Alicia Silverstone - 6x
2006. január 04. 16:02
|
Vaiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.28. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 4919 offline
|
Már több hq kép "segítségével" sikerült nőkből kiábrándulnom, de vhogy soha nem fér a fejembe, hogyan teheti meg bárki, hogy úgy megy el fotózásra, hogy előtte nem borotválja le a hónalját? Fotós vagyok, én biztos hazazavarnám a modellt, de még nem fordult ez velem soha elő. Ki érti ezt?
2006. január 04. 16:36
- Hi!
- Ha már fotós vagy... Légyszi mond el mik ezek a szennyeződések ("korpa" meg "fehér giliszták") a fotón? Szerintem direkt teszik rá (a mockos kisssssz személádák)
Én meg filterezhetek, mint állat
- Alicica meg imádnivaló . (pont)
- Köszy a képeket, szavy!
- Ha már fotós vagy... Légyszi mond el mik ezek a szennyeződések ("korpa" meg "fehér giliszták") a fotón? Szerintem direkt teszik rá (a mockos kisssssz személádák)
- Alicica meg imádnivaló . (pont)
- Köszy a képeket, szavy!
2006. január 04. 20:26
|
Vaiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.28. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 4919 offline
|
Dear Q-kac,
a képek szemcsézettségén látszik, hogy nem digitális úton készült az eredeti kép, az általad felfedezett kukacok, meg az eredeti papírképre került apró porszemek, szövetszálak. A legtöbb mai profi és félprofi scanner már tartalmaz olyan képjavító algoritmus, amik direkt ezeket szedik le a képről. Egyébként én is egyetértek azzal, hogy nem kellene annyit használni a phothoshopot mint manpság. Az oldalon postolt candid képeken lehet látni, hogy egyes hölgyemények milyen ütősen néznek ki profi beállítás nélkül, ne agy úristen' smink nélkül is. Természetes szépség rulez!
Nem egy barátnőm kért már meg korábban, hogy retusáljak neki képet, és a kívánságlistájuk végére már nem is ők voltak a képen.
a képek szemcsézettségén látszik, hogy nem digitális úton készült az eredeti kép, az általad felfedezett kukacok, meg az eredeti papírképre került apró porszemek, szövetszálak. A legtöbb mai profi és félprofi scanner már tartalmaz olyan képjavító algoritmus, amik direkt ezeket szedik le a képről. Egyébként én is egyetértek azzal, hogy nem kellene annyit használni a phothoshopot mint manpság. Az oldalon postolt candid képeken lehet látni, hogy egyes hölgyemények milyen ütősen néznek ki profi beállítás nélkül, ne agy úristen' smink nélkül is. Természetes szépség rulez!
Nem egy barátnőm kért már meg korábban, hogy retusáljak neki képet, és a kívánságlistájuk végére már nem is ők voltak a képen.
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.

0 felhasználónak tetszik: