http://www.gigapan.org/gigapans/48492/
Jelenleg a Dubairól készített 45 gigapixeles fotó a legnagyobb gigapanoráma, ami létezik. Az elkészítésében nem igazán az emberek remekeltek, ugyanis a Gigapan Epic Pro 100 nélkül nem jöhetett volna létre a felvétel. Gerald Donovan fotós ezen kívül egy Canon 7D-t használt a rekord felbontású, 4250 fényképből álló alkotáshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=NOXRZEasxY4&feature=related
Dubai 45Gigapixelen
2010. május 11. 21:30
Nem semmi
Azt a 7D-t én is elfogadnám (nem olyan drága) de nem azzal a toló-zoomos obival...
inkább EF 200 mm F2.8L USM II + EF 300 mm F4L IS USM
A PC sem semmi..
Azt a 7D-t én is elfogadnám (nem olyan drága) de nem azzal a toló-zoomos obival...
A PC sem semmi..
2010. május 14. 10:34
|
|
Alessandro11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.06. Hozzászólás: 43 Csatolások: 4 Azonosító: 78940 offline
|
Nem semmi az alkotás!
Még ilyen kép készült Obama beavatásán is, nem tudom pontosan hány gigapixeles volt, de rázoomoltál az arcokra és bárkit felismerhettél, hogyha tragédia történt volna a beavatáson akkor az FBI bácsi elővehetett volna akárkit.
Estére bekapcsolva hagyom a gépet, hogy reggelre letöltse a képet!
Még ilyen kép készült Obama beavatásán is, nem tudom pontosan hány gigapixeles volt, de rázoomoltál az arcokra és bárkit felismerhettél, hogyha tragédia történt volna a beavatáson akkor az FBI bácsi elővehetett volna akárkit.
Estére bekapcsolva hagyom a gépet, hogy reggelre letöltse a képet!
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Utólag kivágta a jelenetet.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.

1 felhasználónak tetszik: