Adam Lambert az új idol
2010. május 10. 14:15
|
|
glitterbabyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 132 Csatolások: 1 Azonosító: 126485 offline
|
Én akartam írni az albumáról egy cikket de nem adják be.
2010. május 10. 14:58
|
alyhalliwell17visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 215 Csatolások: 63 Azonosító: 123399 offline
|
edes be kell valani es hogy a vilag elott kitarja hogy meleg hat nagyton bator en kedvelem
2010. május 11. 15:41
|
|
szmötyikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 264 Csatolások: 16 Azonosító: 123360 offline
|
am Adam-ot az egyik interjúban megkérdezték h közre játszott-e az h második lett mert meleg
ő meg nevetve azt válaszolta h talán..
am sztem biztos... nah de ez az én véleményem csak : S
ő meg nevetve azt válaszolta h talán..
am sztem biztos... nah de ez az én véleményem csak : S
2010. május 12. 09:21
|
|
wanda91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 195 Csatolások: 53 Azonosító: 125614 offline
|
szmötyike valóban azért lett második csak. Blokkolták a vonalát h ne lehessen szavazni rá és így nyerte meg Kris Allen alig 1 milliónyi szavatnyikülönbség volt köztük.
"A végjáték körüli botrányok lassan csitultak, Adamre nehezen lehetett voksolni az utolsó adásban, sok SMS-t visszadobott a rendszer, a műsor producerei azonban utólag ellentmondást nem tűrő hangon kijelentették, hogy márpedig Kris Allen a győztes, tessék elfogadni. A zsűri, és mondhatni, a fél világ mély megdöbbenéssel vette tudomásul Kris sikerét, Allen maga is azt mondta a színpadon, és később az interjúkban is, hogy ezt Adam érdemelte volna meg. Akárhogy is: Kris Allen győzelme csak papíron létezik, BB pedig elindult meghódítani a világot. "
ennyi. tuti csalás volt.Adam ellen ellenkampány is indult mikor kdierült h meleg, a sok idióta akinek próbléma ez szervezkedett elenne. pf. szánalmasak az iylen emberek esküszöm.
"A végjáték körüli botrányok lassan csitultak, Adamre nehezen lehetett voksolni az utolsó adásban, sok SMS-t visszadobott a rendszer, a műsor producerei azonban utólag ellentmondást nem tűrő hangon kijelentették, hogy márpedig Kris Allen a győztes, tessék elfogadni. A zsűri, és mondhatni, a fél világ mély megdöbbenéssel vette tudomásul Kris sikerét, Allen maga is azt mondta a színpadon, és később az interjúkban is, hogy ezt Adam érdemelte volna meg. Akárhogy is: Kris Allen győzelme csak papíron létezik, BB pedig elindult meghódítani a világot. "
ennyi. tuti csalás volt.Adam ellen ellenkampány is indult mikor kdierült h meleg, a sok idióta akinek próbléma ez szervezkedett elenne. pf. szánalmasak az iylen emberek esküszöm.
2010. május 12. 16:24
|
|
szmötyikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 264 Csatolások: 16 Azonosító: 123360 offline
|
az tudom hogy van egy Adam ellenes kampány.. . meg ha jól tom akk az amerikai sajtó vmelyik újságban írta h nem lenne vmi biztató h ha egy meleg lenne az Idol... de én ezzel kajak nem értek egyet.. ez a verseny nem a szexuális beállítottságról szólt hanem a tehetségről.... nah m1
2010. június 27. 20:21
|
|
Adam and Ashleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 329 Csatolások: 24 Azonosító: 129893 offline
|
I (L) Adam !!!!!!!!!
2010. július 21. 14:58
Szerintem ez akkora bunkóság, hogy azért nem nyerte meg a versenyt mert kiderült hogy meleg.Adam sokkal jobb, mint Kris.
2010. július 21. 15:05
|
|
tinusSúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 48 Csatolások: 3 Azonosító: 129719 offline
|
csak annyit mondok hogy Amerika lehúzhatja magát ilyen téren, ha még mindig ott tartunk hogy meleg. Most őszintén. Csak annyiban különbözik hogy a fiúkat szereti. Egyébként ugyanolyan normális ember.
Az hogy meg, amit a koncertjein csinál ( gondolok itt a csókokra Tommyval ) szíve jiga hozzá. Egészségére azt mondom.
Az hogy meg, amit a koncertjein csinál ( gondolok itt a csókokra Tommyval ) szíve jiga hozzá. Egészségére azt mondom.
2010. július 30. 19:45
a tehetsége az egyéni stílusa és a jó hangja ugyan olyan jó marad még akkor is hogy ha meleg.
Ja és ha neki az esik jól h a koncertjein csókolózzon Tommyval akkor egészségére váljék.
Ja és ha neki az esik jól h a koncertjein csókolózzon Tommyval akkor egészségére váljék.
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.

0 felhasználónak tetszik: