Kellan Lutz in People Magazine – 10 May 2010
2010. április 30. 17:12
Idézet (Bessie @ 2010.04.30. 17:06)
Én 100%-ot adok neki.
Köszi IngridGirl 
Én is
2010. április 30. 17:28
Idézet (Memécske @ 2010.04.30. 17:27)
Kis megszállottak!!!!!!!
Csajok am tudja valaki,h milyen zenéket szeret a baby??
Modest Mouse, Citizen Cope, 2-pac, Blue Man Group, Blue October, Chevelle, Coheed and Cambria, Damian Marley, Dilated Peoples, God Lives Underwater, Incubus, Jack Johnson, Lupe Fiasco, Matisyahu, Nickelback, OneRepublic, Orgy, A Perfect Circle, The Postal Service, The Red Hot Chili Peppers, The Red Jumpsuit Apparatus, Until June
2010. április 30. 17:29
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Memécske @ 2010.04.30. 17:27)
Kis megszállottak!!!!!!!
Hm. Régebben egy interjúban elmondta, hogy milyen zenék vannak az iPodján. Most hirtelen nem tudnám megmondani, de valahova elmentettem.
Naná, hogy azok vagyunk.
2010. április 30. 17:30
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (IngridGirl @ 2010.04.30. 17:28)
Modest Mouse, Citizen Cope, 2-pac, Blue Man Group, Blue October, Chevelle, Coheed and Cambria, Damian Marley, Dilated Peoples, God Lives Underwater, Incubus, Jack Johnson, Lupe Fiasco, Matisyahu, Nickelback, OneRepublic, Orgy, A Perfect Circle, The Postal Service, The Red Hot Chili Peppers, The Red Jumpsuit Apparatus, Until June

A kis profi! Holnap felelni fogsz Kellan tantárgyból?
2010. április 30. 17:35
|
|
Memécskevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 226 Csatolások: 37 Azonosító: 125800 offline
|
Aaaaaaazta!!!!!!!
Na jó egy utolsó kérés,és ha erre tudtok válaszolni akkor királyak vagytok,én németből érettségiztem,tehát nem vok nagy angolos,de kívi lennék mit mond a calvin klein reklámfilmben!!!AZONNAL
:D:D:D:D:D
Na jó egy utolsó kérés,és ha erre tudtok válaszolni akkor királyak vagytok,én németből érettségiztem,tehát nem vok nagy angolos,de kívi lennék mit mond a calvin klein reklámfilmben!!!AZONNAL
2010. április 30. 17:39
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Memécske @ 2010.04.30. 17:35)
Aaaaaaazta!!!!!!!
:D:D:D:D:D
Azokat a szavakat inkább nem írnám le ide.
2010. április 30. 17:44
imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
olyan cukiii♥
2010. április 30. 17:47
haljátok írja már meg vki üzibe mit mond mert én spanyolos vagyok!!!és kiváncsi lennék
2010. május 02. 13:46
Idézet (Bessie @ 2010.04.30. 17:06)
Én 100%-ot adok neki.
Köszi IngridGirl 
100?
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: