 14. 13:08
" Sziasztok!! Tegnap így indultam edzeni, az én imádott happiness is a $10 tee pólómban! Képzeljétek annyira bejelöttem az edzésbe, hogy tegnap reggel elmentem Hot Iron órára és este is egy órát még edzéssel töltöttem az Oxygen wellnessben!! Most rohanok a Sugarbirdbe,mert egyre több gyönyörű ruci érkezik és azt is meg kell beszéljük Hédivel, hogy a nagybemutatón miben leszek majd, este pedig Michael Kors órabemutató!! Legyen szépséges napotok!! "
xBlondie
2011. szeptember 15. 15:37
" Jó reggelt!!! Tegnap ebben a sexy Sugarbird ruhában érkeztem a Michael Kors órabemutatóra! Ma este pedig ismét egy Sugarbird darabot választok majd a Symbolban megrendezésre kerülő Global Partyra, azt is lefotózom majd nektek!! És csajok ma körömlakk akció van az L.A. Makeup -nál!!! Kukkantsatok be hozzájuk!! Szép napot mindenkinek!! "
xBlondie
2011. szeptember 16. 20:22
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline |
Ma egy jó alakformáló edzéssel kezdtem a napot,aztán a napokban a Minim picit "duzzogott" valamiért és inkább beugrottam a Szentendrei uti szervízbe,hogy megnézzük mi lehet a baj!Míg "vizsgálták a beteget" addig én körbejártam a szalon minden pontját és valódi csodákra bukkantam.Pl. erre a piros Countryman-re, ami előtt Ferivel a mindig segítőkész szervizvezetővel állunk és a brutál dögös mattfekete Cooperre!Júniusban volt kereken 10 éve,hogy Mini szerelmes vagyok és ez így is marad!Lájkoljátok ezt az oldalt: Hello MINI ,mert hamarosan jó kis dolgok fognak ott történni!!! "
2011. szeptember 20. 18:02
" Jó reggelt!!! Hogy aludtatok? Én egész jól és örömmel láttam reggel a mai időjárást! Szeretem az ilyen borongós időt! Elkészült a La Papaya Fashion Club esemény, amit itt találtok meg: www.facebook.com/event.php?eid=232944260088260 Ma délután pedig láthattok a Viva Interaktívban 15:19-től!! Szép napot mindenkinek!! "
xBlondie
2011. szeptember 20. 18:02
" Sziasztok!! Ma Szilvivel csináltunk egy jó kis reklámot, amibe hamarosan beavatunk benneteket és már körvonalazódnak a Sugarbird divatbemutató részletei is és ezen belül van pár dolog ami miatt nagyon izgatott vagyok! )) A ruháim kiárusítása a La Papaya Fashion Club -ban vasárnap kezdődik és a készlet erejéig tart majd. Aznap velem is találkozhattok! Remélem sokan eljöttök!A részleteket hamarosan hozom!! Mi jót csináltok most? Én várom, hogy kezdődjön a Szerelmem meccse a Torino csapatával!!És mivel úgyis kérdezitek: a nyaklánc a nyakamban happiness is a $10 tee!! Szépséges estét nektek!! "
xBlondie
2011. szeptember 22. 16:34
" Jó reggelt!! Hogy vagytok? Látom sokan visszajeleztetek már a bemutató miatt, aminek nagyon-nagyon örülünk! Nem fogtok csalódni az biztos!!! Ma magamról hoztam nektek képet! Bevallom őszintén ez a ruci nem tartozott a kedvenceim közé, de miután felvettem megváltozott a véleményem, főleg azért mert a masnit hátra is köthetem és úgy nekem sokkal jobban tetszik!! Mit gondoltok?? "
xBlondie
2011. szeptember 22. 16:34
" Jaaaj ugye nem jön vissza a meleg?? Tegnap így indultam útnak és élveztem a "csizmáskandúr" időt, mert én imádom a borongós, hűvosebb időjárást és most látom, hogy ma pedig süt a nap! ) Akkor megint elő a szandival és irány edzeni, aztán Lovász Laci műsorának felvételére, aztán este olaszra! Legyen szép napotok és ne feledjétek, hogy vasárnap találkozhattok velem a ruháim kiárusításán a La Papayaban. Szép napot mindenkinek!! ) "
xBlondie
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.